-
- Konu Sahibi gulbeseker
aa oynamadan olmaz o gün oynarsın canım bir kerecik oluversin kaydirigubbakcemile3
evet piroşum hatta buluşmamızda bile hiçbir bebeğe bakmadı , ilgilenmedi piroşu görünce atlayıverdi üstüne :)))) delü bu oğlum , delü aşık :))
piroş kız annesi oynamaz ,ağırdan satar kendini ,ama ben senin yerine oynarım trakya yöresinden bi gayda ,peresayna :))):roflol:
erkek anası olarak ben oynayabilir miyim eylülcümmm
sen kudur anacım kudur ,gelin alcan kaynana olcan ,sana yakışır ..
elmamlıcım sen reklamcıysan anlarsın bu işlerden..
seda özalite götürsem yaparlarmı bana magnet ben hazır istiyorum kendim yapamıycam çünkü..
Teşekkür ederim canım. Yavrularımızın 60. yaşgünü geri sayımlarını da yaparız inşallah...kızlar kostumler hepsı burada .com da da var bırde nette arattırın kostum dıye bır kac sıte var ozellıkle partı sıtelerınde de var.
krıkıtos cok guzel olmuslar ellerıne saglık cnm
elmalıtırtacım 11.ayınız kutlu olsun.gerı sayım basladı demek.hadı hayırlı yaslara cnm saglıkla...
yağmurcum bence 2 ve ya 4 ü bastır bide bunları magnet yapacaksan çok büyük olmaz o yüzden bebeğinin fotosuda görünsün accık senin bebeğininde adı mert ti saırım kıyafet süper mert e çok yakışacak eminim bide tatlım ben tavşan kıyafeti arıyorum bulan olursa yazarsa sevinirim..
bide bizim buzdabılabı magnetini bitirdim hafta sonu bastırcam ama ben direk magnet üzerine fotoraf kağıdı bastırcam reklamcı bi arkadaş var o halletçek artıkın.
mert 1 yaşında yazısı yerine daha orjinal fikri olan varsa yasın gacılar....
kızlar merhaba
uzun zamandır kulübe giremedim baktımki doğum günü topicleri açılmış
az kaldı çokama çok heyecanlıyım hiç bişeyde bu kadar heyecanlanmamıştım. evde yakın akrabaların olduğu minik bir parti yapacağım bir siteden doğum günü süsleri buldum çok güzeller onlardan sipariş vermeyidüşünüyorum
valla ilk çocuğum ilk doğum günü paradan kaçmak istemiyorum
Kızlar babamızın o gün sınavı var söylemiştim.
Babasıyla ayrı olcağız.Biz adanada kutlayacağız doğum günümüzü.Babamız sınava gidecek.
t