- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
Duydum ki ekibe eleman lazımmış ama emziriyorum saha bi diyet ayarlayamadımHatırlamazmıyım
Hoşgeldin canım. Nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duydum ki ekibe eleman lazımmış ama emziriyorum saha bi diyet ayarlayamadımHatırlamazmıyım
Hoşgeldin canım. Nasılsın?
Kaptanım ben yeni Doğum yaptım nasıl olacak ayrılırken 57 idim şimdi ise 76 kiloEvet canım. Ayrıldığın kilo 69 du dimi?
Yazın otellere tatile filan ard arda çok çıktık o şekilde diyet yapamazdm ondan çıktm yaz bitince devam ederim diye ama yaz bitişide takım kapandı canım bende otellerde maşallah geri alıp 72lere çıkıp geldim tabi işte 72-73 arası na dönünce tekrar bu takımla başlıyım dedim hadi inslh biran önce verelim kilomuz aynı zatn senin hedefin kaçtı? sende uzakdaymissn tatlım bende tabi Türkiyede sanarak yorum yapıyordumGürgüstanda canım.
Cok kotu kuralmiş o,
Neden ayrılmışdin izne?
Aayyy canm benim ya kıyamam sana bende dogumda kabul oluyor diye çok sevdiğim 3 kişi için o sancıyla dilek tutmuştum çok dua etmiştm onlara ve kabul oldu ama kendime zayiflama dileği aklıma gelmemişti ozaman nede olsa hemen gene veririm kafasındaydım tabii ahhh ahhh nerden bileyim doğum sonrası işler değişiyor eskisi gibi kolay gitmiyor aahh bilsem çok dua ederdim ayyy işimiz dualara kaldı ya yandk olmaz böle hemen toparlanıyoruz bakalm doğum gunumüde kutladm tamam bugün son kaçamağımdı bu iş burda bitti yarın sıkı spor yapıcam vugüne telefi olsun diye artk tam gaz bidaha durmak yoksen bir de dogum sancilariyla bogusurken dualar kabul oluyormus diye Allahim zayflat beni diyr dua eden benim psikolojimi dusun canm
Teşekkür ederiiiimmmDoğum günün kutlu olsun canım
Yqaaa ne cabuk doluyir canmAh balım ya.. Hepimiz aynıyız.
Senin de 15 gün doluyor bu hafta..
insallah cacanm baslamak lazim byerden spor sart sporsuz versen de belli olmuyir cok ben 3 gubde fark ettim meselaAayyy canm benim ya kıyamam sana bende dogumda kabul oluyor diye çok sevdiğim 3 kişi için o sancıyla dilek tutmuştum çok dua etmiştm onlara ve kabul oldu ama kendime zayiflama dileği aklıma gelmemişti ozaman nede olsa hemen gene veririm kafasındaydım tabii ahhh ahhh nerden bileyim doğum sonrası işler değişiyor eskisi gibi kolay gitmiyor aahh bilsem çok dua ederdim ayyy işimiz dualara kaldı ya yandk olmaz böle hemen toparlanıyoruz bakalm doğum gunumüde kutladm tamam bugün son kaçamağımdı bu iş burda bitti yarın sıkı spor yapıcam vugüne telefi olsun diye artk tam gaz bidaha durmak yok
amin amin cok aminTeşekkür ederiiiimmm
Saat 00 olmadan hemen bir dilek daha diliyorum inşallah bütün takım arkadaşlarım incecik olur sağlıkla zayıflar mutlunmutlu tam istedikleri kilolara kavuşurlar inşallah çok aaamiiiinnn
1 dilim pastayla kalmissin vallanhelal olsun ben kocanpastayi bitirmeden kapatmiyorum dogum gununuKızlar menümü utanarak yazıyorum
Kahvaltı: simit,peynir,yumurta,çay
Öğlen : bir dilim pasta
Akşam : Balık, 2 duble rakı ve şalgam suyu,salata,birer ikişer çatalda mezelerden
Doğum günüde olsa af yok kendime ceza yarın bisiklete artı olarak dans da yapacağım boolll boooll da su tabi
Kac aylik bebrisi 1 yas altindaysa eger cok agir diyet yapma hamur abircubur be tum paketli gidalar sekeri bırak saglikli yemeklerden doyana kadsr ye ama doyuncs birak yemeyi salata ve yogurt ekle her ogununu sanah2 dilim oglende 1 dilim ekmek ye aksam ekmek yeme ve saat 18.00 dan snra yememe sansin varsa yeme canim can geldij.bebeginin saglikla buybuyut insallahDuydum ki ekibe eleman lazımmış ama emziriyorum saha bi diyet ayarlayamadım
G gokyuzundekiturna akşam okadar dans ettik değiştir hadi durumunu güncel 79 yaz ayyy valla sen beni yakalarsn diyodum ben bak geldin hadi berebar artk 60lı kilolara doğru gidicez
Kızlar yarın benim doğum günüm oofff nasl olucak yaaaa yasak gıdalar olucak masada ayrıca kendi pastamdan bir dilim yiyemiycekmiyim neyapıcam beeennnnn??????
