- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.679
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Evliligimde cok mutlu olduğum zamanlarda oldu evet tekrar ve yine söylüyorum çocuklarım şükür sebebimdirArada öpmese 3 çocuk olmazdı yav, 20 yılda 3 kere öpmüştür en azından
boşver piraye tartışınca bir sonuç olmuyor.zaten bu evlilik bir çeşit ticari akit gibiymiş adam ortada yok sadece parası var.konu sahibi de yalnız bir kadınmış aile desteği vs olmayan.bu parayla hayatta güçlü olmuş bu da hoşuna gitmiş doğal olarak.kötü bir insan değil.biraz hayatın getirdikleri kendisine bu durum.hatalarını zaten anlamış üstüne gitmeyelim artık derim.böyle evlilik yaşayan onyıllardır çok kadın oldu ülkemizde.almanyaya gittiler adamlar 20 25 yıl dönmediler.kadınlar bekar evlilerdi.ama toplum baskısı boşanma korkusu bir de gelen para hatrına çocuklarının başında durdular.gene bizim kadınlarımız yapar bunu.avrupalı kadın olsa sevgili bulur hayatına bakardı çocuk mocuk dinlemezdiÇocuklarınıza bunları yaşayan ben değilim hanfendi.Burada bize hakaret ederek elinize birşey geçmez . Tenhada değil burda söylüyorum ne söyleyeceksem, zorunuza gidiyorsa konu açmayın.
Hep böyle ilkokul 1. Sınıf düzeyinde mi espri yaparsınız daha iyileri de var mı ?Ayaktan başa doğru ilerliyor demekki.
Ben 2003 yanında eşim henüz yurt dışına çıkmamışken Tunceli'de vhki olarak atandım ama serde aşk meşk annelik var gitmedim çalışmadım biliyorum büyük hata ama gitmedim ve beni uyaran bir kişi bile olmadı anne olmayınca insan işte böyle oluyor bunu da yazdım ki anasız babasız sağ bacağından engelli olduğum ozelliklerimi de ekleyip dalga geçme skalanizi genişletinSizin eğitiminiz nedir? Kariyer dediğinize göre üniversite mezunusunuz. İş bulamaz mısınız?
Offf ya nerden tutsan dram. Çocuklar delirtiyor beni. Durup durup iyi ki dogurmusum demese ben de bu kadar üstüne gitmezdim. Olan hep çocuklara oluyor...boşver piraye tartışınca bir sonuç olmuyor.zaten bu evlilik bir çeşit ticari akit gibiymiş adam ortada yok sadece parası var.konu sahibi de yalnız bir kadınmış aile desteği vs olmayan.bu parayla hayatta güçlü olmuş bu da hoşuna gitmiş doğal olarak.kötü bir insan değil.biraz hayatın getirdikleri kendisine bu durum.hatalarını zaten anlamış üstüne gitmeyelim artık derim.böyle evlilik yaşayan onyıllardır çok kadın oldu ülkemizde.almanyaya gittiler adamlar 20 25 yıl dönmediler.kadınlar bekar evlilerdi.ama toplum baskısı boşanma korkusu bir de gelen para hatrına çocuklarının başında durdular.gene biizm kadınlarımız yapar bunu.avrupalı kadın olsa sevgili bulur hayatına bakardı çocuk mocuk dinlemezdi
Bir uye daha yazmış Ben de söyleyeyim bakın bunlar çok kolay diller Türkçeye çok yakın Türkçe ile ic ice olan diller öyle İspanyolca Rusça Çince değil bahsettiğimBana da atmasyon geldi 2. Dili 3 ayda çözmüş ya orda kaldim.
ben anladım onu açıklama yapınca.o çocuklar annesi olmuş kardeşi olmuş halası teyzesi olmuş arkadaşı olmuş bu hayat da tek dayanakları olmuş.ondan bu kadar düşkün onlara.ondan iyi ki doğurmuşum diyor.başka bir hayatı olmamış ki daha önce mutluOfff ya nerden tutsan dram. Çocuklar delirtiyor beni. Durup durup iyi ki dogurmusum demese ben de bu kadar üstüne gitmezdim. Olan hep çocuklara oluyor...
