- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Menunu biraz cesitlendir canim bende salata hic yemiyorum Ma elimden geldigince yiycen insallah bundan sonraSabah (saat 10:30) 1 haşlanmış yumurta kucuk dilim peynir 1 bardak cay
Öğle (saat 13:00) 5 kofte 1 dilim peynır cok az ketcap.
Akşam(19:20) 5,5 kofte yanında - dilim peynir 1 salatalık turşusu cok az keccap.
Su 3 litre
Spor bolgesel hareketler: mekik, bacak hareketleri vs.
cok guzel canim balkabagini bende deneyevm insallah gerci ben sekersiz pisince de cok seviyrmKahvaltı: 2dilim ekmek ,bir kalın dilim peynir,5 zeytin,1 kaşk tahinli pekmez
Ara: mini muzun yarısı ve sütlü kahve
Öğlen: bir kase nohut,bir kase yoğurt
Ara:çeyrek nar
Akşam: (18:30) malum regle öncesi tüm gün tatlı krizi yaşadm. şekersiz sağlıklı tatlı yaptmbalkabağını şekersiz haşlayıp üzerine bir ceviz çok az bal ve tahin gezdirdim
Spor: 30dakika kondisyon bisikleti
2litre su bir bardak da kekik çayı
Nice mutlu yillara canimKızlaryarın benim doğum günüm oofff nasl olucak yaaaa yasak gıdalar olucak masada ayrıca kendi pastamdan bir dilim yiyemiycekmiyim neyapıcam beeennnnn??????
Cok mu az sanki cnmSabah (saat10:00) 1 yumurta haşlanmış 1 bardak cay
Saat:13:00 2 kofte.
14:00 2 corba kasesi sutlu misır gevreyı
Akşam 20:00 2 tabak patateslı makarna yemeyı makarnasından az yedim.
Su ne kadar içdim bilmiyorum.
Spor olarakda butun gün ev işi temizlik yapıp iki kızlarımla uğraşdım. Spora vakıt olmadı
Arap saci ne canm merak rttim afiyet olsunKahvaltı (10:30) =kibrit kutusu peynir,4zeytin,bir dilim tambuğday ekmğ.
(11:00) =sütlü kahve
Öğle (13:30) = 5kaşık yoğurt,4kaşık arapsaçı,bir dilim tambuğday ekmeği
Akşam (18:30) =nohutlu tarhana çorbası
(20:00) =sütlü kahve
veee 1saat 45dakika kds.bisiklet
suyu bugün takip edemedim
Afiyet olsun canim kahvalti yok muMenü
15:00
1mandalina
1 porsiyon kısır
Bol marul
Süs biberi
Turp
Az s.ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin
17:00
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Çay
Su
2,5 litre
Spor
1 saat yürüyüş
200 ip
Kitap
Fareler ve İnsanlar
Arap saçı birçeşit ot yemeği canım ege taraflarında filan çok olur.çok şifalıdır. yaprakaklarının görüntüsü dereotuna benzer yani onun köklü büyük hali gibi görüntü ama otun tadı ve türü ondan cok farklıdır bizim buralarda (izmir) malum ot çeşitleri çok yaparız biraz zeytin yağı ile kavrulup üzerine yoğurtla çok güzel oluyor hem şifalı hem diyetMenunu biraz cesitlendir canim bende salata hic yemiyorum Ma elimden geldigince yiycen insallah bundan sonra
cok guzel canim balkabagini bende deneyevm insallah gerci ben sekersiz pisince de cok seviyrm
Nice mutlu yillara canim
Cok mu az sanki cnm
Arap saci ne canm merak rttim afiyet olsun
Afiyet olsun canim kahvalti yok mu
Harikasın canım.
Akşamı fakir tutman çok güzel olmuş.Selam kizlar aslnda 9500 adimdi sonrasini uzerimde evde dolanirken saymis 1saat 20 dakika yurudum bugun cok sukur
Ama yediklerime cok dikkat edemedim annemdeyim sabah kahvalti peynir zeytin 1 dilimcik anne pizzasi
Oglen patate tavuk firinda
Aksam 1 kase corba
Dün geç kalktım ve doğru yürüyüşe çıktım. Eve dön hazırla felan araya başka işler de girdi. O saati buldu. Başka da öğün yapmadım balım.Menunu biraz cesitlendir canim bende salata hic yemiyorum Ma elimden geldigince yiycen insallah bundan sonra
cok guzel canim balkabagini bende deneyevm insallah gerci ben sekersiz pisince de cok seviyrm
Nice mutlu yillara canim
Cok mu az sanki cnm
Sebze ve ot çeşitlerini çok sevdim ama bunun adı çok iticiymiş ama yaa. Yemekten soğutur..Arap saçı birçeşit ot yemeği canım ege taraflarında filan çok olur.çok şifalıdır. yaprakaklarının görüntüsü dereotuna benzer yani onun köklü büyük hali gibi görüntü ama otun tadı ve türü ondan cok farklıdır bizim buralarda (izmir) malum ot çeşitleri çok yaparız biraz zeytin yağı ile kavrulup üzerine yoğurtla çok güzel oluyor hem şifalı hem diyetdoğm günü için de tşkr edrm caanm benim
Salata yıyıyorum aslında ama yazın kışın yenılmez bizde salata. O yuzden mart ayından sonra yenır.Menunu biraz cesitlendir canim bende salata hic yemiyorum Ma elimden geldigince yiycen insallah bundan sonra
Nice mutlu yillara canim
Cok mu az sanki cnm
Merhaba kaptanım nasılsın beni hatırladın mı ben ümran eski mezunlardan** 2. Takım 579. Etap**
akrep33(73,2 / 73,2 / / %) Sabit
ipek zeynep( 73,4 / / / %) Takım kurallarına uymadığı için diskalifiye oldu
htcuzun(61,7 // / % ) izne ayrıldı
zeep(62 / 62 / 0/ %0) Sabit
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0
Evt aslında düşününce ilk kez duyanlar için çok haklısın kulağa öyle geliyor tabi biz çocukluğumuzdan beri adını duyduğumuz için normal geliyor niye bu ismi koymuşlarza yaSebze ve ot çeşitlerini çok sevdim ama bunun adı çok iticiymiş ama yaa. Yemekten soğutur..
