20 yıllık evliliğim biterken...

Hayır karıştırıyorsunuz halen evliyken nasıl boşandım derim ?

Hanımefendi kimse sizinle dalga geçmemiş ki... küt küt gercekleri yazmış, sorulabilecek en mantıklı soruyu sormuş kadın? Dalga bu yorumun neresinde? Dayakçı küfürbaz karaktersiz, üstelik yılda bir gördükleri bir adamdan 3 çocuk yapıp, sırf saçlarını ördunüz diye aile mi oldunuz sizce ? Gerçekten mi?

Malların alınış biçimi şu
Abisine para yolluyor o da kendine alıyor
onu ispatlamanız çok zor.abime borcum vardı gönderdim der çıkar işin içinden.önce kendi üstüne tapulasaydı sonra kardeşine geçirseydi rahatça ispatlardınız mal kaçırmayı.oturduğunuz evin tüm haklarını isteyin vermezse boşanmayın.yarısını falan vermeye kalkmayın.ben sizi tanımayan bir üyeydim içinizi döktünüz üzüldüm.yazdıklarıma da pişman oldum.kırdıysam tekrardan affola

Ben burada sizden başka bir zavallı görmüyorum

Araniz cok iyiyken neden siz ve cocuklar icin sizin uzerinize bir dikili taş almadi? Kayinvalidenizdeki bu kadar mal mulk 1 senede olmamıştır sonucta. En az 3 5 senedir para yolluyor olmasi gerekiyor. Bu sure icinde neden adim atmadiniz

Tek meziyeti düşen çaresiz bir insana bel altı vurmak olan bir zavallisiniz
Ben kalkarım en çok da evlatlarım için
Ama siz naparsiniz bilmem
Allah paslanmış kalbinize merhamet versin

ben de 44 yaşındayım yani bu boş demagojik laflara karnım tok
dön bak eski konularına yazdıklarına sonra bu ağlak mesajları yaz
o kadar öteye değil daha bu konunun başına dön bak neler yazmışsın şimdi neler anlatıyorsun
yanisi benim kızdığım aynı şeydi 10 yılda bir şey değişmemiş hala aynı kafadasın
eski konuları hatırlamasak hala adamı kafanda ilk mesajlardaki gibi göreceksin
ben bir insanın kendine bunu yapmasına kızıyorum
ayrıca hiç de üzülmüyorum kusura bakma kendine bunu yapan kadınlara
ben sadece çocuklara üzülüyorum şu hayatlara meze ettiğiniz için
çünkü belki hatırlarsın benim de bir kızım var
üstelik senin gibi hatalarla yanlışlarla düşünmeden yaptığım bir kızım
ama ben hatamdan ders alıp bir çocuk daha düşünmek yerine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak ona sahip çıktım
onu büyütmeye çalıştım
yani damdan düşenin halinden damdan düşen anladığı için konuşuyorum
ama boşa konuşuyorum
ağlayarak dua ederek şükrederek belki kurtulursun bu durumdan
ama yine de iyi bir avukat da mutlaka tut

şu hayatı yaşayıp nasıl çocukların için en baştan önlem almadın
nasıl bir adamın insafına bıraktın hepinizi anlamıyorum anlayamayacağım

Adam hem Rusça hem Kazakça öğrenmek zorunda orada yaşamak için. İki dil muhabbeti oradan geliyordur.

Anlatılan gibiyse zaten boşanmaz. Boş yere ayyuka çıktı.

Boşanmayacaksanız bile VuslataDair bundan sonra böyle olmaz uzak kalmak iyi gelmiyor biz de yurtdışına gelelim diye söyleyin. En azından biraz para atarsınız kenara. Çünkü bu evliliğin sonu yine boşanma. Sadece erteliyorsunz

ee şimdi hangisine inanıcaz

Bugün öğleden sonra gereken vekaletnameyi noterde çıkartıp avukat ücretinin yarısı ile beraber gönderdim benim gözümde bu iş bitmiştir

şu hayatı yaşayıp nasıl çocukların için en baştan önlem almadın
nasıl bir adamın insafına bıraktın hepinizi anlamıyorum anlayamayacağım
Çok sevdim çok güvendim hiç sorgulamadim ne dediyse oydu şimdi 44 yaş aklımla düşünüyorum büyük hata ama ben yaptım ve uyaran olmadı
Ama Rabbim ömür verirse ben varım kızlarım inşallah bu hataya düşmeyecek
Bir gün onlara dedim ki dünyanın binbir türlü hali var Kimin ne kadar ömrü var bilmiyoruz belki erken vakit ölür giderim sizlere sadece bir tane vasiyetim var asla meslek sahibi olmadan evlenmeyecekseniz tamam anne dediler
Rabbim cümle yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim

Bende çocuk tarafındayım ama annem etrafındaki baskıya rağmen dimdik durdu. Bizide öyle yetiştirdi. Yılda 2 defa gelen 15 gün ortada olan adam ile saç örmenin alakası ne nolur bana anlatın. Adam kazakistandan nasil birsey eklediki sac ormeyi becerdi olmasa ne eksilecek? Biz yaşadığimiz hayat ile hep merak konusu olduk. Dimdik yaşadık özgür olduk ama şiddet görmedik saçma sapan ilişkileri doğru bilmedik bugün kardeşimde bende yaptığımız evlilikte bunu anneme borçluyuz. Ama ne dersek diyelim boş. Kendim için yaptım dese tamam ama çocuklara verdiği zararı bilemez yanlis iliskilere yanlis ustune yanlis adimlar... Yarın karşınıza geçip babadan çok anneyi sucladiklarinda mahvolacak

Lütfen terapi alın lütfen imkan var buyuksehirdesiniz 44 yaş geç değil hayata tekrar tutunabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…