- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
-
- Konu Sahibi gulbeseker
Pasta için birde 06 pastanesine sorıyım dedim fiyatı iyi geldide izmirede açıldı çünkü yeni ama masıl biliyormusunuz izmirin seninç i reyhanını gibi sanırım ama pasta yaptıran bilen varmı oraya izmirlilerde yaptırdıysa bi yazıvern lütfen............
BEYAZ MELEGIM COK GUZELMIS ELLERINE SAGLIK CNM.BEN DOGUMUNA OZEL BISI YAPAMAMISTIM.DUN URUNLER ELIME GECTI FOTOSUNU HERSEY BIRIKSIN OYLE KOYARIM YA DA SABAH DA KOYARIM TEPSIYE DIZDIM AMA TEPSIMI SUSLICEM DAHA.NEYSE AMA TARIHI KESKE KOYSAYMISIM BEN KALABALIK OLUR DIYE KOYMAMISTIM.BASKI KUCUK OLUNCA KONSA DAHA GUZEL OLURMUS GIBI GELDI BANA.HATTA BIR PARCA CANIM SIKILDI mafoldumben
beyaz melegım fıyat cok ıyıymıs 30 tl olan bence lezzete de ıyıyse oraya yaptır kı nısan pastanı yaptırmıssın.sen bence oraya yaptır 1 seklınde olsun ya bunu 1 kez yaptıracaksın zaten buyuyunce sekıllı sukullu ısterler yok arabalı yok kopeklı onlar ıcın bu ılk dogum gunu ya o yuzden 1 olsun tabı bence cnm ben oyle yaptıracam cunku.buyunce kendı ıtıcek zaten arabalı marabalı ıste.bırde bende ozsute sordum buradakı bana ızmırden gelıyor dedıler pastalar ıcın dolayısıyle kargoda sorun oldugu ıcın extra pasta sıparısı almıyolarmıs.bende zaten madoya karar kıldım 90 tl 20 kısılık 1 seklınde ve ustunde oglumun resmı olacak ınsallah.
minik prensesinin ilk doğum gününü kutlarrr..nice yıllara...kuşum kısçem... prensesim 1 yaşında... ve bu saatlerde doğmasına tam 10 dak. var..
aşkım evimin minik prensesi mutlu yıllar yeni yaşın kutlu olsun yavrum...
valla çok güzelmiş miniğim eminim Emiralp içinde olunca daha da güzel olacak o yazı olayını ben de çok düşündüm ama saksı durdu artık çalışmıyor o yüzden Eymen 1 yaşında yazıcaz altında da tarihi işte değişik bişeyler olsa o da güzel olabilir
ha birde kızlar dün sabah eşim buradaki bir pastaneyle görüşmüş daha bir iki yerle görüşmüşte orası mantıklı gelmiş akşam iş çıkışı bende gittim biliorsunuz ben sadece özsütle konuşmuştum 16lık pasta 75 tl idi 1 şeklinde olan bu pastane nazillinin ünlü pastanelerinden biri pastaları da çok güzel olur taze taze devamlı alırız oradan hatta bizim nişan pastamızda orada yapılmıştı neyse 1 şeklinde mavi istediğim gibi süsleyecekler oğlumun ismini de yazdıracağım vs... 24lük pastayı 30 tl'ye yapacaklar çok iyi değilmi bana çok iyi geldi niye aynı pastaya daha fazla ödeyeyimki tamam tabiki özsütütnki farklıdır ama burası da bidiğimiz bir yer
yalnız ben hala daha 1 şeklindemi olsun ona karar veremedim :uhm: özsütte bir tane de yatan köpek şeklinde bir pasta daha vardı oda 16lık falan olacak 75-80 tl oğlum köpekleri çok seviyor yaa o sebepten düşündüm ama bilmiyorum işte :uhm:
canım bende var ama evdeki pc de akşam atarım sana..bana msn adresini gönderirisen..kızlar senınle herse varım ben kayhanın sarkısı kımde varsa bana yollayablırmı.ozelden msnı mı atarım.ben bende var sanıyodum ama yokmus.