Menü
15:00
1mandalina
1 porsiyon kısır
Bol marul
Süs biberi
Turp
Az s.ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin
17:00
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Çay
Su
2,5 litre
Spor
1 saat yürüyüş
200 ip
Kitap
Fareler ve İnsanlar
Evt aslında düşününce ilk kez duyanlar için çok haklısın kulağa öyle geliyor tabi biz çocukluğumuzdan beri adını duyduğumuz için normal geliyor niye bu ismi koymuşlarza ya
Canm brokoli,lahana,karnıbahar,pırasa,kereviz,havuç,turp,balkabağı,mantar ceşitleri,yeşillik çeşitleri vs.vs. hepsi kış nası yaniii bende yazın yiycek sebze yok diye kilo alırım kışın sebze bol diye diyeti hep kışları yaparm kış sebzeleri hem bol hem hepsi zayıflatıcı
Sabah
10:30 1 hacapurının 1/4 1 bardak cay
Öğlen(saat00) haşlanmiş sucuk cok az ketcapla turp.
Akşam ( saat19:00) 1 tabak patates bir kac dilim sucuk yanında turp
Su 2 litre daha içicem.
Spor bu gün hiç valdim olmadı ama spor yapsam bu kadar yorulmazdım.
Kızlar menümü utanarak yazıyorum
Kahvaltı: simit,peynir,yumurta,çay
Öğlen : bir dilim pasta
Akşam : Balık, 2 duble rakı ve şalgam suyu,salata,birer ikişer çatalda mezelerden
Doğum günüde olsa af yok kendime ceza yarın bisiklete artı olarak dans da yapacağım boolll boooll da su tabi
Teşekkür ederim canm sen annenin gidişi eşinin desteğiyle daha da iyi ilerlersin bazen köstek olanlar var da gel ye bişey olmaz illa ye diye zorlayan ve sürekli tatlı,tuzlu diyet olmıyan herşeyi eve alıp gelen kocalar var birtabesi bende yyasak ne varsa önüm de yiyor benide kandırmaya çalışıyor ama tekliflerini kabul etmiyorumiyi ki doğdun canım, bence doğum gününde ne istersen yiyebilirsin, ben ona karşı değilim:)
Canm ben bunun bire bir aynısını fırın da yapıyorum sağlıklı ve lezzetli olsun diye hep bu tarz yaparm ama tavada da bu şekilde yapilabildiğni bilmiyordum bende deniycem bu arada menün de bir problem yok gayet dengeli ve sağlıklıGünaydın kızlar;
hafta sonu şehirdışındaydık, hava da bayağı soğuktu, elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama istediğim gibi olmadı, ama yaptık bi kere bi hata:)
dünkü menümü hemen paylaşıyorum
sabah:yumurta, peynir, dometes ,salatalık, iki dilim pastırma, ekmek yemedim onun yerine çeyrek simit yedim
ara:1 bardak süt, yarım cennet hurması
akşam: çinokop buğulaması ve yeşil salata
ara:1 kuru incir
Çinokop buğusu:)
kızlar bir ablanın tavsiyesi üzerine balığı tavada yağlı kağıt içinde buğulama yaptım, inanın efsane oluyor, hemen tarif veriyorum, bir kilo çinokop yıka temizle, tuzla limonla zeytinyağlayın, sonrasında tavanın içine yağlı kağıdı koyuyorum içine bir ters bi düz koyuyorum, üzerine de tekrar börek gibi yağlı kağıdı kapıyorum, bir kağıt daha koyuyorum,tavanın ağzını 35 dakika hiç açmıyorum, inanın yediğim en güzel buğulama, kendi buharında pişiyor..
Evet canım izmirliyimben otlara bayılırım , İzmirli misin, orda harika otlar olur çook şanslısıın canımcım:)
Teşekkür ederim canm sen annenin gidişi eşinin desteğiyle daha da iyi ilerlersin bazen köstek olanlar var da gel ye bişey olmaz illa ye diye zorlayan ve sürekli tatlı,tuzlu diyet olmıyan herşeyi eve alıp gelen kocalar var birtabesi bende yyasak ne varsa önüm de yiyor benide kandırmaya çalışıyor ama tekliflerini kabul etmiyorum