2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

ya kızlar nerden de buluyosunuz boyle ucuz pasta yapan yerlerı. ya soyledıgınız fıyatlar cok ıyı gercekten.belkı burada da daha ucuza yapacak yerler vardır ama hem ben bılmıyorum hem de lezzetı nasıl????oglusla da gezılmıyokı en fazla 1 saat ondan da ne olur.valla nerdeyse yarı yarıya aslında bana da mantıklı gelmıyo bu kadar pahalı olması cunku normal pastaların fıyatı 20 kısılık en fazla 40-50 tldır.dogum gunu olunca ne oluyor anlamıs degılım :uhm:

evet gidiyoruz canım..

ben-lelal-eylül-remedios saat 11 de buluşacağız ama nerede??? herkes bildiği yerleri yazsın bakalım:))

ben derım kı en bıldık yer mısır carsısının gırıs kapısının orası
ne dersınız ?

bende yakınlar da olsam da bende gelsem ...keşke... bak kıskandım şimdi sizi....

evet kızlar bende kızımın dogum günü pasta siparişini vermiş sayılırım bursada kafkas'a vericem 4 kilo pasta hem resimli hem maketli güzel bişey olucak galiba 95 filan eşimin işyerine eşantiyon yapıcaklar 3 kilo fiyatına 4 kilo olacak umarım güzel olur sizce fiyat uygun mu?

Kızlar Eminönü’ne geçen haftarda iki bebek ve iki anne ile gitmiş biri olarak sizi uyarmak isterim.

Öncelikle park yeri yok yada ben bulamadım.:) Toplu taşıma araçlarını öneririm.
Ayrıca çok ama çok kalabalık özellikle bebek arabası ile girmek çok zor mısır çarşısını ve ilerisi adım adım ilerliyor (Güvenlik görevlileri sizi geçerken azarlayabilir ) Küçücük çarşıyı geçinceye kadar akla karayı seçtik bide üstüne üstelik güvenlik görevlisi ile kavga ettim.
ılerleyen taraflarda da çok yoğun bir kalabalık var ve sürekli bağırış çağırış kolunuzdan tutup manto, kaban satmak isteyen sürekli ağzınızın içine kadar giren tipler var.(Onlarla da kavga ettim)
Almak istediklerimi alamadan geri döndüm. Kürkçü hana gidecektim çok methetmişlerdi. kalabalıktan oraya girmekte mümkün olmadı.Ayrıca çocuklarda çok rahatsız oldu.Bin pişman oldum gittiğime. Dikkat edin olur mu çocuklarınıza cüzdanlarınıza umarım siz benim yaşadığımı yaşamazsınız ben tövbe ettim çünkü

evet kızlar bende kızımın dogum günü pasta siparişini vermiş sayılırım bursada kafkas'a vericem 4 kilo pasta hem resimli hem maketli güzel bişey olucak galiba 95 filan eşimin işyerine eşantiyon yapıcaklar 3 kilo fiyatına 4 kilo olacak umarım güzel olur sizce fiyat uygun mu?

valla h.mineim benim alacaklarıma göre yani buranın piyasasına göre yüksek gibi ama genele baktığımızda gayet normal artı bursanın piyasasını en iyi sen bilirsin

Kızlar Eminönü’ne geçen haftarda iki bebek ve iki anne ile gitmiş biri olarak sizi uyarmak isterim.

Öncelikle park yeri yok yada ben bulamadım.:) Toplu taşıma araçlarını öneririm.
Ayrıca çok ama çok kalabalık özellikle bebek arabası ile girmek çok zor mısır çarşısını ve ilerisi adım adım ilerliyor (Güvenlik görevlileri sizi geçerken azarlayabilir ) Küçücük çarşıyı geçinceye kadar akla karayı seçtik bide üstüne üstelik güvenlik görevlisi ile kavga ettim.
İlerleyen taraflarda da çok yoğun bir kalabalık var ve sürekli bağırış çağırış kolunuzdan tutup manto, kaban satmak isteyen sürekli ağzınızın içine kadar giren tipler var.(Onlarla da kavga ettim)
Almak istediklerimi alamadan geri döndüm. Kürkçü hana gidecektim çok methetmişlerdi. kalabalıktan oraya girmekte mümkün olmadı.Ayrıca çocuklarda çok rahatsız oldu.Bin pişman oldum gittiğime. Dikkat edin olur mu çocuklarınıza cüzdanlarınıza umarım siz benim yaşadığımı yaşamazsınız ben tövbe ettim çünkü

canım onlar çocuksuz gideceklerdi bildiğim kadarıyla

canım biz bebişleri evde bırakıyoruz
ben kendimi bildim bileli eminönü, mısır çarşısı ve kapalı çarşı'ya giderim
tamamen ortama alışkın olma meselesi

bizim bebekler olmayacak , rahat rahat gezip tozucaz kız kıza..sonra da aslı börekde börek yicez dimi lelalimmmmm

bizim bebekler olmayacak , rahat rahat gezip tozucaz kız kıza..sonra da aslı börekde börek yicez dimi lelalimmmmm

ayy evettt sıcak sıcak su böreği yanına da çay oohhh

canım emınonune oldum olası giderim kalabalıga alışkınım şahsen
bi şekilde kendini o kalablığa kaptırıyorsun
ama oraya hem çocukla hem de araba ile gitmek zaten hiç mantıklı değil :))
biz bildiğimiz için kız kıza gidioruz alışveriş çılgınlığı yapces

Ayyy tamam o zaman ben bilmedim bide başları okumadım o yüzden uyarayım dedim.Afiyet olsun kızlar size bu arada rejim unutulmuş sanıırm:) Ben yeniyim diye beni aranıza almıyosunuz dimi :KK43:(

niye almasınlar şekerin gelicem diyen herkes takılıyor onlarda sende atarlasan giderdin öyle düşünme sakın

kızlar nasıl olmuş öncekinden daha iyi sanki dimi krikitos son hali olsa daha iyi olur dedi hemen o gün alelacele çektim koydum fena da olamış bence sağolsun uğraştı arkadaşım benim için bunu magnet yapacağım işte bu arada arka fonda bize dikkat opuyorumnanaktan

önceki buydu hatırlamayanalar için bu da çok güzel ama burada 7 aylık falandı küçüktü diye istemedik vazgeçtik

X