- 10 Ağustos 2008
- 4.312
- 9
- 38
- Konu Sahibi gulbeseker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuşum kısçem... prensesim 1 yaşında... ve bu saatlerde doğmasına tam 10 dak. var..
aşkım evimin minik prensesi mutlu yıllar yeni yaşın kutlu olsun yavrum...
anneannesi batuya bu aktivite masasından aldı doğum günü hediyesi olarak..
ben hem ayakkabı alıcam hemde denizinanasının hazırladığı çerçeveden hazırlayacağım , babası ne alacak bilemiyorum henüz
vay be batunun doğum gününe piroşun kankisi davetli değilmi yani ,nasıl olur ,halbuki hazırlanmıştık o kadar,kankigiller damat evine gitceklerdi ..
bu deneme calısmaydı
buda olmasını ıstedıgım son halı.
nazar boncugunu ınternetten ındırdım yazıyı da ben yazdım.kısacası baskı resmı bana aıt.yapan yerı de bayagı bır arastırma sonucunda buldum.tanesı 2 tl den 20 tane yaptırıyorum kızlar
nasıl olmuslar...
ben de geldım
bızım hazırlıklarımız tamam sadece ıkramlıklarımız kaldı
sanırım zor olan o benım ıcın
ıkı gun ustuste farklı kısılerle kutlama yapıcaz
nasıl altından kalkıcam bılemıyorum
bu arada beyazmelekcım
bılıyorsun elımde magnetlerım vardı
ama bana baska bır yerden yuvarlak sekıllı magnet geldı ve ben onlara yapıcam
eger ıstersen elımdekı kare seklındekı magnetlerı sana gonderebılırım
eger bulamadıysan haber ver kargıya vereyım canım
BEYAZ MELEK duy sesimi canımcım msnden resmi atmısstım ama düzden çektiğin bi resmi gönderirsen sevinirim bu pek hoş durmucak sanki yinede denicez şimdi düz ve hafif uzaktan olursa biz yakın uzak ayarlayabilelim inşallah okursun biran önce yapalımda senin doğum günü yakın çünkü hallet sende işlerini bu arada eşimde benle hem fikir eymenle mert çok benziyor yaw bakışı gülüşü gözleri çok benziyor şaşırdık allah nazarlardan saklasın bebeğini
beyaz melekçim son fotoları daha hoş durur hani 1 yaşında ya belli olsun 1 yaşında olduğu gene benimki fikir sen bilirsin .
Beyaz melek canım yaptık ama beğenirmisin bilmem düzetmeler istersen yaparız gene canımcı yada foto değişikliği ama arkada pek karmaşık fonlar onyan fotograflar daha iyi duruyor sanki eymenin resminin arkasındaki battaniye karışık renkliydi pek hoş olmadı onu sildik canım sen fikir ver beğenmezsen
bide imageshack ten koydum ordan keydet daha net oluyor sanırım
[/URL][/IMG]
lelalcim istersen bizimkilerde çok hoş bir ikili olabilirler canım, kıskanma sen peşinde koşuyoruz duru hanımın ama bir türlü randevu ayarlayamadık:) e tabi kız evi naz evi:)
kuşum kısçem... prensesim 1 yaşında... ve bu saatlerde doğmasına tam 10 dak. var..
aşkım evimin minik prensesi mutlu yıllar yeni yaşın kutlu olsun yavrum...
ay valla nasıl sevinirim anlatamam miniğim bulamadım tabi aramadığım yer kalmadı ama dediğim gibi burası küçük yer fazla seçeneğim yok vdeki magnetleri küçük küçük kesip yapacaktım artık arkadaşlar öyle fikir vermişlerdi gönderirsen çok mutlu olurum canımcım yalnız sende bir hesap numarası falan ver bana bende ücretini yollayayım kargo dahil
olur mu canım oyle sey
oglumun arkadası eymen'e kucuk bır hedıye olarak kabul et
bız ısımızı baska sekılde halletmısken sen de hallet ıstedım
bana tekrar ıletısım bılgılerını ozelden atarsan bugun gondermeye calısırım
ay ama böyle olmazki çok utanırım o zaman yaa zaten uğraştırıcam seni :sinifsinif:
özelden atıyorum şimdi adresimi
Eylülüm bu aralar davetiye hazırlamakla meşgulum valla lelal şahidimdir , taslağını ona gönderdim hatta.. davetiyem hazır olsun göndericem şekerim , orda gün ve saat yazıyor artık kankinizle beraber gelirsiniz..eee gelin tarafınında olması lazım dimi ama : )))
evet evet ben şahidim davetiye konusunda
önümüzdeki hafta inşallah davetiyeler hazırlanmış olacak o zaman elinize ulaşır eylül hanım