2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

olsun yağmurcum bişey olmaz o kadardan olmasa da olur tarih bende az önce fotosunu çektim doğumda yaptırdığım lavanta kesesinin birazdan koyarım müsait bir zamanda

elbisemizi beğenen teyzelerimiz tekrar teşekkür ederiz
eylülüm bende şahidim çağıracaktı zati seni andina::)) bana gelirsin birlikte gideriz cnm kız tarafı olarak::))
bende kocişe pastamızın resimlerini mail attım resimlerini çıkartsın diye pastaneye götürürüm bi ara
ama bi kaç pastanın kombinasyonu olcak pastamız resimler karıık anlar inş.pastanedekiler
off zaten bu ara çok karışıpım çatalca ya gitmem gerekiyo buakşam ya da yarın gitçem heralde ama pastaneyede pastanın resimlerini götğürseydim bu hafta iyi olcaktı kocam anlatamaz şimdi benim istediğim gibi
eminönünede gelmek istiyorum ama o gün alıncak başka şeyler de var doğum günü için başka biyerden amaaannnn

eylülcüm çatalcaya gelirsem c.tesi döncem eminönüne giderken benide y.bosnaya bırakırsınız olmamı hacı annemde gelcek sanırım benimle atıverin bizide::)) kocan arabayla getircekse tabi:)

yağmurcum bak buydu bizimki Eymen doğduğunda dağıttım demiştim ya lavanta kesesi ucunda emzik vasr küçük krda kağıttada Eymen AKOLUk 05.11.2008 aramıza hoşgeldin yazıyor

krikitosum mailine attım resimleri o salıncaktaki gülen resim güzel olabilir belki sen daha iyi bilirsin bugün çekilmiş işte öğle arası çektim hemen dediğin gibi bir yaşına yakın bir resim olsun istedim söylediğin masntıklı geldi ama yakalamam zor oldu artık bununla idare edelim onu da yapıver ikisinden birini kullanırım artık

birde çirkin olmuş bir resmini gönderdim ondan masgnet olmaz sanırım ama yine de gönderdim şimdiden teşekkür edeyim cicim Şeniz

piroşum olur tabi neden olmasın ,sizden dolmuş ücretinin yarısını alırız ,bu kıyağımı da unutma yerimseniben

ay bu arada dışarı çıkınca pasta fiyatlarını araştırdım ,seyidoğlu 30 kişilik pastaya 140 diyo ,delirmiş bunlar ,başka biryer ile anlaştım ama o da 1 şeklinde yapmıyo ,bizde normal dikdörtgen yaptırcaz,40 kişilik pasta 80 tl ,frambuazlı ve muzlu ,en güzeli oymuş arkadaşta orda yaptırmış..

kızlar hepiniz ne güzel hazırlıklar yapıyorsunuz hepsi çok hoşuma gitti, ben de bir sürü şey yapmak istiyorum ama hiç vaktim olmuyor, planladığım şeyleri yetiştiremeyeceğim sanırım, yani daha hiç bir hazırlık yapmış değilim sadece plan aşamasındalar kendileri, bu arada bütün fikirlerinizi çalıyorum haberiniz ola, ve teşekkürler.

krikitoscum sen daha önce pasta fiyatları ile ilgili araştırma yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam ama ben onları unuttum tabi,
ben forumda madoyla konuştum 1 şeklinde 15 kişilik pastayı 75 tlye yapacaklar, 2 gün önce gidip sipariş vermem yeterliymiş, reyhanın pastaları da fiyatı da pek bi güzel maşallah, hiç sormadım oraya o yüzden.

mado daha ucuzmuş bak ben şeker hamurundan pastayı dilimi 5 tlden ucuza bulamadım
06 pastanesi ve veli usta=dilimi 5 tl
sevinç pastanesi=dilimi şekline göre 7.tl ile 10 tl arası değişiyor
reyhan pastenesi=dilimi 8.tl ile 9.tl arası değişiyor
dolunay pastanesi=dilimi 7 tl
aklına gelen varmı başka güzel pastane orayada sorayım

yağmurcum bak buydu bizimki Eymen doğduğunda dağıttım demiştim ya lavanta kesesi ucunda emzik vasr küçük krda kağıttada Eymen AKOLUk 05.11.2008 aramıza hoşgeldin yazıyor

BEYAZ MELEGIM COK GUZELMIS ELLERINE SAGLIK CNM.BEN DOGUMUNA OZEL BISI YAPAMAMISTIM.DUN URUNLER ELIME GECTI FOTOSUNU HERSEY BIRIKSIN OYLE KOYARIM YA DA SABAH DA KOYARIM TEPSIYE DIZDIM AMA TEPSIMI SUSLICEM DAHA.NEYSE AMA TARIHI KESKE KOYSAYMISIM BEN KALABALIK OLUR DIYE KOYMAMISTIM.BASKI KUCUK OLUNCA KONSA DAHA GUZEL OLURMUS GIBI GELDI BANA.HATTA BIR PARCA CANIM SIKILDI mafoldumben

boşver canım sıkma canını onun için napalım bu da böyle olmuş magnet yaptıracaksan ona koy tarihini oda olabilir hepsinde olmasına gerek yok

