2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

bizim doğum günümüze çok az kaldı..ve ben hiç bir hazırlık yapmıyorum..
niye böyle oldım ben anlamadım((
offff offffffffffffff..

ben de geldım
bızım hazırlıklarımız tamam sadece ıkramlıklarımız kaldı
sanırım zor olan o benım ıcın
ıkı gun ustuste farklı kısılerle kutlama yapıcaz
nasıl altından kalkıcam bılemıyorum

bu arada beyazmelekcım
bılıyorsun elımde magnetlerım vardı
ama bana baska bır yerden yuvarlak sekıllı magnet geldı ve ben onlara yapıcam
eger ıstersen elımdekı kare seklındekı magnetlerı sana gonderebılırım
eger bulamadıysan haber ver kargıya vereyım canım

andıcım eylulum tesekkur ederım begendıgınıze cok sevındım.farklı bır suprız olcak gelenlere.bu arada dun eltıme reale gıttık pasabahce magazasına gırdık metalden harf ve rakam kalıpalrı vardı.rakam setı kalabalık olduguından pahalıydı rakama gore 30 tl harf 12 tl de rakam setı.ama buyukluklerı ıdealdı.bakalım burda bır kırtesıyecı var su oyun hamurları ıcınde setler varya kalıp yanı ordaa bulabılırsem uygun fıyata ordan alırım bulamazsam sadece rakamlı setı alırım artıkın.harf de olmayıversın.

piroşum fıstığına aldığın lacivert elbiseyi koyar mısın bende alacağım yağmura da nerden aldın senin zevkine güveniyorum ben daha hiçbişey düşünmedim

valla yağmurcum güzel olmuş ama biraz pahalı geldi bana gerçi az yaptırıyorsun izmirde kemeraltında tanesi 2 tl ye ye çok güzel şeyler yapılır ama ben yaptırdım mı en az 60 70 yaptırcam o yüzden bide resim daha mantıklı geliyor bana en azından evde buzdolbında görünce herkezin ben sevinicemmmmmm.........

yağmurcum çok güzel olmuş hediyeniz
lavişçim koyarım cnm elbiseyi lacivert olanı batu nun doğumgününde giymesi için aldım
kendi doğum günündede mor elbise giydirmeyi düşünüyorum
ama tam terside giydirebilirim
elbiseyi babyland diye bir mağazadan aldım cnm, ben çok beğendim
mor olanda zeylanddan

Son düzenleme:
Pasta için birde 06 pastanesine sorıyım dedim fiyatı iyi geldide izmirede açıldı çünkü yeni ama masıl biliyormusunuz izmirin seninç i reyhanını gibi sanırım ama pasta yaptıran bilen varmı oraya izmirlilerde yaptırdıysa bi yazıvern lütfen............

piroşumun annesi merak ettirdin kaçtın yani güzel kızımız ı da görelim bahne ile andinacım yanlış anlama batunun sevgilisine asılmıyozzz yani ben oğluma yeni doğmuş bakıyom çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çıtıırrrrrrrrrrrrrr :) :) :)

krıkıtoscum ındırım yapmadılar cok ısrar ettım.hatta tulun ıcınde jelatınlı sabun vardı kokulu o da 2 tl ydı onda yapabılırım ama bunda yapamam dedı.acıkcası boyle bısıyı cok aradım yani hem kalıcı olsun hemde mertımın ımzası olsun ıstedım .tam da ıstedıgım gıbı oldu.ıcı lavanta dolu yıllarca saklanabılır.magnet yaptırcam ekstra reklamcıya bır gıdebılseydım.neyse herseyım hazır olunca resım koyacam buraya.zaten en son dogum gunu bızımkısı...

işte elbisemiz bu yakından daha güzel görünüyor piroşun üstünde daha da güzel ama süpriz::))
kendi doğumgünü elbisemizde süpriz:)

bu resim çok karanlık çıkmış diğerinide yükleyemedim sorun oldu idare edin şekerler sonra görürsünüz yine piraye nin üstünde

üzerinde görmeyi merakla bekliyorum pirosumun...

bu sekildede cok cici ama.

piroşşş çok güselmiş elbiseniz
güle güle iyi günlerde kullansın cimcimem

ayakkabı topicine bir baksana piroşum bişey sordum ben sana orada tatlım

lelalim,çileğim sağolun üstünde çok tatlı duruyor gerçekten yakasında fiyonk var,alttada cepleri pek belli olmamış
lelalcim cevapladım bak tatlım ayakkabı topiğine

gördüm şekercim teşekkür ederim
valla ben ekranı eğe büke gördüm ve yaka kısmı falan çok güselll

eminim çok yakışır piroşaa
üstünde de görelim en kısa zamanda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…