2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

Ayyy süpermiş canım , çok yakışır gelinime , süper ikili olucaklar bir arada , batuşumun gömleğine pek uyucak : ))) ayy çok merak ediyorum hallerini canlarım benim yaaa

aaa andina ama olmuyor
ne öle kıskandırıyormusun canım ya
çok hoş ikili olacaklar falan :))

kızlar ikramlıklardan ekteki resimdeki gibi şekerli toplar, kanepe v.b. birşeyler yapmak istiyorum kanepelere takılan süslü kürdan gibi şeylerden lazım eminönü'nde bunlardan bulabiliriz değil mi

Eklentiler

• $kürdan örneği.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
mutlaka vardır tatlım onlardan veya benzerlerınden
benimde listemde yazıyor o kürdanlar :)))

piroşun elbiesine bayıldımmm çok güzelmiş, çok yakışacak bızdığa

lelalcim istersen bizimkilerde çok hoş bir ikili olabilirler canım, kıskanma sen peşinde koşuyoruz duru hanımın ama bir türlü randevu ayarlayamadık:) e tabi kız evi naz evi:)

teşekkürler kızlar sevindim beğenmenizeopuyorumnanaktan
remediosçum o kürdanlardan migrosta gördüm sanki ben ama
banada kürdan lazım ama kızartınca erir bu:)) yapacağım şey kürdanla kızarıyo:)

piroşcuğum sen de normal kürdanla kızartır servisi yaparken süslüleri takarsın

bu arada elbiseniz de çok hanım hanımcıkmış güle güle giysin piroş

BEYAZ MELEK duy sesimi canımcım msnden resmi atmısstım ama düzden çektiğin bi resmi gönderirsen sevinirim bu pek hoş durmucak sanki yinede denicez şimdi düz ve hafif uzaktan olursa biz yakın uzak ayarlayabilelim inşallah okursun biran önce yapalımda senin doğum günü yakın çünkü hallet sende işlerini bu arada eşimde benle hem fikir eymenle mert çok benziyor yaw bakışı gülüşü gözleri çok benziyor şaşırdık allah nazarlardan saklasın bebeğini

bu arada pirayecim elbiseniz çok cici çok yakışacak piroşa artık batuyla ogün bi yüzük takarsınız pardon yüzük takamaz onlarda sizde zincir alın bu yavrularada birbirlerinin ismi yazan kimse göz koymasın güzel piroşla dünya yakışıklısı batuya :)

beyaz melekçim son fotoları daha hoş durur hani 1 yaşında ya belli olsun 1 yaşında olduğu gene benimki fikir sen bilirsin .

piroşum çok güzel canım yaa piroşa çok yakışacak mor elbiseyide merak ediyorum msnden yollayarak torpil geç şekerim bana:)

Beyaz melek canım yaptık ama beğenirmisin bilmem düzetmeler istersen yaparız gene canımcı yada foto değişikliği ama arkada pek karmaşık fonlar onyan fotograflar daha iyi duruyor sanki eymenin resminin arkasındaki battaniye karışık renkliydi pek hoş olmadı onu sildik canım sen fikir ver beğenmezsen

bide imageshack ten koydum ordan keydet daha net oluyor sanırım
[/URL][/IMG]

buraya koydum ama yanlış anlama bide canımcım msn adresini pek açmıyorsun sanırım o yüzden buraya koydum görürsün hemen die ama bugünde şansıma pek girmedin kk ne

Ya kızlar ne hediye alacaksınız?

Birde o gün için özel giysi mi aldınız?

benim buırnumu kaşıyacak vaktim olmuyo ki

valla canım doğum günü işi zaten yeterince masraflı hediye almıycam ben mert te daha sonra bişeyler alırım doğum gününden önce ogün giyeceği takıma bakıcam tabi o hediye sayılırsa kendimede bişeyler bakmaz istiyom ama aşarsa miktar olarak vazgeçebilirirm

dark çım eymenin fotosu nasıl olmuş renkler falan yazı uyum sağlamışmı bi fikir versene

lavişim gösteririmde girmiyosunki msn e gel sen yaparız bir kıyak
darkçım ben aktivite masası alırım belki yada masalcı tırtıldan
piroşun elbisesi hazır ayakkabısı ve saç bandı eksik
birde benim elbisem eksik:))

Krikos ben çok beğendim Eymen in fotosunu.hatta bizimde olsa ne güzel olur diye düşündüm.bana lazım olursa ve yapamazsam gelirim kapına :)))

Piroşum aktivite masası bulursan banada foto yada link koy lütfen.Çok güzel o masalar bana reelde denk gelmedi yaaa.nettede bakmadım hiç.
bende güzel bişey olsa diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…