- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi VuslataDair
aa ciddi mi?hiç bir şekilde öğrenilemez mi peki?Yurtdisinda evlenip çocuğu olduysa adam Türk konsolosluğuna bildirmezse e devlette gözükmez hiçbiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ciddi mi?hiç bir şekilde öğrenilemez mi peki?Yurtdisinda evlenip çocuğu olduysa adam Türk konsolosluğuna bildirmezse e devlette gözükmez hiçbiri
O ülkenin resmi kurumlarından öğrenebilir ama burda otururken öğrenemez tabi ki , kalkıp gitmesi lazım, 20 senedir bir kere bile gitmemiş konu sahibi kocasının yaşadığı ülkeye sırf bunun için gideceğini hiç sanmamaa ciddi mi?hiç bir şekilde öğrenilemez mi peki?
konsolosluktandanda mı öğrenemez acaba?bu şekilde adamlar 2 evli olabiliyormuş demek ki.O ülkenin resmi kurumlarından öğrenebilir ama burda otururken öğrenemez tabi ki , kalkıp gitmesi lazım, 20 senedir bir kere bile gitmemiş konu sahibi kocasının yaşadığı ülkeye sırf bunun için gideceğini hiç sanmam
Burada işlememişse görünmüyor canımçocuğu olsa bilirlerdi e devlette de görünüyor.e devlet şifresi varmış adamın konu sahibinde.başka kadın olabilir ama
O ulkenin Konsoloslugu bilgi vermez konu sahibinekonsolosluktandanda mı öğrenemez acaba?bu şekilde adamlar 2 evli olabiliyormuş demek ki.
Kendi karısıyla yıllardır doğru dürüst cinsel hayatı olmayan adamın başkasını bulması da çok garibime gidiyor benim.kadını sevmese bile başkasını bulabilecek potansiyeldeki adamın bu kadar karısıyla ilişkiye yanaşmaması hiç normal gelmiyor bana.biraz o taraklarda bezi olması gerekmiyor mu ya.yeri geliyor o taraklarda bezi olan bile doğru dürüst isteyince birini bulamıyor.Ben de aynı şekilde düşünüyorum, Almanya ya da Arabistan fark etmiyor mutlaka yerli bir kadın buluyorlar. KOnu sahibesi de çok uzun zamandır aynı yaşıyor, %100000 başka kadın bulmuştur o adam orda çocuğu bile vardır.
Konu sahibesi adam nerde? Orda adamın mal varlığını bilen, arabasını evini fotoğraflayacak ve de bulduğu kadını fotoğraflayacak kimse geliyor mu aklınıza?
aa ciddi mi?hiç bir şekilde öğrenilemez mi peki?
Kendi karısıyla yıllardır doğru dürüst cinsel hayatı olmayan adamın başkasını bulması da çok garibime gidiyor benim.kadını sevmese bile başkasını bulabilecek potansiyeldeki adamın bu kadar karısıyla ilişkiye yanaşmaması hiç normal gelmiyor bana.biraz o taraklarda bezi olması gerekmiyor mu ya.yeri geliyor o taraklarda bezi olan bile doğru dürüst isteyince birini bulamıyor.
konsolosluktandanda mı öğrenemez acaba?bu şekilde adamlar 2 evli olabiliyormuş demek ki.
Gittiği ülkenin konsolosluğuna mail atabilir aslındaMilena doğru söylüyor, çocuğun Türkiyede de tanınması için konsoloslukta kaydettirmesi gerek. Türkiyede çocuğu üstüne almamış olabilir.
Onca sene orda çalışıp edip seni yanına almadıysa bi boklar vardır bacım kesin .
Doğru bir de üstüne orada ailesi falan varsa yemez öyle iş güç bırakıp anasıyla oturmayı . Sana blöf atıyor bir şey isteme diye .O adam bozuntusuna sağlam bir söz söyledim ama içimden
Ban yemeye değmez
Konuya geleyim
Muhtemelen o orada evlendi
Baska bir hayatı , karısı ve çocuğu var
Adam gelip 6 ayda bir 15 gün kalıyorsa zaten sizin evliliğiniz çoktan bitmiş
Ailesi de onun başka karısı ve çocuğu olduğunu biliyordur
Hepsi bu işin içindedir
Boşanmazsa boşanmasın
Sen aç davanı
Yiyorsa gelsin oradaki dolarları bırakıp Hakime ben burada işsizim desin oradaki hayatını karısını çocuğunu bırakamaz
Sen aç bir güzel davanı
İyi de bir avukat bul
Mal mülk nafaka ne varsa al
Bir kuruşunu dahi bırakma
Bırakmadan da ayrılma
Ve ayrıca belki yurt dışında bir evlilik daha yaptı
Oradaki kayıtları kontrol ettirdin mi ?
Oradaki bordrolarını da bulursun
Ulaşırsın uzar belki ama ispat eder ve sonunda kazanırsın
Sonuç olarak ; üzülme değmez
Geçecek
Geçmeyen acı , bitmeyen iş olmaz
Valla onu bunu bilmem çok anacı adamdan bir havuç olmaz , havuç da güzel sebzedir hani hakkını yemiş oldum .Bdv sayesinde sokakta gördüğüm her erkeğe tripliyim aklı olan uzak dursun...
20 yıl ya