- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
Ay nereye daha karpuz kesecektikbazı şeyleri anlamak zorunda değilsin iyi geceler dilerim herkese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nereye daha karpuz kesecektikbazı şeyleri anlamak zorunda değilsin iyi geceler dilerim herkese.
biz seni anlamak istiyoruz. lütfen bizi ışığınla aydınlat.
Takı dükkanının sahibi olan asıl sahibi olan ablası mı?
Ne oldu balon patladı mı
Ay nereye daha karpuz kesecektik
yaw he he çok büyük operasyon yaptınızNe oldu balon patladı mı
anlamadım sorunu o zaman basit bir pazarlamacıydı kapı kapı gezip süpürge satıyordu istanbuldamesela nasıl oluyor da Çekmeköy'de çalışırken İzmir'de ikamet etmekte olan yüceler yücesi işadamı zevciniz ile evlilik gitti?
anlamadım sorunu o zaman basit bir pazarlamacıydı kapı kapı gezip süpürge satıyordu istanbulda
Fiziken nasıl oldu. 11 yıldır çekmeköydesin. Çalışma izni olmadan kaçak çalışıyorsun. Evliliğin sürecinde izmirdeydin. Bu nasıl mümkün oluyor. diye düşünüyor insanoğluanlamadım sorunu o zaman basit bir pazarlamacıydı kapı kapı gezip süpürge satıyordu
hayır evime gelmedi mağazada çalıştığım dönemde patronuma süpürge satmıştı. sonra birgn mağazaya geldi öyle tanıştıksizin her elinde süpürge ile geleni kapınızdan içeri alıyorsunuz anlaşılan
kız boniva ben evlenirken izmire gittim neyi hesaplayamadımFiziken nasıl oldu. 11 yıldır çekmeköydesin. Çalışma izni olmadan kaçak çalışıyorsun. Evliliğin sürecinde izmirdeydin. Bu nasıl mümkün oluyor. diye düşünüyor insanoğlu
hayır evime gelmedi mağazada çalıştığım dönemde patronuma süpürge satmıştı. sonra birgn mağazaya geldi öyle tanıştık
Ha ablasının ha jameyanın ne farkeder kardeş onlarJameya tükkan sen miydi ablanın mıydı hatırlayamadım tam seni unutmaya başlamıştık yeni konu açtın
Çekmeköy İstanbul Anadolu yakasında ya hanikız boniva ben evlenirken izmire gittim neyi hesaplayamadım
hayır orası giyim mağazasydı kfdgdjkg isim verip durma rica edicim.Şenol bey'in mağazası mı?
evet de ne alaka anlamadım ben evlendim 6 sene izmirde yaşayıp geri dndüm işteÇekmeköy İstanbul Anadolu yakasında ya hani
Şirket ismi vermemiş kihayır orası giyim mağazasydı kfdgdjkg isim verip durma rica edicim.
bu konu ne alaka chek?Jameya tükkan sen miydi ablanın mıydı hatırlayamadım tam seni unutmaya başlamıştık yeni konu açtın