Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsınız...Kızlar ben grip oldum boğazlarım falan çok kötüyüm aksilik işyerinde de işler yoğun o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl hastalanıyorum anlamıyorum...sağlıcakla kalın sevgiler
merhaba kızlaaar nasılsınız
murgizcim bir şey soracağım ya biz 3 ay kala nöbet tutmuyoruz ya öğretmenlikte ne zaman başlıyo benim müdür haftayada tutacaksınız dio.ya gıcık oldum sen ne zman bıraktın nöbetlerii
bu arada kızlar hepinize rep verdim hayırlı olsun
haa yasemin oğluşun hayırlı olsun güzelim.
şimdi aranızda en çok kilo alan ben mi oluyorum :bbo: 27+2 oldum ve şuan 16 kilo almış durumdayım. 1 hafta sonra kontrolüm var umarım oğluşumda bu kilolarımdan faydalanmıştır. :teytey:
Nasılsınız...Kızlar ben grip oldum boğazlarım falan çok kötüyüm aksilik işyerinde de işler yoğun o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl hastalanıyorum anlamıyorum...sağlıcakla kalın sevgiler
sorma canım,başta kendi dr erkek demişti daha sonra cinsiyetini göstermemişti benim yaramaz ayrıntılı ultrasonda ki dr kız dedi,bende dr sordum ayrıntılıda gördüyse doğrudur dedi.sonra buayki kontrolümde kendi dr kız diyen halt etmiş erkek dedi :roflol: hatta pipisinin resmini verdi bende 4 boyutlu ultrasona girdim artık kesinleşsin die erkek olaraka kesinleşti kız olmasını istiyodum ama nasip değilmiş 2 tane oğlum olsun bende 2 gelin alırım demi:dance:
takvimi denedim olmadı bende bıraktım,25+3 günlüğüz.sen kaç haftalıksın şeydanur
edacım çok iyi az kilo almışın,sen zayıfdın değilmi?aramızda en az kilo alanlardna birisisin:1closedeyes:
merak etme canım bende bu hızla gidersem seni yakalarım.şimdilik 11 kilo aldım,ama yemeklerden sonra bi tatlı yeme isteği oluyo bu aralar çikolata felan dr dikkate et dedi ama napim çok canım istiyobenneyaptımki
Saadetçim merak etme canım başabaş gidiyoruz sengözlerimebaksanab Kilolarını da artık dert etme çünkü artık bu saatten sonra yapabileceğimiz çok da birşey kalmadı..Ne yapalım bizimde kaderimizde hamileliği en tombiş halimizle tamamlamakmış yerimseniben Bunda da vardır bi hayır dimi canım ya ..:1rolleyes:
şimdi aranızda en çok kilo alan ben mi oluyorum :bbo: 27+2 oldum ve şuan 16 kilo almış durumdayım. 1 hafta sonra kontrolüm var umarım oğluşumda bu kilolarımdan faydalanmıştır. :teytey:
eylülcüm çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine haftasonu iyi dinlen canım
kızlar bende 11 ile gidiyomda sanki kilo alma hızım azaldı bu ikşi haftdr siz ne diyonuz sizde öle oldumu
bide bende ödem var ama az yzani bu 11 kilo şiş miş değil halis muhlis yağ(