- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Canm benim sen nerde yaşıyordun ben o kısmı atlamışım ? Bu arada 15.gün listeye aliniyor sen girersinde ben giremiyorum canm cünki ben önceden başka takımdaydım orda 69 kiloda iken izne ayrılmıştm sonra o takım kapandı . Şimdi de kurallar gwreği izne ayrılmış biri olarak ayrıldığım kiloda olamam gerekiyor yani 69da tekrar takıma girebilicem benSaydiklarında sadıce havuc turp seviyorum. Bide lahana oda yemeynı diğerleri evimize bile uğramaz. Brokolı karnıbahar pirasada burda satılmiyor en azından ben görmedim. Kabakda sadice bal kabağı satılıyor sizin yemeklerde kulandiğniz kabaklardanda hiç gormedim. Hanı yeşil kucuk olan.
Bu arada senin deneme suren ne zaman bitiyor takıma ne zaman alınacaksın bende kendimi listede gormek isdiyorum artık.
Gürgüstanda canım.Canm benim sen nerde yaşıyordun ben o kısmı atlamışım ? Bu arada 15.gün listeye aliniyor sen girersinde ben giremiyorum canm cünki ben önceden başka takımdaydım orda 69 kiloda iken izne ayrılmıştm sonra o takım kapandı . Şimdi de kurallar gwreği izne ayrılmış biri olarak ayrıldığım kiloda olamam gerekiyor yani 69da tekrar takıma girebilicem ben
Bu gün cok kafana takma canım keyfine bak.Kızlar regle olcam diyip duruyordum dün de hala olamamştm ama şükür bu sabah oldumrahatladm valla sişliğimde iner artk bir iki güne oohh aayy bide şu günü atlatsam fena geçiyor az önce mum üflettiler bir dilim de pasta yedim bugün menüm fena gidiyo akşamda daha tehlikeli mumu üflerken 3 dilek ard arda diledim biri zayıflamakdı düşünün artk psikolojimi
sen bir de dogum sancilariyla bogusurken dualar kabul oluyormus diye Allahim zayflat beni diyr dua eden benim psikolojimi dusun canmKızlar regle olcam diyip duruyordum dün de hala olamamştm ama şükür bu sabah oldumrahatladm valla sişliğimde iner artk bir iki güne oohh aayy bide şu günü atlatsam fena geçiyor az önce mum üflettiler bir dilim de pasta yedim bugün menüm fena gidiyo akşamda daha tehlikeli mumu üflerken 3 dilek ard arda diledim biri zayıflamakdı düşünün artk psikolojimi
Canım turşu çok faydalı. Akşam değilde öğle menünde tüketebilirsin.Acıkcası bende bilmiyorum nedenini kışin sebze tatsız gelıyor. Hem biz sebzeyı bahcesinden taze taze yıyıyoruz. Dişarda satıla tamamı hormon. tatı yok bu yuzden kışın, yaz yapdığmız turşuyu tuketıyoruz.
Oda diyetde zayıflamak isdiyorum diye cok tuketmiyorum ben. Ama bu ara durp yemeye calışıyorum sırf sebze yemek için yıyıyorum oda onunda tadı yok.
Girersin tabiki canım neden ümit kesceksinkikaptanım acaba bu gidişle takıma girermiyim yoksa ümüdi keseyimi?
Sen de odaklan artık ve gir listeye balım.Canm benim sen nerde yaşıyordun ben o kısmı atlamışım ? Bu arada 15.gün listeye aliniyor sen girersinde ben giremiyorum canm cünki ben önceden başka takımdaydım orda 69 kiloda iken izne ayrılmıştm sonra o takım kapandı . Şimdi de kurallar gwreği izne ayrılmış biri olarak ayrıldığım kiloda olamam gerekiyor yani 69da tekrar takıma girebilicem ben
Doğum günün kutlu olsun canımKızlar regle olcam diyip duruyordum dün de hala olamamştm ama şükür bu sabah oldumrahatladm valla sişliğimde iner artk bir iki güne oohh aayy bide şu günü atlatsam fena geçiyor az önce mum üflettiler bir dilim de pasta yedim bugün menüm fena gidiyo akşamda daha tehlikeli mumu üflerken 3 dilek ard arda diledim biri zayıflamakdı düşünün artk psikolojimi
Evet canım. Ayrıldığın kilo 69 du dimi?Ellssa kaptanm doğru dimi ben 69 olunca takıma girebilicem dimi ??????
Sabah çok az olmuş. Zeytin peynir yumurta da ekleseydin canım.Sabah
10:30 1 hacapurının 1/4 1 bardak cay
Öğlen(saat00) haşlanmiş sucuk cok az ketcapla turp.
Akşam ( saat19:00) 1 tabak patates bir kac dilim sucuk yanında turp
Su 2 litre daha içicem.
Spor bu gün hiç valdim olmadı ama spor yapsam bu kadar yorulmazdım.
Ah balım ya.. Hepimiz aynıyız.sen bir de dogum sancilariyla bogusurken dualar kabul oluyormus diye Allahim zayflat beni diyr dua eden benim psikolojimi dusun canm
İzmir’in neresindensin? Daha önceden de İzmir’de yaşıyordumArap saçı birçeşit ot yemeği canım ege taraflarında filan çok olur.çok şifalıdır. yaprakaklarının görüntüsü dereotuna benzer yani onun köklü büyük hali gibi görüntü ama otun tadı ve türü ondan cok farklıdır bizim buralarda (izmir) malum ot çeşitleri çok yaparız biraz zeytin yağı ile kavrulup üzerine yoğurtla çok güzel oluyor hem şifalı hem diyetdoğm günü için de tşkr edrm caanm benim
Hoşbuldık kaptanım çok şükür iyiyim sen nasılsınHatırlamazmıyım
Hoşgeldin canım. Nasılsın?