- 15 Şubat 2008
- 1.451
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Doğum tarihinle ilgili bir yanlış hesaplaman var galiba, 23 haftalık hamile isen daha geç bir tarihte doğum yapman lazım, benim 27.haftam bitiyor bugün doğum tarihim 11 Mayıs gözüküyorfisfisfis
hepinize benden de merhaba arkadaslar ben de 27 haftalık hamileyim.yeni üye oldum.ikiz ogullarım olacak insallah mayıs ta.sizin catlaklarınız basladı mı benim henüz yok ama ne zaman baslar biliyor musunuz?herkese kolay gelsin göbek tasımak
günaydın kızlaaarrrrr nasılsınızz bakalım.dün iş yerindeki arkadaşlardan bişey duydum,sezeryan doğum yapacaklar için 30 haftalıkken dr gittiğimizde dr bize 32 haftalık raporu verebiliyormuş doğum öncesi kaybettiğimiz 10 günü kullanabilmemiz içinmiş.acaba her dr verirmi sadece özel dr mu verebilicek bilen varmı?
bugün 27 haftalık oldum cnm,arasıra mide yanmalarım oluyor, ama eskiye oranla azaldı.Artık tekmeler daha şiddetlendi,eskiden göz seğirmesi gibiydi şimdi bayağı titretiyor karnımı.Bebişin odasını dün kurduk,üç kapılı gardrop,şifonyer ve park yatak aldık.Diğer şeyleride tamam.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm.Sende durumlar nasıl?a.s
ridacım evet dediklerini biliyorumda dikkat edersen ben farklı bişey sordum 30 haftalıkken dr 32 haftalık gibi gösteriyormuş,5 hafta çalışabilir raporunu buna göre veriyormuş yani doğum öncesi 37 hafta değilde 35 hafta çalışıyormuşuz?
kızlar bende aranıza yeni katıldım şuan 28+3 günlük hamileyim sanırım ilk mayıs annesi ben olucam 3 mayısda bekliyoruz kızımızı :)
Nasılsınız kızlar, inşallah hepiniz bebişlerinizle birlikte iyisinizdir...Ben 4 gündür hala griple boğuşuyorum, rapor aldım evde yattım karın yağmasıda iyi oldu bol bol dinlendim...
Yasemincim aynen iyice hareketlendiler sürekli tekmeliyor benim oğluşda doktor diyor annesi yaramaz bir oğlun olacak diye yandım kızlar ben, sağlıkla kavuşalımda yavrularımıza...
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, sağlıcakla kalın...sevgiler