arkadaşlar bide şeyi sorcaktım bu zayıflama bandı kullanan varmı aranızda ben geçen yıl almıştım bir iki kere taktım çok halsizleştirdi beni kullanmadım o yüzden .aslında bunların hepsi hikaye ama yinede kullanan varsa cevap bekliyorum bby
herkese meraba
walla acaip hırslı ve istikrarlı bir takım oluyoruz
bizim kendimizi silkelememiz ve takıma yeni gelen arkadaşlar sayesinde sayfalar renklendi walla
ben bugün sapıttım resmen yaaa
sabah kahvaltı yapmadım
ara yapmadım
öğlen eve geldim ve 1 dilim kadayıf yedim yaaa
olabilr mi böle bişi,resmen titredim yerken,nasıl canım çekti:))))))))))
:roflol::roflol::roflol: dimi amageçen hafta birinci olmanın ödülü olsun bu bence:))) afiyet olsunn cnm
canım koşu bandına laptop monte etme işlemini nasıl yaptın benimde en buyuk derdim koşu bandım we konumu.. o işe bi çözüm bulabilsem dizi olayı benimde cok sewdiim biseydir.. ben bide sizlere how i met your mother tavsiye ediyorum.. gercekten cok gülüyorum:))
moonsera ne güzel. hadi hayırlısı.
silvişim haklısın.tozunu alıyorum hergün bandın zaten oğlum üstünden inmiyor.
nalansu bu arada seni kutlamak istedim. ne güzel zorda olan bir hemcinsine doğum gibi ulvi bir olayda yardım edebilmen.tabiki her zaman olumlu şeyler yaşamıyorsundur.
bir şeyi merak ettim çocukların varmı?sen doğuma gidince kim bakıyor onlara.
doğal hayatı yaşıyorsunama senm çalışıyorsun orda ve tabiki stressli bir ,işin var. Allah kolaylık versin sana güç versin . tabiki herkese[/QUOTE
sevgili singing evet canım 2 oglum var biri 4 biri 2 yaşında genelde dogumlar gece oldugu için eşim evde oldugundan o bakıyor gündüz oldugundada ya köyden bi kız çagııyorum yada köydeki ögretmen arkadaşlar var onlara bırakıyorum dedign gibi olumsuzluklar çok fazla sonuçta köy yeri dogum olayıda bir muamma ne olacagı bellisiz genelde gönderiyorum zaten hastaneye.hatta bazen kadın bir dogururken ben dokuz doguruyorum ilk acemilik zamanlarımda dogum yapan kadınlar beni teselli ediyorlardı :) korkma bişe olmaz diye ama alıştım artık 6 yıl oldu dedigin gibi canım allah hepimize kolaylıklar versin temennilerin için teşekkür ederim çok öptüm bby
moonsera, nalansu kutluyorum sizi. çok güzel bişi başarmışsınız, harikasınız. kıyafetleriniz eminim çok yakışmöıştır ikinizi de.
nalansu mesleğin çok kutsal. ama ben hemşirelerden korkuyorum. kadın doktorlarından da korkuyorum
napiim. öle işte.
bu korku yüzünden anne olamazsam şaşıröıcam.
tekrar kutluyorum.
darısı başımıza
nalansu sordu sanırm mesleğimi, seslendirme yapıyorum ben. çalışma saatlerim esnek. bu yüzden çok şanslıyım.
görüşmek üzere..
günaydın hatunlar nasılsınız bugün ? ben çok iyiyim çünkü sabah içine giremediğim eteğimi denedim büyük bile geldi bana ve onu giydim neden biliyor musunuz kendimi mutlu etmek için eteğin belinin bol olduğunu hissetmek bile büyük mutluluk veriyor bana,yılmak yok yola devam şekeriler kaydirigubbakcemile[/[
oh oh hayatım tebrik ederim seni ne güzel hırs yapıyo insan böle olunca daha fazla hadi bakalım darısı hepimizin başına kaydirigubbakcemile2
herkese merhabalar biraz geç açtım bugün sayfamızı amanın dolmuş ne güzel ..kızlar ben de bugün moonserose gibi olmayan bi eşofmanım vardı üstüme cuk oturdu valla öyle mutlu oldumki anlatamam ..o şevkle hamen aç karnına bandıma bindim birazda egzersiz yaptım ip atladım kahvaltıya gelince klasik domates salatalık 1 demet maydanoz 3 dilim etimek ve 3 bardak çay içtim .vallainanın kendmi o kadar rahat hissediyorumki gerçekten önceden tıka basa sucuklu yumurtalar omletler yiyordum yerimden kımıldayamıyordum şimdi aynı bir ceylan edasıyla :))) seke seke koşturuyorum tekrardan iyiki sizlerle tanıştım iyiki buldum burayı hiç bu kadar motive olmamıştım herkese teşekkürler..öpüldünüz bu eşofmanı dar gelmeyen hatun tarafından ..
slm azimli ve güzel arkadaşlarım. yazılanları okudukça kendimden utanıyorum ve çok hırslanıyorum. ne güzel kıyafetler olmaya başlamış. inş. bende 38 beden olup dar düşük bel pantalonları giymeyi başarırım.
malesef bu 1 hafta fazla paylaşımda bulunamayacağım çünkü kotayı ikiye katlamışım araştırmalar yüzünden. bu hafta beni idare edin lütfen.
yazdıklarınızı görünce ağzıma lokma almaya çekinir oldum. rakipler çok dişli ama bizide hafife almayın derim:)
yedikelrime gelince;
dün; sabah; klasik kahvaltı, öğle;2 adet kabak dolma 2 sarma ve yoğurt, akşam; 1 patates haşlama, salata yoğurt,
bugün ise sabah; 1 dilim ekmek, maydonoz, pynir, domates
ara; 1elma 1 bardak süt
öğle; 1 kase çorba, 1dilim ekmek, salata
akşam meçhul
45 dk yürüyüş yaptım. aerobik te yapacağım. beni çok hırslandırdınız hihoyyyt durmak yok yola devam görüşme üzere hepinizi öptüm:1hug: