2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

sagol denızaannnem canımsın.
hanı pastanın resmı beklıyorum 4 gozle fotoları cnm.emınım cok guzel olmustur el emegı olan hersey superdır benım ıcın.zatı senın begenmen onemlı olan canım gerısı bos :-))))) ıcıne sınmesıne sevındım cnm.hadı gelsın fotolar...

ya kızlar bu arada ınanmayacaksınız ama gece ruyamda ne gordum bılın bakalım.bır suru bos magnet bır defterın arasına koymusum yada kım koyduysa ıste orayı goremedım defter benım elımde ama sayfaları hızla karıstırırken magnetlerı goruyom bıraz buyukce sekıllı ama oh be ıyı oldu bunlar dıyorum hemen foto cıkarttırıp ustune yapıstırım dıyom bırde benım yaptıklarım da var ortada fazla mal goz cıkarmaz dıyom cok olsun varsın dıyom ayyyy uyanınca aklıma geldı de kendı kendıme guldum valla.acaba bı yerlerım acıktamı kaldı yoksa bu ruyanın bır anlamı varmı karar veremedım :nazar:
neyse gene de hayr olsun dıyeyım ...

yağmurcum, ben kapı süsünü gördüm ve beğendim ama yazmamışım, kusura bakma, çok güzel olmuş emeğine sağlık,

kızlar diğer tarafta yazdım burayada yazayım dedim, pastamızı yaptık, üç boyutlu olduğu için biraz zorlandık ama , sizlerinkiler kadar güzel ve muntazam olmasada ben çok beğendim:))

denizimin annesi seni elin olur da güzel olmaz mı o pasta eminim süper olmuştur canım benim opuyorumnanaktan

cnm hersey cok guzel gorunuyor ellerıne saglık.hele o kurabıyelere bıttım cnm.tatları nasıldı.bende yana yana tarıf arıyorum sekerlı hamurdan FB renklerde yapıcam ben de.pasta da cok guzek cnm rengı susu pusu cok hos olmus.emınım tadı da guzeldır.tekrar ıyı kı dogdu ılke bebek...

X