Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menunu biraz cesitlendir canim bende salata hic yemiyorum Ma elimden geldigince yiycen insallah bundan sonra
cok guzel canim balkabagini bende deneyevm insallah gerci ben sekersiz pisince de cok seviyrm
Kızlar yarın benim doğum günüm oofff nasl olucak yaaaa yasak gıdalar olucak masada ayrıca kendi pastamdan bir dilim yiyemiycekmiyim neyapıcam beeennnnn??????
Nice mutlu yillara canim
Cok mu az sanki cnm
Arap saci ne canm merak rttim afiyet olsun
Afiyet olsun canim kahvalti yok mu

Arap saçı birçeşit ot yemeği canım ege taraflarında filan çok olur.çok şifalıdır. yaprakaklarının görüntüsü dereotuna benzer yani onun köklü büyük hali gibi görüntü ama otun tadı ve türü ondan cok farklıdır bizim buralarda (izmir) malum ot çeşitleri çok yaparız biraz zeytin yağı ile kavrulup üzerine yoğurtla çok güzel oluyor hem şifalı hem diyet doğm günü için de tşkr edrm caanm benim

Akşamı fakir tutman çok güzel olmuş.
Sabaha biraz daha ekleme yapabilirdin ve öğlene de çiğ sebze ekleyebilirdin balım.
Su ve kitap?

Dün geç kalktım ve doğru yürüyüşe çıktım. Eve dön hazırla felan araya başka işler de girdi. O saati buldu. Başka da öğün yapmadım balım.

Sebze ve ot çeşitlerini çok sevdim ama bunun adı çok iticiymiş ama yaa. Yemekten soğutur..

Salata yıyıyorum aslında ama yazın kışın yenılmez bizde salata. O yuzden mart ayından sonra yenır.

Merhaba kaptanım nasılsın beni hatırladın mı ben ümran eski mezunlardan

Sebze ve ot çeşitlerini çok sevdim ama bunun adı çok iticiymiş ama yaa. Yemekten soğutur..
Evt aslında düşününce ilk kez duyanlar için çok haklısın kulağa öyle geliyor tabi biz çocukluğumuzdan beri adını duyduğumuz için normal geliyor niye bu ismi koymuşlarza ya

Cok degisikmis canm afiyrt olsun
Harikasın canım.
Cok tesekkurler tatlimm
Akşamı fakir tutman çok güzel olmuş.
Sabaha biraz daha ekleme yapabilirdin ve öğlene de çiğ sebze ekleyebilirdin balım.
Su ve kitap?
Pizza yiyince cokta yemeyim dedimcanim
Salata yıyıyorum aslında ama yazın kışın yenılmez bizde salata. O yuzden mart ayından sonra yenır.
tere dereotu maydanoz falan eklesen olur mu cnm ben normalde hic sevmem ama yemeye calisiyordum hamilelikten once bende ekleyecem.insallah artik

Dun su 2 yı geçmiştir 3 olmustur onm ama hesaplamadim kitap hergun sabit Kur'an'ı kerim ben gece sabaha kadar 1 litre su iciyorum onu da rkleyeyim mi onuda eklersem3.5 4 u buluyor ictigim su geve icince cok guzel sut yapiyorda ondan iciyorum

Aa çok ilginçmiş. Yaz kış salata vardır bizde. Özellikle kışın çoğalır yeşillik sebze seçenekleri.
Merak ettim neden böyle canım?

Su çok güzel süt yapar evet.

Cok degisikmis canm afiyrt olsun

Cok tesekkurler tatlimm

Pizza yiyince cokta yemeyim dedimcanim
tere dereotu maydanoz falan eklesen olur mu cnm ben normalde hic sevmem ama yemeye calisiyordum hamilelikten once bende ekleyecem.insallah artik
Bugün öğle sosusin yanı da sırf sebze yiye bilmek için sosisin yanında turp yedim

Aa çok ilginçmiş. Yaz kış salata vardır bizde. Özellikle kışın çoğalır yeşillik sebze seçenekleri.
Merak ettim neden böyle canım?
Acıkcası bende bilmiyorum nedenini kışin sebze tatsız gelıyor. Hem biz sebzeyı bahcesinden taze taze yıyıyoruz. Dişarda satıla tamamı hormon. tatı yok bu yuzden kışın, yaz yapdığmız turşuyu tuketıyoruz.
Oda diyetde zayıflamak isdiyorum diye cok tuketmiyorum ben. Ama bu ara durp yemeye calışıyorum sırf sebze yemek için yıyıyorum oda onunda tadı yok.

Canm brokoli,lahana,karnıbahar,pırasa,kereviz,havuç,turp,balkabağı,mantar ceşitleri,yeşillik çeşitleri vs.vs. hepsi kış nası yaniii bende yazın yiycek sebze yok diye kilo alırım kışın sebze bol diye diyeti hep kışları yaparm kış sebzeleri hem bol hem hepsi zayıflatıcı

Saydiklarında sadıce havuc turp seviyorum. Bide lahana oda yemeynı diğerleri evimize bile uğramaz. Brokolı karnıbahar pirasada burda satılmiyor en azından ben görmedim. Kabakda sadice bal kabağı satılıyor sizin yemeklerde kulandiğniz kabaklardanda hiç gormedim. Hanı yeşil kucuk olan.
Bu arada senin deneme suren ne zaman bitiyor takıma ne zaman alınacaksın bende kendimi listede gormek isdiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…