Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah (saat 10:30) 1 haşlanmış yumurta kucuk dilim peynir 1 bardak cay

Öğle (saat 13:00) 5 kofte 1 dilim peynır cok az ketcap.

Akşam(19:20) 5,5 kofte yanında - dilim peynir 1 salatalık turşusu cok az keccap.

Su 3 litre

Spor bolgesel hareketler: mekik, bacak hareketleri vs.
Menunu biraz cesitlendir canim bende salata hic yemiyorum Ma elimden geldigince yiycen insallah bundan sonra
Kahvaltı: 2dilim ekmek ,bir kalın dilim peynir,5 zeytin,1 kaşk tahinli pekmez

Ara: mini muzun yarısı ve sütlü kahve

Öğlen: bir kase nohut,bir kase yoğurt

Ara:çeyrek nar

Akşam: (18:30) malum regle öncesi tüm gün tatlı krizi yaşadm. şekersiz sağlıklı tatlı yaptm :KK66: balkabağını şekersiz haşlayıp üzerine bir ceviz çok az bal ve tahin gezdirdim

Spor: 30dakika kondisyon bisikleti
2litre su bir bardak da kekik çayı
cok guzel canim balkabagini bende deneyevm insallah gerci ben sekersiz pisince de cok seviyrm
Kızlar :KK17: yarın benim doğum günüm :KK17: oofff nasl olucak yaaaa yasak gıdalar olucak masada:ruh: ayrıca kendi pastamdan bir dilim yiyemiycekmiyim:silah: neyapıcam beeennnnn??????
Nice mutlu yillara canim
Sabah (saat10:00) 1 yumurta haşlanmış 1 bardak cay

Saat:13:00 2 kofte.

14:00 2 corba kasesi sutlu misır gevreyı
Akşam 20:00 2 tabak patateslı makarna yemeyı makarnasından az yedim.

Su ne kadar içdim bilmiyorum.
Spor olarakda butun gün ev işi temizlik yapıp iki kızlarımla uğraşdım. Spora vakıt olmadı
Cok mu az sanki cnm
Kahvaltı (10:30) =kibrit kutusu peynir,4zeytin,bir dilim tambuğday ekmğ.

(11:00) =sütlü kahve

Öğle (13:30) = 5kaşık yoğurt,4kaşık arapsaçı,bir dilim tambuğday ekmeği

Akşam (18:30) =nohutlu tarhana çorbası

(20:00) =sütlü kahve

:spor: veee 1saat 45dakika kds.bisiklet
:eğlence: suyu bugün takip edemedim
Arap saci ne canm merak rttim afiyet olsun
Menü

15:00
1mandalina
1 porsiyon kısır
Bol marul
Süs biberi
Turp
Az s.ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin

17:00
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Çay

Su
2,5 litre

Spor
1 saat yürüyüş
200 ip

Kitap
Fareler ve İnsanlar
Afiyet olsun canim kahvalti yok mu

Menunu biraz cesitlendir canim bende salata hic yemiyorum Ma elimden geldigince yiycen insallah bundan sonra
cok guzel canim balkabagini bende deneyevm insallah gerci ben sekersiz pisince de cok seviyrm

Nice mutlu yillara canim

Cok mu az sanki cnm

Arap saçı birçeşit ot yemeği canım ege taraflarında filan çok olur.çok şifalıdır. yaprakaklarının görüntüsü dereotuna benzer yani onun köklü büyük hali gibi görüntü ama otun tadı ve türü ondan cok farklıdır bizim buralarda (izmir) malum ot çeşitleri çok yaparız biraz zeytin yağı ile kavrulup üzerine yoğurtla çok güzel oluyor hem şifalı hem diyet :KK66: doğm günü için de tşkr edrm caanm benim

Selam kizlar aslnda 9500 adimdi sonrasini uzerimde evde dolanirken saymis 1saat 20 dakika yurudum bugun cok sukur
Ama yediklerime cok dikkat edemedim annemdeyim sabah kahvalti peynir zeytin 1 dilimcik anne pizzasi
Oglen patate tavuk firinda
Aksam 1 kase corba
Akşamı fakir tutman çok güzel olmuş.
Sabaha biraz daha ekleme yapabilirdin ve öğlene de çiğ sebze ekleyebilirdin balım.
Su ve kitap?

Nice mutlu yillara canim

Cok mu az sanki cnm

Dün geç kalktım ve doğru yürüyüşe çıktım. Eve dön hazırla felan araya başka işler de girdi. O saati buldu. Başka da öğün yapmadım balım.

Arap saçı birçeşit ot yemeği canım ege taraflarında filan çok olur.çok şifalıdır. yaprakaklarının görüntüsü dereotuna benzer yani onun köklü büyük hali gibi görüntü ama otun tadı ve türü ondan cok farklıdır bizim buralarda (izmir) malum ot çeşitleri çok yaparız biraz zeytin yağı ile kavrulup üzerine yoğurtla çok güzel oluyor hem şifalı hem diyet :KK66: doğm günü için de tşkr edrm caanm benim
Sebze ve ot çeşitlerini çok sevdim ama bunun adı çok iticiymiş ama yaa. Yemekten soğutur..

Nice mutlu yillara canim

Cok mu az sanki cnm

Salata yıyıyorum aslında ama yazın kışın yenılmez bizde salata. O yuzden mart ayından sonra yenır.

** 2. Takım 579. Etap**

1. akrep33(73,2 / 73,2 / / %) Sabit
    ipek zeynep( 73,4 / / / %) Takım kurallarına uymadığı için diskalifiye oldu
    htcuzun(61,7 // / % ) izne ayrıldı
    zeep(62 / 62 / 0/ %0) Sabit

2.TAKIM ORTALAMASI: % 0
Merhaba kaptanım nasılsın beni hatırladın mı ben ümran eski mezunlardan

Sebze ve ot çeşitlerini çok sevdim ama bunun adı çok iticiymiş ama yaa. Yemekten soğutur..
Evt aslında düşününce ilk kez duyanlar için çok haklısın kulağa öyle geliyor tabi biz çocukluğumuzdan beri adını duyduğumuz için normal geliyor niye bu ismi koymuşlarza ya:KK70:

Cok degisikmis canm afiyrt olsun
Harikasın canım.
Cok tesekkurler tatlimm
Akşamı fakir tutman çok güzel olmuş.
Sabaha biraz daha ekleme yapabilirdin ve öğlene de çiğ sebze ekleyebilirdin balım.
Su ve kitap?
Pizza yiyince cokta yemeyim dedimcanim
Salata yıyıyorum aslında ama yazın kışın yenılmez bizde salata. O yuzden mart ayından sonra yenır.
tere dereotu maydanoz falan eklesen olur mu cnm ben normalde hic sevmem ama yemeye calisiyordum hamilelikten once bende ekleyecem.insallah artik

Dun su 2 yı geçmiştir 3 olmustur onm ama hesaplamadim kitap hergun sabit Kur'an'ı kerim ben gece sabaha kadar 1 litre su iciyorum onu da rkleyeyim mi onuda eklersem3.5 4 u buluyor ictigim su geve icince cok guzel sut yapiyorda ondan iciyorum

Aa çok ilginçmiş. Yaz kış salata vardır bizde. Özellikle kışın çoğalır yeşillik sebze seçenekleri.
Merak ettim neden böyle canım?

Dun su 2 yı geçmiştir 3 olmustur onm ama hesaplamadim kitap hergun sabit Kur'an'ı kerim ben gece sabaha kadar 1 litre su iciyorum onu da rkleyeyim mi onuda eklersem3.5 4 u buluyor ictigim su geve icince cok guzel sut yapiyorda ondan iciyorum
Su çok güzel süt yapar evet.

Cok degisikmis canm afiyrt olsun

Cok tesekkurler tatlimm

Pizza yiyince cokta yemeyim dedimcanim
tere dereotu maydanoz falan eklesen olur mu cnm ben normalde hic sevmem ama yemeye calisiyordum hamilelikten once bende ekleyecem.insallah artik
Bugün öğle sosusin yanı da sırf sebze yiye bilmek için sosisin yanında turp yedim

Aa çok ilginçmiş. Yaz kış salata vardır bizde. Özellikle kışın çoğalır yeşillik sebze seçenekleri.
Merak ettim neden böyle canım?
Acıkcası bende bilmiyorum nedenini kışin sebze tatsız gelıyor. Hem biz sebzeyı bahcesinden taze taze yıyıyoruz. Dişarda satıla tamamı hormon. tatı yok bu yuzden kışın, yaz yapdığmız turşuyu tuketıyoruz.
Oda diyetde zayıflamak isdiyorum diye cok tuketmiyorum ben. Ama bu ara durp yemeye calışıyorum sırf sebze yemek için yıyıyorum oda onunda tadı yok.

Acıkcası bende bilmiyorum nedenini kışin sebze tatsız gelıyor. Hem biz sebzeyı bahcesinden taze taze yıyıyoruz. Dişarda satıla tamamı hormon. tatı yok bu yuzden kışın, yaz yapdığmız turşuyu tuketıyoruz.
Oda diyetde zayıflamak isdiyorum diye cok tuketmiyorum ben. Ama bu ara durp yemeye calışıyorum sırf sebze yemek için yıyıyorum oda onunda tadı yok.
Canm brokoli,lahana,karnıbahar,pırasa,kereviz,havuç,turp,balkabağı,mantar ceşitleri,yeşillik çeşitleri vs.vs. hepsi kış :KK57: nası yaniii bende yazın yiycek sebze yok diye kilo alırımo_O kışın sebze bol diye diyeti hep kışları yaparm kış sebzeleri hem bol hem hepsi zayıflatıcı

Canm brokoli,lahana,karnıbahar,pırasa,kereviz,havuç,turp,balkabağı,mantar ceşitleri,yeşillik çeşitleri vs.vs. hepsi kış :KK57: nası yaniii bende yazın yiycek sebze yok diye kilo alırımo_O kışın sebze bol diye diyeti hep kışları yaparm kış sebzeleri hem bol hem hepsi zayıflatıcı
Saydiklarında sadıce havuc turp seviyorum. Bide lahana oda yemeynı diğerleri evimize bile uğramaz. Brokolı karnıbahar pirasada burda satılmiyor en azından ben görmedim. Kabakda sadice bal kabağı satılıyor sizin yemeklerde kulandiğniz kabaklardanda hiç gormedim. Hanı yeşil kucuk olan.
Bu arada senin deneme suren ne zaman bitiyor takıma ne zaman alınacaksın bende kendimi listede gormek isdiyorum artık.

X