- 9 Mart 2011
- 11.696
- 8.906
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Çok sevdim çok güvendim hiç sorgulamadim ne dediyse oydu şimdi 44 yaş aklımla düşünüyorum büyük hata ama ben yaptım ve uyaran olmadı
Ama Rabbim ömür verirse ben varım kızlarım inşallah bu hataya düşmeyecek
Bir gün onlara dedim ki dünyanın binbir türlü hali var Kimin ne kadar ömrü var bilmiyoruz belki erken vakit ölür giderim sizlere sadece bir tane vasiyetim var asla meslek sahibi olmadan evlenmeyecekseniz tamam anne dediler
Rabbim cümle yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim
Siz niye para dışında hiçbir soruya cevap vermiyorsunuzTam olarak öyle değil 2006 yılında 1750 USD ile işe başlamıştı şu an hem yükseldi genel koordinatör oldu hemde maaşı 7 bin USD oldu
bil bakalım niyeSiz niye para dışında hiçbir soruya cevap vermiyorsunuz
Gel bira içelim boşver çayı gel banabil bakalım niye
bilirsen çay vericem
Gözünğzü seveyim şu arabeskliği bi bırakın. Kendine acımaktan vazgeç. Geçmişten vazgeç. Kızların başırılı öğrencilermiş. Onlar iyi yerlere gelir sende çalışırsın. Az ayağınızı yorgana göre uzatırsın biter gider. Olmayan evliliğin peşinden gidilir mi. Boşa hafifle bu ne yaAile olma özlemi desem güler dalga geçersiniz geçin aile olma özlemi
İlk okula gidiyordum saçlarım hep karışık taranmamis kısa kırpık
Arkadaşlarımın saçlarını bakardım of uzun örgülü kendi kendime derdim ki annesinin eli ne kadar uzun süre saçında durmuş olmalı ne güzel
Kızlarım okul çağına başlamadan önce upuzun saçları olan bir Barbie bebek alıp bütün saç örgüsü modellerini öğrenmiştim eğitim hayatları boyunca bellerine gelen saçları olduk çeşitli örgüler güzel tokalarla okula gönderdim onları geçenlerde 3. kızım ilkokul 3'e gidiyor gelip bana dedi ki anne okulda arkadaşlarım saçlarıma çok beğenerek bakıyorlar o an içimden Kendi kendime dedim ki tamam oldu bu is yavrum benim yaşadığım hissi hiç bilmeyecek Allahım bunun için sana sonsuz şükrediyorum dedim bilmiyorum bunu anlar mısınız ya da bununka da dalga mı geçersiniz
Dedikodu gibi olacak ama adamın belki baska bir hayatı vardır orda , aklıma ilk gelen şey buZaten adam yurtdışında kadın burada , 1 ay değil 3 ay değil 20 yıl geçmiş. Böyle evlilik olmaz . Olmayan adamdan da 3 cocuk..
Çevremde de oldu yurt dışına giden adam önceden gidip düzen kurup , daha sonra eşini çocuklarını götürdü , olması gereken budur.
En fazla 4 bin Euro mühendis maaşı .7000 dolar maaşı varmış.kazakistandaymış eski konularına baktım.karşı komşumda yurtdışında mühendis bu kadar para asla kazanmıyor.hem de 2 dil biliyor ve önemli bir okuldan mezun.ben de amele olacağım bananeeeee.2 yıla kalmaz da ceo olurum orada.
BilmukabeleAllah sizden bin defa razı olsun nasıl iyi geldi bu sözleriniz bana
Elbette gelmem sizi rahatsız etmem ama çok yürekten diliyorum caresizligimle dalga geçmediniz bildiğim tek doğruyu yaptım diye benimle alay etmediniz Allah sizi Firdevs cennetinde agirlasin ağlıyordum daha çok aglattiniz ama kalbinizde ki merhamete ne kadar ihtiyacim olduğunu hissettigimib ağlaması bu özür dilerim inşallah sacmalamadim kusura bakmayın adım Hıdır elimden gelen budur nefes aldığım sürece kızlarım için dimdik ayakta olacağım hatriniza düşerse tek cümle Allahım o kadincagiza yardım et derseniz bende minnettar olurum
Ceycey bir kez daha saygımı kazandın tavrınla erdemli bir insansın helal olsunonu ispatlamanız çok zor.abime borcum vardı gönderdim der çıkar işin içinden.önce kendi üstüne tapulasaydı sonra kardeşine geçirseydi rahatça ispatlardınız mal kaçırmayı.oturduğunuz evin tüm haklarını isteyin vermezse boşanmayın.yarısını falan vermeye kalkmayın.ben sizi tanımayan bir üyeydim içinizi döktünüz üzüldüm.yazdıklarıma da pişman oldum.kırdıysam tekrardan affola
Merhaba SenammAsla
Allah şahittir ayaklarımı öperdi öyle severdi değer verirdi el üstünde tutardı doğumlarımda altınlar taktı izne gelirdi bana bilezik takardı her özel günümüzde hediyeler alırdı ve hep altın olurdu bu hediye ben altın seviyorum diye
Birden bire böyle olmamıştır dediniz ya
Yemin ediyorum birden bire böyle oldu
Ama şunu da söylemek istiyorum ailesi ile arası hiç yoktu kolay kolay gitmezdi kolay kolay aramazdı ben sürekli aralarını yapmaya çalışıyordum ısındırmaya çalışırıdim aman gidelim aman kalalım bak seni özlüyorlar bak onlara yazık derken derken şimdi onlar can ciğer kuzu sarması Ben de düşmanlariyim ...
çocuğu olsa bilirlerdi e devlette de görünüyor.e devlet şifresi varmış adamın konu sahibinde.başka kadın olabilir amaO adam bozuntusuna sağlam bir söz söyledim ama içimden
Ban yemeye değmez
Konuya geleyim
Muhtemelen o orada evlendi
Baska bir hayatı , karısı ve çocuğu var
Adam gelip 6 ayda bir 15 gün kalıyorsa zaten sizin evliliğiniz çoktan bitmiş
Ailesi de onun başka karısı ve çocuğu olduğunu biliyordur
Hepsi bu işin içindedir
Boşanmazsa boşanmasın
Sen aç davanı
Yiyorsa gelsin oradaki dolarları bırakıp Hakime ben burada işsizim desin oradaki hayatını karısını çocuğunu bırakamaz
Sen aç bir güzel davanı
İyi de bir avukat bul
Mal mülk nafaka ne varsa al
Bir kuruşunu dahi bırakma
Bırakmadan da ayrılma
Ve ayrıca belki yurt dışında bir evlilik daha yaptı
Oradaki kayıtları kontrol ettirdin mi ?
Oradaki bordrolarını da bulursun
Ulaşırsın uzar belki ama ispat eder ve sonunda kazanırsın
Sonuç olarak ; üzülme değmez
Geçecek
Geçmeyen acı , bitmeyen iş olmaz
Yurtdisinda evlenip çocuğu olduysa adam Türk konsolosluğuna bildirmezse e devlette gözükmez hiçbiriçocuğu olsa bilirlerdi e devlette de görünüyor.e devlet şifresi varmış adamın konu sahibinde.başka kadın olabilir ama