- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 30
-
- Konu Sahibi VuslataDair
hakkında hayırlısı olsun.zaman herşeyin ilacı.bakalım neler olacak dava açılıncaHayırlı geceler
Son gelişmeleri yazmak istiyorum
Avukatima noterden vekaletname ve avukatlık ücretinin yarısını verdim
Aynı gün kendisi beni yabancı numaradan aradı açtım bizim 3 evladımız varmış yuvasını bana yiktirmazmis ömür boyu o davaya gelip bosanmayacagim diyecekmis böylece bosanmam sanıyor galiba
Aile çok önemli bir değermis
Vs vs neler neler
Adam aşk böceği oldu çıktı
Dedim ki hiç kendini yorma
Gün bugünmus benim sabrım bitti
Bundan sonrasını mahkeme halletsin
Gitmiyorum o zaman Kazakistana dedi o biraz sıkar dedim annen seni öyle orda oturtmaz oynaya oynaya gideceksin
Nitekim bugün e devletinden baktım öğlen gitmiş şu an Kazakistan'da şimdilik gelişmeler bunlar
aklınca tehdit etti seni pislikHayırlı geceler
Aynı gün kendisi beni yabancı numaradan aradı açtım bizim 3 evladımız varmış yuvasını bana yiktirmazmis ömür boyu o davaya gelip bosanmayacagim diyecekmis böylece bosanmam sanıyor galiba
Vs vs neler neler
Gitmiyorum o zaman Kazakistana dedi o biraz sıkar dedim annen seni öyle orda oturtmaz oynaya oynaya gideceksin
Nitekim bugün e devletinden baktım öğlen gitmiş şu an Kazakistan'da şimdilik gelişmeler bunlar
Sanmam orda çok yüklü tazminatı var yakamazaklınca tehdit etti seni pislik
sanıyor ki o abi ana baba abi ona şimdiki gibi davranacak
ne diyor ayy çok aşığım sana modunda mı dolanıyor aşk böceği kesildi dedin ya :)
Kazakistan a istifa vs için gitmemiştir dimi
Havuç muValla onu bunu bilmem çok anacı adamdan bir havuç olmaz , havuç da güzel sebzedir hani hakkını yemiş oldum .
Bu adamlar analarının minik kuzuları olarak kalmaya devam ettiklerinden ne baba olabiliyor ne koca . Gerçek bu.
Anneleri de fena oluyor bu tiplerin . Eşimin arkadaşı 4 senelik ilişkisini sırf annesi ne olucak böyle çok uzadı ben evlenmeni istemiyorum dedi diye bitirdi. Sen salak mısın dedim çocuğa nafile . Neymiş annesi babası boşanmışmış annesi tek naparmış.
Benim kaynım mesela 40 yaşında hala anasının dizinin dibinde, bilet almış otel falan ayarlamış tatile götürüyomuş benim kv’yi .çok güldüm .
Avukat dedi ki mühim olan tebligatın yapılmış olmasıPeki adam Kazakistan ‘dayken bu boşanma işi nasıl olucak? Sakın 3 kuruş paraya kanıp da baz geçme
Avukat dedi ki mühim olan tebligatın yapılmış olması
Gelmemesi sürece zarar vermez
Avukatın resmi yazışmalarla bulunduğu ülkede evliliği ve çocuğu olup olmadığını araştırsın mutlaka.Hayırlı geceler
Vs vs neler neler
İnşallah çocuklarının tüm hakkını söke söke alırsınAvukat dedi ki mühim olan tebligatın yapılmış olması
Gelmemesi sürece zarar vermez
tabi tabi... ay sinirSanmam orda çok yüklü tazminatı var yakamaz
Bana aşıkmış özlemiş kokumu bile özlemiş yersen
Dava falan açtınız mı ? Çok üzüldüm ben. Oda ailesi de Allah'tan bulsunlar. Çocuklarınızın hakkını Rabbim hiçbirine yemeyi nasip etmesin inşallahSanmam orda çok yüklü tazminatı var yakamaz
Bana aşıkmış özlemiş kokumu bile özlemiş yersen
Evet herşey başladıDava falan açtınız mı ? Çok üzüldüm ben. Oda ailesi de Allah'tan bulsunlar. Çocuklarınızın hakkını Rabbim hiçbirine yemeyi nasip etmesin inşallah
çocuklarına odaklan.harika çocuklar yetiştirmişsin tek başına.hikayeni okuyunca sen anlatınca güçlü bir kadın olduğunu da anladım.iyi evlat yetiştirebilmek başlıbaşına çok zor bir iştir.sen bunu başarmışsın.gerisini de halledersin.eşin konuşsun dursun boşverEvet herşey başladı
Bana diyor ki elin titremedi mi
Sen ailene gönderirken titredi mi dedim
Kesinlikle tam olarak böyle düşünüyorum ben zoru başardım oldu bu diyorumZaten evliliğin en zor kısmı çocukları büyütme aşaması.
Onun da üstesinden tek gelmişsiniz maşallah.
Bundan sonrası kimseye de ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuzdur diye düşünüyorum.