Mühendisleri değil ama o kötü kaba tavırlarıyla 5000 işçiyi yönetip göz açtırmadıni duydum bu arada kendisi zaman içersinde terfiler aldı şu an genel koordinatörçok nitelikli mühendisler var tanıdığım yurtdışında inşaat şirketlerinde çalışan.yönetici vasfındaki anca 7000 dolar alıyordur o da zaman içinde.diğerleri 4000 5000 civarı.bu adam amelelikten nasıl yükselmiş böyle?mühendisleri mi yönetiyor orada şaştım kaldım
Evet doğru hatırlıyorsunuz o bendim ama o zamanki şartlar öyleydi Ben o durumda hiçbir şey yapamazdım bugünkü şartlarda böyle 44 yaşındaki aklım keşke 24 yaşında olsaydı da ben de ona göre yaşasaydımBen sizi hatırlıyorum daha önce nickiniz senam mıydı? O zamanlar çok yazıp çizdik insanın kendine yaptığını kimse yapmaz işte, ne diyim çok üzüldüm
açıklamalarınızı yapınca ben anladım sizi.hayatınız kolay olmamış .bazı göz yummalarınızın vs hep bir sebebi varmış meğerse.yolunuz açık olsun.boşayın bu adamı daMühendisleri değil ama o kötü kaba tavırlarıyla 5000 işçiyi yönetip göz açtırmadıni duydum bu arada kendisi zaman içersinde terfiler aldı şu an genel koordinatör
Bir defasinda gaddar olmayan lider olamaz lafını etti konuşurken bilmiyorum bu size ne kadar ip ucu verir kişiliği ve oradaki konumuyla ilgili
Vallahi onu bende anlamadım başka şantiyelerde ek iş yaptigini da söyledi bir ara banaKiz enistem 1980 de almanyaya gitmis lise mezunu 40. Senesinde 5500 oldu maasi. Bunun koca ne is yapiyorda neyin koordinatöru oldu vasifsizlikla onu anlamadim
Sanki onu taniyorsunuz tam olarak dört dörtlük anlatmışsınız tam öyle bir adam gerçektenşu anda koordinatörmüş adam
eğer dediği gibi gerçekten senelerdir aralıksız çalışıyorsa
şantiyede yatıp kalkıyorsa
yok ailem yok karım çocuğum doğum hastalık demiyorsa
şantiyeye hakimse, (mühendiler işçiye laf geçiremez çoğunlukla)) içmiyorsa...bakın burası çok önemli yurtdışında, içmeyen sıçmayan orada olay çıkartmayan, karı-kız kavgası etmeyen, milletle takışmayan, ve meslekten yükselmiş iş bilen adam çok zor bulunuyor.
On yıllık kuyruk acısı da diyebiliriz benceHmm bende diyorum butun konularini deraylarini nasil biliyorsundemek sana laf atmis ondanmis
Tek meziyeti düşen çaresiz bir insana bel altı vurmak olan bir zavallisinizbilezikleri unutmayalım
Allah sizden bin defa razı olsun nasıl iyi geldi bu sözleriniz banaArkadaşım Bursa da malesef
Çok çok teşekkür ediyorum gelsem kabul edeceğinize eminim, ben de seve seve ağırlarım çok da memnun olurum İnşaallah birgün nasip olur, hayat bu…..
Allah yardımcınız olsun
Sızlanmak, ah canıııım yazık sanaaa denmesini beklemek yerine duygularınızı üzüntünüzü asilce yaşayıp çözüm odaklı olmanız bende büyük saygı uyandırdı, herkes sizin gibi olsa keşke
Ankara ya yolum düşerse bir çayınızı içer elinizi sıkarım, İstanbula yolunuz düşerse burada bir arkadaşınız sizi bekliyor unutmayın
Aile olma özlemi desem güler dalga geçersiniz geçin aile olma özlemiBenim anlamadigim birsey var. Esimi para kazanabilmesi icin yilda 2 kez toplam 1 ay goruyorsam, çocuklarım baba yuzu gormeden buyuyorsa, birkez bile yasadigi ulkeye gitmiyorsam bu benim icin mantik evliligidir. Bu yasta senden dayak mi yiyecegim deyip uzaklastirma karari alabilecek kadar guclu bir kadinsiniz ustelik. Peki bu mantik evliliginde siz bu kadar gucluyken neden simdiye kadar sigortanizi yatirtmadiniz? Neden daha fazla para talep edip, yollamadiginda bosanma davasi acip nafaka almadiniz. Simdiye kadar aldiginiz nafakayla sigortanizi oderdiniz en azindan. Ustelik adamin maasini dusuk soylediginide yakalamissiniz. Kayinvalidenizin zenginlestiginide gormussunuz. Su zamana kadar bosanmadiysaniz demekki baska bir beklentiniz ya da bu evlilikte sizi tatmin eden birsey vardi. Evliliginizi devam ettirme motivasyonunuz neydi?
AcınasisinizBilezik?
Şimdi inanmayacaksınız ya da dalga geçeceksiniz Yemin ediyorum ben onu çok seviyordum baktığı yerden kıskanırdım içtiği suyun kalanını içerdim gerçekten çok seviyordum o da beni çok seviyordu bunca fedakarlıkla çok zor evlendik adam sonradan böyle oldu diyorum inanmıyorsunuz başka ne diyeyimEski konularıyla ilgili yorumlari okudum. Bilezik isteyen bir kadın neden para alamamis, ortaligi ayaga kaldirmamis anlayamadim. Konu sahibi saf, korkak birisinede benzemiyor. Gayet akıllı gorunuyor. Bazi seylerin hesabini yapamamasina sasirdim. Tabi bu yorumum evliliklerinin sevgi uzerine kurulu olmamasina inanmamdan kaynaklaniyor. bunca sene yilda 2 kez gordugum adam ailesi icin calismiyorsa (ev, araba, arsa kisacasi ailesinin geleceği icin yatirim) ne diye evli kalayim ki?
Ha esimi cok seviyorum deseydi mal mülk uzerine bu kadar sert yorum yapmazdim. Bunada aciklik getireyim yanlis anlasilmasin