bız de cervemıze karar verdık
bunun ıcıne oglusumun fotosunu yerlestırdık ama bızım magnetlerımız yuvarlak oldugundan bıraz yuvarlatıcaz goruntuyu
deneme calısmam cok guzel oldu sadece yazı ekleme kaldı
sızce nasıl bır yazı eklemelıyım kı hem ısmı hem de ılk dogum gunu oldugu bellı olsun

valla çok güzelmiş miniğim eminim Emiralp içinde olunca daha da güzel olacak o yazı olayını ben de çok düşündüm ama saksı durdu artık çalışmıyor o yüzden Eymen 1 yaşında yazıcaz altında da tarihi işte değişik bişeyler olsa o da güzel olabilir

ha birde kızlar dün sabah eşim buradaki bir pastaneyle görüşmüş daha bir iki yerle görüşmüşte orası mantıklı gelmiş akşam iş çıkışı bende gittim biliorsunuz ben sadece özsütle konuşmuştum 16lık pasta 75 tl idi 1 şeklinde olan bu pastane nazillinin ünlü pastanelerinden biri pastaları da çok güzel olur taze taze devamlı alırız oradan hatta bizim nişan pastamızda orada yapılmıştı neyse 1 şeklinde mavi istediğim gibi süsleyecekler oğlumun ismini de yazdıracağım vs... 24lük pastayı 30 tl'ye yapacaklar çok iyi değilmi bana çok iyi geldi niye aynı pastaya daha fazla ödeyeyimki tamam tabiki özsütütnki farklıdır ama burası da bidiğimiz bir yer
yalnız ben hala daha 1 şeklindemi olsun ona karar veremedim :uhm: özsütte bir tane de yatan köpek şeklinde bir pasta daha vardı oda 16lık falan olacak 75-80 tl oğlum köpekleri çok seviyor yaa o sebepten düşündüm ama bilmiyorum işte :uhm:

miniğim telefında da teşekkür ettim ama birde buradan yazmadan edemedim çok sağol arkadaşım valla çok duygulandırdın beni
magnetlerimiz geldi kızlar miniğim sağolsun halletti çok sevindim hihoyyyt

beyaz melegım fıyat cok ıyıymıs 30 tl olan bence lezzete de ıyıyse oraya yaptır kı nısan pastanı yaptırmıssın.sen bence oraya yaptır 1 seklınde olsun ya bunu 1 kez yaptıracaksın zaten buyuyunce sekıllı sukullu ısterler yok arabalı yok kopeklı onlar ıcın bu ılk dogum gunu ya o yuzden 1 olsun tabı bence cnm ben oyle yaptıracam cunku.buyunce kendı ıtıcek zaten arabalı marabalı ıste.bırde bende ozsute sordum buradakı bana ızmırden gelıyor dedıler pastalar ıcın dolayısıyle kargoda sorun oldugu ıcın extra pasta sıparısı almıyolarmıs.bende zaten madoya karar kıldım 90 tl 20 kısılık 1 seklınde ve ustunde oglumun resmı olacak ınsallah.

kızlar senınle herse varım ben kayhanın sarkısı kımde varsa bana yollayablırmı.ozelden msnı mı atarım.ben bende var sanıyodum ama yokmus.

beyazmelegım canım daha fazlasını yapmak ısterdım oglusumun arkadasına
hem gule gule gıyın hem de magnetlerınızı en guzel fotolarınızla susleyın canım

valla bilmesem güvenemem pastaneye ama biliyorum her zaman alırız kendimize de öğrencilerimde alır burada çok lezzetli ve hafif olur tazeciktir her zaman fiyatı bana da çok uygun geldi dediğin gibi ilk yaşına uygun olsun o zaman az sonra eşim dersten çıkacak bi daha konuşmaya gideceğiz detaylı o zaman kesin kararımı veririm sanırsam

kuşum kısçem... prensesim 1 yaşında... ve bu saatlerde doğmasına tam 10 dak. var..
aşkım evimin minik prensesi mutlu yıllar yeni yaşın kutlu olsun yavrum...
minik prensesinin ilk doğum gününü kutlarrr..nice yıllara...

canım bende muğladaki pastaneler sordum 20 kişil 45 dediler..seninki çok uygunmuş..bence hiç düşünme..hemde denediğin bildiğin bir yermiş..

kızlar senınle herse varım ben kayhanın sarkısı kımde varsa bana yollayablırmı.ozelden msnı mı atarım.ben bende var sanıyodum ama yokmus.
canım bende var ama evdeki pc de akşam atarım sana..bana msn adresini gönderirisen..

ya kızlar nerden de buluyosunuz boyle ucuz pasta yapan yerlerı. ya soyledıgınız fıyatlar cok ıyı gercekten.belkı burada da daha ucuza yapacak yerler vardır ama hem ben bılmıyorum hem de lezzetı nasıl????oglusla da gezılmıyokı en fazla 1 saat ondan da ne olur.valla nerdeyse yarı yarıya aslında bana da mantıklı gelmıyo bu kadar pahalı olması cunku normal pastaların fıyatı 20 kısılık en fazla 40-50 tldır.dogum gunu olunca ne oluyor anlamıs degılım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…