Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyumayan var mı ? Ya benim midemde bi ağrı var midemin içinde. Ufak kızım bazen yabına uzanıyor, sırtı dahi değse ağrıyı hissediyorum ben karnımda. Normalmi bu ? Benim gibi ağrı çeken varmı
Oyy canim benim bende oyleyim ara ara yokluyo agri gdiyo sonra minnaklar şimdiden annelerini yormya basladi🌸

Uyumayan var mı ? Ya benim midemde bi ağrı var midemin içinde. Ufak kızım bazen yabına uzanıyor, sırtı dahi değse ağrıyı hissediyorum ben karnımda. Normalmi bu ? Benim gibi ağrı çeken varmı
Ben uyuyamıyorum bugün baya sırtım belim ağrıyor hiç normal gibi gelmiyor bana beta da verdim iki kat artmış ama yinede korkuyorum

Burda cami yok canım. Sadece evinde ibadetini yaparsın. Bizim bir saatimiz var 5 vakit ezan okuyor mutfağa koyduk. Ses yukarıya gitmesin diye. Bir sabah namazında tavanımızı vurdular ve sabah ezanında bizi polise şikayet ettiler bizde kapattık.
Ayy uzuldum ya demkki ibadet konusunda anlayişszlar yabanci olupta saygi duyanlarda var 🌸

Ben uyuyamıyorum bugün baya sırtım belim ağrıyor hiç normal gibi gelmiyor bana beta da verdim iki kat artmış ama yinede korkuyorum
Oyy canim benim bende oyleyim ara ara yokluyo agri gdiyo sonra minnaklar şimdiden annelerini yormya basladi🌸

Ben çok şükür bebeğimi gördüm kalp atışını duydum güzelce tutunmuş Allahın izni ile inşallah bişey olmaz ama bazen çok ağrıyor korkuyorum bende. Ağrımayıncada hamileliğim mi bitti bişeymi oldu diye geriliyorum😂

Uyumayan var mı ? Ya benim midemde bi ağrı var midemin içinde. Ufak kızım bazen yanıma uzanıyor, sırtı dahi değse ağrıyı hissediyorum ben karnımda. Normalmi bu ? Benim gibi ağrı çeken varmı
Bende oyleyim 6 haftalık hamileyim arada alt karın ağrım oluyo bazen şidetli,bel ağrım oluyo ama domtor normal dedi yerden eğilip bisey alamiyorum bile bazen kaç aftalık sın bacım

Ayy ben oyle degilimde eşim cok hamile kalmami istiyordu 2bucuk senedir olmuyordu şukur nasip oldu ilk gebelik oluncada yok meyve ye su iç kuruyemiş ye darlamaya başladi valla yeter diyip bagirssim geliyo şimdiden😅
Maşallah canım gözü gibi baksın tabi can taşıyorsun nihayetinde ❤️ uzun bekleyişin sonu çok güzel tamamlansın inşallah🌸🙏🏻

Ben çok şükür bebeğimi gördüm kalp atışını duydum güzelce tutunmuş Allahın izni ile inşallah bişey olmaz ama bazen çok ağrıyor korkuyorum bende. Ağrımayıncada hamileliğim mi bitti bişeymi oldu diye geriliyorum😂
Ayy ben tekim saniyordum bende öyle agrisa bi korku agrimasa ayri endise🌸

Ay ben daha keseyi bile görmeye gitmedim haftaya gidicem o yüzden biraz daha fazla korkuyorum yani agrimasada bu sefer öyle düşünürüz niye ağrımıyor diye 😂

Kızlar 3+6 haftadayım. sancım var 3 gündür regl e çok benzer(2 gün sonra adet günüm)
bazen çok çok hafif bazen bir tık daha güçlü özellikle geceleri yattığımda biraz daha fazla ağrıyor çok endişe etmiyorum yerleşme ağrısına benzetiyorum ama ilk gebeliğim sizinde böyle olmuş muydu ? Bir dönüş yaparsanız çok sevinirim ya
Merak etme canim yerleşme ağrısı onlar boyle sanli regl olacakmışın gibi karın ağrısı bel ağrısı olur 2,3 aya kadar oluyo hatta bazılari doğurana kadar ağrısı oluyo ama gittikçe hafifliyor yinede sen bi doktora görun hem rahatlarsın

Bende oyleyim 6 haftalık hamileyim arada alt karın ağrım oluyo bazen şidetli,bel ağrım oluyo ama domtor normal dedi yerden eğilip bisey alamiyorum bile bazen kaç aftalık sın bacım
6+3 şuan ama geç döllenme olduğundam kimi doktor 7 yi aşkın diyor😂 keseye göre 6+3 🥹 siz peki

Selam kızlar 🌸
Benim 22 aylık bebeğim var, şu birkaç gündür hamile olabilir miyim diye düşünüyorum. Adet olacakmış gibi yan ağrısı, bel ağrısı ve akıntım var. Şüpheli ilişki sonrası 12.gün akşamında artimed test yaptım, ikinci çizgi gri renginde çıktı ilk beş dakika içinde. Bilmiyorum henüz kan vermedim.
Açıkçası hiç beklemediğim ve şuan düşünmediğim için korku ve endişe içindeyim. Bu ağrılar beni yanıltıyor olabilir mi 🥹

6+4 son regl tarihime göre ama ultrasonda 5+6 🫤 bebek kuçuk daha 2 mm kalbini bile duymadim🥹
Karındanmı baktı doktorunuz. Ben ilk bi doktora gittim karından baktı bebeği göremedi. İki gün sonra sonuçlarımı göstermek için başka bi doktor araştırdım gittim diğer doktoru beğenmemiştim. O ilk karından baktı göremedi sonra alttan baktı gördü. Alttan da görünmediyse bile ben ilk gebeliğimde 8. Haftamda felan görmüştüm normal yani

Karındanmı baktı doktorunuz. Ben ilk bi doktora gittim karından baktı bebeği göremedi. İki gün sonra sonuçlarımı göstermek için başka bi doktor araştırdım gittim diğer doktoru beğenmemiştim. O ilk karından baktı göremedi sonra alttan baktı gördü. Alttan da görünmediyse bile ben ilk gebeliğimde 8. Haftamda felan görmüştüm normal yani
Altan bakıyolar burda bacım Almanyada yaşıyorum haftaya kesin göruruz dedi kalp atışını hersey yolunda ilk başlarda normal diyo doktorum Bakalım hayırlısı🫤

Kuzum bende devlete bayrampaşa devlet hastanesine gidiyorum sana uzak kaliyormu bilmiyorum ama emine aylin atakir diye doktor var çok iyi bi doktor daha once rutin kontrl için gttim persembe gunu gidicem Allah izin verirse çok iyi bi doktor anne şevkati gbi şevkati var iyi biri eger ters degilse sna yeri öneririm🌸
Merveturann Merveturann ♥️

Back