2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

kuşum kısçem... prensesim 1 yaşında... ve bu saatlerde doğmasına tam 10 dak. var..
aşkım evimin minik prensesi mutlu yıllar yeni yaşın kutlu olsun yavrum...

anneannesi batuya bu aktivite masasından aldı doğum günü hediyesi olarak..
ben hem ayakkabı alıcam hemde denizinanasının hazırladığı çerçeveden hazırlayacağım , babası ne alacak bilemiyorum henüz

gulbeseker abla guzel kıscenın dogum gununu kutlarım

bu topıgı actın bızı aska getırdın
hepımız doktuk ortaya hazırlıklarımızı
hıc bahsetmedın bıze ama barı dogum gunu fotolarını koy bız de gorelım ıkıncı baharının son halını

masanız hayırlı olsun andinacım annemde soruyo bana ne alsam diye aklıma bişey gelmemişti bende bunu söyliyeyim..

babası film hazırlıyacak tontişine hediye olarak bende o kadar ikram hazırlıycam yeter :))

şaka bi yana biz hesabına yatırmayı düşünüyoruz doğumgünü hediyesini..

cd.yi de kutuya koyup yine hatıra kutusuna kaldırıcam bi kopyasını..

teyzesi doğumundan bu yana çekilmiş resimlerinden her ay için 10 tane çıkarark hazırladığı 120 resimlik özel bi albüm hazırlayacak:)
çok hoşuma gitti bu..

yani zaten devamlı bişeyler alıp duruyoruz manalı bişeyler olsun istiyorum..

hmm bu arada denizannemim ilham kaynağımızın hazırladığı müzeden hazırlamak istiyorum biraz daha değiştirerek oda müthiş bi hediye olur aşkıma...

ayyy çok duyguluyum bu sabah yaa..

vay be batunun doğum gününe piroşun kankisi davetli değilmi yani ,nasıl olur ,halbuki hazırlanmıştık o kadar,kankigiller damat evine gitceklerdi ..

Canım ben bunu şimdi gördüm , tabiki davetlisiniz ayolllll kambersiz düğün eylülsüz doğumgünü olur mu hiçççççç :roflol:

çok tatlı olmuş canım güzel bir hatıra olacak ben bunun bir benzerinden Eymen doğduğunda vermiştim tül içinde lavanta Eymen aramıza hoşgeldin gibi bişeyler yazıyor doğum tarihi ile güzel oluyor bence

ay valla nasıl sevinirim anlatamam miniğim bulamadım tabi aramadığım yer kalmadı ama dediğim gibi burası küçük yer fazla seçeneğim yok vdeki magnetleri küçük küçük kesip yapacaktım artık arkadaşlar öyle fikir vermişlerdi gönderirsen çok mutlu olurum canımcım yalnız sende bir hesap numarası falan ver bana bende ücretini yollayayım kargo dahil

işte elbisemiz bu yakından daha güzel görünüyor piroşun üstünde daha da güzel ama süpriz::))
kendi doğumgünü elbisemizde süpriz:)

çok güzelmiş canımcım piraye çok cici olacak batuşun doğum gününde

beyaz melekçim son fotoları daha hoş durur hani 1 yaşında ya belli olsun 1 yaşında olduğu gene benimki fikir sen bilirsin .

canım çok sağol ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama dediğingibi biraz yakın valla bunun bulabildim en düzgün kaydirigubbakcemile3 bende yaşına yakın biraz daha uzaktan bir fıtı istmiştim sana göndermeden önce çekeyim dedim sıpa durduğu yerde durmuyorki çok zor yakalıyorum olmazsa bu akşam güzel yakalarsam çekeyim bir tane yarın göndereyim olur mu bir de onunla deneriz olmazsa bunu kullanırım zaten hiç problem değil
ayrıca evet benziyorlar birbirlerine biz yasminin oğlanla çok benzetiyorduk çocuklarımızı hakkaten seinkiyle de benziyorlar bu arada dün tatildim o yüzden giremedim nete

lelalcim istersen bizimkilerde çok hoş bir ikili olabilirler canım, kıskanma sen peşinde koşuyoruz duru hanımın ama bir türlü randevu ayarlayamadık:) e tabi kız evi naz evi:)

ay canım ya naz evi olur mu :))
gerçekten bir denk getiremedik iki böceği yanyana
bende çok merak ediyorum tepkileri ne olacak nasıl davranacaklar birbirlerinde diye ..
ama az kaldı çalışmalar son aşamada :))

kuşum kısçem... prensesim 1 yaşında... ve bu saatlerde doğmasına tam 10 dak. var..
aşkım evimin minik prensesi mutlu yıllar yeni yaşın kutlu olsun yavrum...

gülbeşeker abla
minik prensesinin doğum günü kutlu olsun daha birlikte nice seneler geçirin.
ayrıca kalimeroya katılıyorum topladın bizi buraya sen kayboldun
ee artık senden de resimleri bekliyoruz

olur mu canım oyle sey
oglumun arkadası eymen'e kucuk bır hedıye olarak kabul et
bız ısımızı baska sekılde halletmısken sen de hallet ıstedım
bana tekrar ıletısım bılgılerını ozelden atarsan bugun gondermeye calısırım

ay ama böyle olmazki çok utanırım o zaman yaa zaten uğraştırıcam seni :sinifsinif:
özelden atıyorum şimdi adresimi

andina hanım ,davetiniz için teşekkür ederiz fekat nerede yaşadığınız hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilim ,gece mi gündüz mü ,tarih nedir saat kaçtır ,bilmiyoruz ..bu bilgileri de bize iletirseniz gelip gelemeyeceğimiz konusunda bilgi verebiliriz ..saygılar

pirayecim elbiseniz pek şık ,eee zevkli anne kızını ancak bu kadar güzel giydirebilir değilmi ..
biz bişey almadık ,çünkü davetli değildik ,olsaydık düşünürdük bişeyler :umursamaz:

Eylülüm bu aralar davetiye hazırlamakla meşgulum valla lelal şahidimdir , taslağını ona gönderdim hatta.. davetiyem hazır olsun göndericem şekerim , orda gün ve saat yazıyor artık kankinizle beraber gelirsiniz..eee gelin tarafınında olması lazım dimi ama : )))

evet evet ben şahidim davetiye konusunda
önümüzdeki hafta inşallah davetiyeler hazırlanmış olacak o zaman elinize ulaşır eylül hanım

evet evet ben şahidim davetiye konusunda
önümüzdeki hafta inşallah davetiyeler hazırlanmış olacak o zaman elinize ulaşır eylül hanım

e bilmem artık ,gelmez ise o zaman olacaklardan ben sorumlu değilim..lmaz:

gulbe seker nıce yaslar olsun tontısıne cnm.
beyaz melegım ya ben once ıstemedım baskıda tarıh ama sonra daha ıyı olurmuydukı dıye de dusunmedım degıl cnm ama artıkın basıldı hatta kargoda yarına sanırım gelır keseler...

pırayecım elbıse super cnm
andıcım annecının hedıyesı cok guzelmıs.bızımde buyuk ıhtımalle ananemız bısıklet alıcak 3 tekerleklılerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…