yok bile isteye
göz göre göre
bakma şimdi aramızda hiç bir sorun yok diyor kocası hep böyleydi
sayfalarca yazıldı burda kocandan bi halt olmaz eninde sonunda bu duruma geleceksiniz diye
çarşambanın gelişi perşembeden bellliydi
ama o keman kursuna gönderdiği kızını kıskandığımızı sanıyordu
kocası son kuruşuna kadar ona gönderip şantiyelerde çürüyor sanıyordu
adam senede bir gelip burnundan getiriyor her barışmadan sonra da bir çocuk yapıyordu
hele o 3. resmen bile bile yazık etti
bak şimdi paraların nereye gittiği belli olmuş
bizim ekran karşısından gördüğümüzü kendi görmüyormuş gibi kendini kandırdı
sonra da biz burda boşan deyince suç oluyor
noldu şimdi durum değişti mi
Öncelikle tekrar o paslanmış kalbine merhamet diliyorum
Ben henüz 2 aylıkken annemle babam ayrıldı sağ ayağımda alçıdayken annem beni terk edip gitti
engelli bir bireyim yani
babaannemin tarafından büyütüldüm ve sanki bu benim suçummuş gibi şu an 44 yaşındayım Şu an bile başıma kalkılan bir durum oldu onun beni büyütmesi
hiçbir zaman gülmedim hiçbir zaman mutlu olmadım tek mutlu olduğum anim 3 çocuğumun doğup kucağıma verildiği andı
size hangi konuda ne zararım oldu da bana bu şekilde düşmanlık yapıyorsunuz
bugüne kadar hiçbir düşene gülmedim hiçbir düşene tekme atmadım hiç bir dusenle dalga geçmedim
M ama şimdi düşündüm demek ki bir yerde bir şey kaçırdım da kurban olduğum Rabbim sizin gibi acımasız birine bana bunları söylemeyi nasip etti
arkadaşım kardeşim sen de kadınsın Ben de kadınım hani bir laf var ya ağaç demiş ya baltaya ben senin beni kestiğine değil gövdenin benden olduğunda üzülüyorum diye
bugüne kadar öyle veya böyle zor duruma düşmüş hiçbir kadının üzerinden bu şekilde acımasız eleştiriler yapmaya kalkmadım
Ben böyle yetiştireldim ben böyle büyütüldüm benim dönüp baktığımda ailemden arkamda duracak tek bir kişi bile yoktu
Ben bu adami evim yuvam bildim ben hata yaptıysam güvenerek yaptım
ama ben kimsenin yuvasını yıkmadım kimsenin düzenini bozmadım elimle de dilimle de hiç kimseye bir zarar vermedim
benim bildiğim tek sey yanıma yavrularımı toplayıp yuvami ayakta tutmaya çalışmakti
O çok dalga gectigin keman virtüözü mü olacak dediğin kızım üniversiteye dereceyle girdi ayrıca yurt dışından teklif aldı
ortanca kızım lise ikiye gidiyor üçuncu yabancı dilini öğreniyor
en küçük kızım 9 yaşında satranç şampiyonlukları var
Büyük ve ortanca kızım bir basketbol takımında altyapısında oynadı en küçük kızım tenisi oynuyor
her birisi Kendi okulunda parmakla gösterilen öğrenciler onun haricinde sosyal yaşantıları var toplum içerisinde de övulerek bahsediliyorlar
ben kendimi evlatlarıma adadım eşimin yerine onları koydum doğrudur veya yanlıştır önemli olan şu Ben bunu yaptım ve bunu yaparken hiç kimseye bir zarar vermedim sana da bir zarar vermedim
Ben bunu yaptım nerede suçluyum nerede hatalıyım
kime ne zararım olmuş
nereden nasıl dönerim neyi nasıl kurtarırım diye soruyorum
bu kadar mı mutlu oldun bu kadar mı kötüsün hiç mi sevinmedin hiç mi bir çocuğun başını okşamadın hiç mi bir hayvan büyütmedin bir çiçek beslemedin
ya ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum neyin hırsı bu benden almaya çalıştığın neyin hırsı
düşmez kalkmaz bir Allah'tır ben düştüm İnşallah kalkacağım Caniyürekten diliyorum sen inşallah düşme
lütfen bana açıkça söyler misin benden ne istiyorsun
beni uyarmışsın seni dinlememişim haklı çıkmışsın benim de o zaman seni dinlemek de haklı sebeplerim vardı
evet şu anda da sen haklısın peki haklılık sana bunca zalimliği getirir mi gerçekten bir düşün Allah'tan kork ağlayarak yazdım Allahım merhametsizleri bana musallat etme diye dua ederdim hep demek ki kabul olmamış