20 yıllık evliliğim biterken...

Çocuklarınıza bunları yaşayan ben değilim hanfendi.Burada bize hakaret ederek elinize birşey geçmez . Tenhada değil burda söylüyorum ne söyleyeceksem, zorunuza gidiyorsa konu açmayın.
boşver piraye tartışınca bir sonuç olmuyor.zaten bu evlilik bir çeşit ticari akit gibiymiş adam ortada yok sadece parası var.konu sahibi de yalnız bir kadınmış aile desteği vs olmayan.bu parayla hayatta güçlü olmuş bu da hoşuna gitmiş doğal olarak.kötü bir insan değil.biraz hayatın getirdikleri kendisine bu durum.hatalarını zaten anlamış üstüne gitmeyelim artık derim.böyle evlilik yaşayan onyıllardır çok kadın oldu ülkemizde.almanyaya gittiler adamlar 20 25 yıl dönmediler.kadınlar bekar evlilerdi.ama toplum baskısı boşanma korkusu bir de gelen para hatrına çocuklarının başında durdular.gene bizim kadınlarımız yapar bunu.avrupalı kadın olsa sevgili bulur hayatına bakardı çocuk mocuk dinlemezdi

Sizin eğitiminiz nedir? Kariyer dediğinize göre üniversite mezunusunuz. İş bulamaz mısınız?
Ben 2003 yanında eşim henüz yurt dışına çıkmamışken Tunceli'de vhki olarak atandım ama serde aşk meşk annelik var gitmedim çalışmadım biliyorum büyük hata ama gitmedim ve beni uyaran bir kişi bile olmadı anne olmayınca insan işte böyle oluyor bunu da yazdım ki anasız babasız sağ bacağından engelli olduğum ozelliklerimi de ekleyip dalga geçme skalanizi genişletin

Offf ya nerden tutsan dram. Çocuklar delirtiyor beni. Durup durup iyi ki dogurmusum demese ben de bu kadar üstüne gitmezdim. Olan hep çocuklara oluyor...

Offf ya nerden tutsan dram. Çocuklar delirtiyor beni. Durup durup iyi ki dogurmusum demese ben de bu kadar üstüne gitmezdim. Olan hep çocuklara oluyor...
ben anladım onu açıklama yapınca.o çocuklar annesi olmuş kardeşi olmuş halası teyzesi olmuş arkadaşı olmuş bu hayat da tek dayanakları olmuş.ondan bu kadar düşkün onlara.ondan iyi ki doğurmuşum diyor.başka bir hayatı olmamış ki daha önce mutlu

Mühendisleri değil ama o kötü kaba tavırlarıyla 5000 işçiyi yönetip göz açtırmadıni duydum bu arada kendisi zaman içersinde terfiler aldı şu an genel koordinatör
Bir defasinda gaddar olmayan lider olamaz lafını etti konuşurken bilmiyorum bu size ne kadar ip ucu verir kişiliği ve oradaki konumuyla ilgili

Ben sizi hatırlıyorum daha önce nickiniz senam mıydı? O zamanlar çok yazıp çizdik insanın kendine yaptığını kimse yapmaz işte, ne diyim çok üzüldüm
Evet doğru hatırlıyorsunuz o bendim ama o zamanki şartlar öyleydi Ben o durumda hiçbir şey yapamazdım bugünkü şartlarda böyle 44 yaşındaki aklım keşke 24 yaşında olsaydı da ben de ona göre yaşasaydım

açıklamalarınızı yapınca ben anladım sizi.hayatınız kolay olmamış .bazı göz yummalarınızın vs hep bir sebebi varmış meğerse.yolunuz açık olsun.boşayın bu adamı da

Kiz enistem 1980 de almanyaya gitmis lise mezunu 40. Senesinde 5500 oldu maasi. Bunun koca ne is yapiyorda neyin koordinatöru oldu vasifsizlikla onu anlamadim
Vallahi onu bende anlamadım başka şantiyelerde ek iş yaptigini da söyledi bir ara bana

Sanki onu taniyorsunuz tam olarak dört dörtlük anlatmışsınız tam öyle bir adam gerçekten

Allah sizden bin defa razı olsun nasıl iyi geldi bu sözleriniz bana
Elbette gelmem sizi rahatsız etmem ama çok yürekten diliyorum caresizligimle dalga geçmediniz bildiğim tek doğruyu yaptım diye benimle alay etmediniz Allah sizi Firdevs cennetinde agirlasin ağlıyordum daha çok aglattiniz ama kalbinizde ki merhamete ne kadar ihtiyacim olduğunu hissettigimib ağlaması bu özür dilerim inşallah sacmalamadim kusura bakmayın adım Hıdır elimden gelen budur nefes aldığım sürece kızlarım için dimdik ayakta olacağım hatriniza düşerse tek cümle Allahım o kadincagiza yardım et derseniz bende minnettar olurum

Size bir ev almasını isteyin.Aylık gönderdiği miktarı artirsin.Çocuklari da ozel okylda okutmaya devam etsin.Yoksa ikna olmam bisanirim hemen diyin.sizde birikim yapın.Simdi bosanirsaniz elinize ne geçecek.zaten adam yanınızda değil.hem çocuklar biraz daha büyümüş olur.hem de elinizdeki para ve ev ile boşanmak ve sonrasında ayakta kalmak kolay olur.Maalesef kanunlar hep erkekleri koruyor.Bu şartlarda mal mülk alamayacaksiniz.Kendinizi ve evlatlarinizi düşünün.

Aile olma özlemi desem güler dalga geçersiniz geçin aile olma özlemi
İlk okula gidiyordum saçlarım hep karışık taranmamis kısa kırpık
Arkadaşlarımın saçlarını bakardım of uzun örgülü kendi kendime derdim ki annesinin eli ne kadar uzun süre saçında durmuş olmalı ne güzel
Kızlarım okul çağına başlamadan önce upuzun saçları olan bir Barbie bebek alıp bütün saç örgüsü modellerini öğrenmiştim eğitim hayatları boyunca bellerine gelen saçları olduk çeşitli örgüler güzel tokalarla okula gönderdim onları geçenlerde 3. kızım ilkokul 3'e gidiyor gelip bana dedi ki anne okulda arkadaşlarım saçlarıma çok beğenerek bakıyorlar o an içimden Kendi kendime dedim ki tamam oldu bu is yavrum benim yaşadığım hissi hiç bilmeyecek Allahım bunun için sana sonsuz şükrediyorum dedim bilmiyorum bunu anlar mısınız ya da bununka da dalga mı geçersiniz

Çocuk benimde en hassas noktam.
Çocuk konusunda niye yaptın kolay kolay demem çünkü anne olma isteği bazılarımızda baskın derecede.
Sadece olay şu bu adama güvenip calismamazlik etmezdim.
Şimdi benim bir çocuğum var bir tane daha düşünebilirim ve bu çocuğu yaparken kendi imkanlarim dairesinde yapmayi düşünüyorum esim olmadanda bakmayı göze alarak planlıyorum.
Kocaya mocaya guven olmaz.
Keşke sizinde bazı teminatlariniz olsaydi.

Şimdi inanmayacaksınız ya da dalga geçeceksiniz Yemin ediyorum ben onu çok seviyordum baktığı yerden kıskanırdım içtiği suyun kalanını içerdim gerçekten çok seviyordum o da beni çok seviyordu bunca fedakarlıkla çok zor evlendik adam sonradan böyle oldu diyorum inanmıyorsunuz başka ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…