2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

melegım ya bence de ılk yaptıgın daha guzel nıye dersen fon sade oldugu ıcın bır de rengıyle daha uyum saglamıs cerceveye sankı.

beyazmelek son halı cok guzel olmus canım
arka fonda sızınde olmanız cok yakısmıs ayrıca

sağolun kızlar yağmurum sade olduğu için gözü fazla yormuyor daha hoş görünmesi de ondan bence ama dediğim gibi onda küçük yaa ama onu da kaydettim sakladım keendime çıkartabilirim ya da birkaç en yakınıma nolcakk birazdan eşim gidecek fotoğrafçıyla konuşmaya bastıracak bakalım

bızde dogumgununu haftaya cumaya erteledıkk
kızlar yardımcı olurmusunuz yarın eyluulun elbısesını eklıyım buraya ıcıne bır badı alsam olurmuu

bişii diyimmi

beyazmelekcim ikincisini kullan ama eymenin arkasındaki diğer görüntüleri fotoşopla biraz flulaştır önde eymen arkada sizin resminiz kalsın

bızde dogumgununu haftaya cumaya erteledıkk
kızlar yardımcı olurmusunuz yarın eyluulun elbısesını eklıyım buraya ıcıne bır badı alsam olurmuu

tabiki yardımcı oluruz canımcım merak ettim şimdi koyda görelim içine de bady tavsiyesinde bulunalım

Oyumu kullanıyorum ikinci yaptığın :)

oy birliğiyle ikinciye karar verildi

bişii diyimmi

beyazmelekcim ikincisini kullan ama eymenin arkasındaki diğer görüntüleri fotoşopla biraz flulaştır önde eymen arkada sizin resminiz kalsın

canım fotoğrafçı da öyle yapmış zaten basıldı artık iyisiyle kötüsüyle ama ben beğendim hoş olmuş
diğer topikte de yazdım sanki Eymen biraz küçük kalmış gibi asma olsun çok tatlı çıkmış bence şirin bişey olmuş sonuçta insanlar kocaman resmini yapıştırmak zorunda değiller böyle eğlenceli karakterler gibi olmuş herkes kullanabilir

bu arada minik kalimero ve krikitos arkadaşıma yine teşekkür etmek istiyorum onların sayesinde magnetlerimiz hazır oldu yoksa yapamayacaktım ya da yapsam bile böyle güzel olmayacaktı opuyorumnanaktan

beyazmelekcım ellerıne kollarına sağlık
bu kadar uğraştın eminim çok güzel olmuştur
son halinin resmini eklersin bir ara tatlım

ne demek beyaz melekçim sen işini gör de mutlu ol ben onu isterim :) bende mutlu oldum beğenmene eşimde kızlar size bişey dicem arkadaşım rulo mağnet almış reklam mağzemeleri satan bi yerden eşimde fotosunu sticker e bastırcak direk yapışacak foto yani bu sucuların tüpçülerin gibi olucak reklamcı yapmış gibi çok mutlu oldum izmirde gıda çarşısından almış(ama herşey var orda fayans tan reklama pasta mağzemelerine kadar herşey)reklamcılardan rulo halinde alabilirsiniz yanii...bulamayanlara filir olsun dedim.metresi 8 tl ye almış arkadaş garette uygun ben 2 metre aldım 60 veya 70 adet çıkar sanırım....

evet melegım son halını beklıyoruz cnm.

ıcırcım hadı senın de kıyafetlerı beklıyoruz cnm.gorelım bakalım mınıkhanımın cıcılerını???

krıkıtoscum hanı bır ara bende bahsetmıstım ya reklacıya gıdıcez dıye bızım sureklı gıttıgımız pızzacının sahıbı demıstı babası reklamcıymıs ve rulo halınde yanı tabaka halınde oluyormus magnetler ustune ıstedıgınız gıbı baskı yapabılırsınız demıstı.ama metresı ne kadara bılmıyorum gıdınce ogrenecez artık.esım musaıt olmadı bır turlr olsa da gıtsek dıye beklıyorum bende.

evet canım inşallah halledersiniz benim de eşim dahabastramadı 1 tane örnek bastık evde fotoraf kağını birtek slaytı bitirdik bugün allatan daha vaktimiz var ama acele etmemiz lazım çok iş var çok

ıcırcım çok güzelmiş elbiseniz olr tabiyki beyaz uzun kollu badiyle yada beyaz gömlekle giydirebilirsin ne tatlı olur eylülcügümüz

tesekkurler canım beyaz bır badı bakayım bugun muz corap bulamıyorum aradım yokk herhalde kalın corap gıydırıcemm bıraz daha arayımm

mus çorap daha güzel olur ama bulamazsan kalın çorapta hoş olur beyaz badyle iyi gider
ama elbise süpermiş çok tatlı içinde Eylül'ü de görmek isteriz ama haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…