Cok degisikmis canm afiyrt olsunArap saçı birçeşit ot yemeği canım ege taraflarında filan çok olur.çok şifalıdır. yaprakaklarının görüntüsü dereotuna benzer yani onun köklü büyük hali gibi görüntü ama otun tadı ve türü ondan cok farklıdır bizim buralarda (izmir) malum ot çeşitleri çok yaparız biraz zeytin yağı ile kavrulup üzerine yoğurtla çok güzel oluyor hem şifalı hem diyetdoğm günü için de tşkr edrm caanm benim
Cok tesekkurler tatlimmHarikasın canım.
Pizza yiyince cokta yemeyim dedimcanimAkşamı fakir tutman çok güzel olmuş.
Sabaha biraz daha ekleme yapabilirdin ve öğlene de çiğ sebze ekleyebilirdin balım.
Su ve kitap?
tere dereotu maydanoz falan eklesen olur mu cnm ben normalde hic sevmem ama yemeye calisiyordum hamilelikten once bende ekleyecem.insallah artikSalata yıyıyorum aslında ama yazın kışın yenılmez bizde salata. O yuzden mart ayından sonra yenır.
Aa çok ilginçmiş. Yaz kış salata vardır bizde. Özellikle kışın çoğalır yeşillik sebze seçenekleri.Salata yıyıyorum aslında ama yazın kışın yenılmez bizde salata. O yuzden mart ayından sonra yenır.
HatırlamazmıyımMerhaba kaptanım nasılsın beni hatırladın mı ben ümran eski mezunlardan
Su çok güzel süt yapar evet.Dun su 2 yı geçmiştir 3 olmustur onm ama hesaplamadim kitap hergun sabit Kur'an'ı kerim ben gece sabaha kadar 1 litre su iciyorum onu da rkleyeyim mi onuda eklersem3.5 4 u buluyor ictigim su geve icince cok guzel sut yapiyorda ondan iciyorum
Bugün öğle sosusin yanı da sırf sebze yiye bilmek için sosisin yanında turp yedimCok degisikmis canm afiyrt olsun
Cok tesekkurler tatlimm
Pizza yiyince cokta yemeyim dedimcanim
tere dereotu maydanoz falan eklesen olur mu cnm ben normalde hic sevmem ama yemeye calisiyordum hamilelikten once bende ekleyecem.insallah artik
Acıkcası bende bilmiyorum nedenini kışin sebze tatsız gelıyor. Hem biz sebzeyı bahcesinden taze taze yıyıyoruz. Dişarda satıla tamamı hormon. tatı yok bu yuzden kışın, yaz yapdığmız turşuyu tuketıyoruz.Aa çok ilginçmiş. Yaz kış salata vardır bizde. Özellikle kışın çoğalır yeşillik sebze seçenekleri.
Merak ettim neden böyle canım?
Pardon turkcesı sosis değil sucukmuş. Sucuk yedım.Bugün öğle sosusin yanı da sırf sebze yiye bilmek için sosisin yanında turp yedim
kaptanım acaba bu gidişle takıma girermiyim yoksa ümüdi keseyimi?Su çok güzel süt yapar evet.
Canm brokoli,lahana,karnıbahar,pırasa,kereviz,havuç,turp,balkabağı,mantar ceşitleri,yeşillik çeşitleri vs.vs. hepsi kışAcıkcası bende bilmiyorum nedenini kışin sebze tatsız gelıyor. Hem biz sebzeyı bahcesinden taze taze yıyıyoruz. Dişarda satıla tamamı hormon. tatı yok bu yuzden kışın, yaz yapdığmız turşuyu tuketıyoruz.
Oda diyetde zayıflamak isdiyorum diye cok tuketmiyorum ben. Ama bu ara durp yemeye calışıyorum sırf sebze yemek için yıyıyorum oda onunda tadı yok.
Saydiklarında sadıce havuc turp seviyorum. Bide lahana oda yemeynı diğerleri evimize bile uğramaz. Brokolı karnıbahar pirasada burda satılmiyor en azından ben görmedim. Kabakda sadice bal kabağı satılıyor sizin yemeklerde kulandiğniz kabaklardanda hiç gormedim. Hanı yeşil kucuk olan.Canm brokoli,lahana,karnıbahar,pırasa,kereviz,havuç,turp,balkabağı,mantar ceşitleri,yeşillik çeşitleri vs.vs. hepsi kışnası yaniii bende yazın yiycek sebze yok diye kilo alırım kışın sebze bol diye diyeti hep kışları yaparm kış sebzeleri hem bol hem hepsi zayıflatıcı