Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gürgüstanda canım.

Cok kotu kuralmiş o,
Neden ayrılmışdin izne?
Yazın otellere tatile filan ard arda çok çıktık o şekilde diyet yapamazdm ondan çıktm yaz bitince devam ederim diye ama yaz bitişide takım kapandı canım bende otellerde maşallah geri alıp 72lere çıkıp geldim tabi işte 72-73 arası na dönünce tekrar bu takımla başlıyım dedim hadi inslh biran önce verelim kilomuz aynı zatn senin hedefin kaçtı? sende uzakdaymissn tatlım bende tabi Türkiyede sanarak yorum yapıyordum

sen bir de dogum sancilariyla bogusurken dualar kabul oluyormus diye Allahim zayflat beni diyr dua eden benim psikolojimi dusun canm
Aayyy canm benim ya kıyamam sana bende dogumda kabul oluyor diye çok sevdiğim 3 kişi için o sancıyla dilek tutmuştum çok dua etmiştm onlara ve kabul oldu ama kendime zayiflama dileği aklıma gelmemişti ozaman nede olsa hemen gene veririm kafasındaydım tabii ahhh ahhh nerden bileyim doğum sonrası işler değişiyor eskisi gibi kolay gitmiyor aahh bilsem çok dua ederdim ayyy işimiz dualara kaldı ya yandk olmaz böle hemen toparlanıyoruz bakalm doğum gunumüde kutladm tamam bugün son kaçamağımdı bu iş burda bitti yarın sıkı spor yapıcam vugüne telefi olsun diye artk tam gaz bidaha durmak yok

Kızlar menümü utanarak yazıyorum

Kahvaltı: simit,peynir,yumurta,çay

Öğlen : bir dilim pasta

Akşam : Balık, 2 duble rakı ve şalgam suyu,salata,birer ikişer çatalda mezelerden

Doğum günüde olsa af yok kendime ceza yarın bisiklete artı olarak dans da yapacağım boolll boooll da su tabi

Ah balım ya.. Hepimiz aynıyız.
Senin de 15 gün doluyor bu hafta..
Yqaaa ne cabuk doluyir canm
insallah cacanm baslamak lazim byerden spor sart sporsuz versen de belli olmuyir cok ben 3 gubde fark ettim mesela

Teşekkür ederiiiimmm
Saat 00 olmadan hemen bir dilek daha diliyorum inşallah bütün takım arkadaşlarım incecik olur sağlıkla zayıflar mutlunmutlu tam istedikleri kilolara kavuşurlar inşallah çok aaamiiiinnn
amin amin cok amin

1 dilim pastayla kalmissin vallanhelal olsun ben kocanpastayi bitirmeden kapatmiyorum dogum gununu

Duydum ki ekibe eleman lazımmış ama emziriyorum saha bi diyet ayarlayamadım
Kac aylik bebrisi 1 yas altindaysa eger cok agir diyet yapma hamur abircubur be tum paketli gidalar sekeri bırak saglikli yemeklerden doyana kadsr ye ama doyuncs birak yemeyi salata ve yogurt ekle her ogununu sanah2 dilim oglende 1 dilim ekmek ye aksam ekmek yeme ve saat 18.00 dan snra yememe sansin varsa yeme canim can geldij.bebeginin saglikla buybuyut insallah

G gokyuzundekiturna akşam okadar dans ettik değiştir hadi durumunu güncel 79 yaz ayyy valla sen beni yakalarsn diyodum ben bak geldin hadi berebar artk 60lı kilolara doğru gidicez

günaydın canım, hemen zevkle değiştireceğim..canım gerçekten diyet irade işi , ben de zaman zaman sapıyorum ama nisana tüm kilolarıma veda etmek istiyorum, kızıma bakıcı başladı bugün annem gitti, sanırım biraz sorumluluğum arttı ve mutfakta kendi istediklerimi yapabileceğim eşimin de,biraz fazlası var o da çok dikkat ediyor, artık kendi istediğimizi yapabiliriz :) ama bi yandan da annemi şimdiden özledim..

canım sen tek öğün mü besleniyorsun, bir yöntem mi bu, bende öğleni bırakıyorum bugünden itibaren.. iki öğüne düşeceğim metabolizmam çok yavaş çünkü:)tavsiyelerini alırım:)

Evt aslında düşününce ilk kez duyanlar için çok haklısın kulağa öyle geliyor tabi biz çocukluğumuzdan beri adını duyduğumuz için normal geliyor niye bu ismi koymuşlarza ya

ben otlara bayılırım , İzmirli misin, orda harika otlar olur çook şanslısıın canımcım:)

ben de şaşırdım kaldım, kış sebzeleri harikadır, pırasa ,ıspanak, lahana.. sayamadığım kadar çok ve ben en çok kış sebzelerini severim:)

çok değişik bir menü, alışılmışın dışında, patates nişasta, ketçap direk kalori, sağlıklı değil. bilemedim yani cnm, afiyet olsun yine de

vallahi az yemişsin canım:) ben olsam doğum günümde daha çok yerdim afiyet olsun, iyi ki doğduuuun

Günaydın kızlar;

hafta sonu şehirdışındaydık, hava da bayağı soğuktu, elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama istediğim gibi olmadı, ama yaptık bi kere bi hata:)

dünkü menümü hemen paylaşıyorum

sabah:yumurta, peynir, dometes ,salatalık, iki dilim pastırma, ekmek yemedim onun yerine çeyrek simit yedim

ara:1 bardak süt, yarım cennet hurması

akşam: çinokop buğulaması ve yeşil salata

ara:1 kuru incir

Çinokop buğusu:)

kızlar bir ablanın tavsiyesi üzerine balığı tavada yağlı kağıt içinde buğulama yaptım, inanın efsane oluyor, hemen tarif veriyorum, bir kilo çinokop yıka temizle, tuzla limonla zeytinyağlayın, sonrasında tavanın içine yağlı kağıdı koyuyorum içine bir ters bi düz koyuyorum, üzerine de tekrar börek gibi yağlı kağıdı kapıyorum, bir kağıt daha koyuyorum,tavanın ağzını 35 dakika hiç açmıyorum, inanın yediğim en güzel buğulama, kendi buharında pişiyor..

iyi ki doğdun canım, bence doğum gününde ne istersen yiyebilirsin, ben ona karşı değilim:)
Teşekkür ederim canm sen annenin gidişi eşinin desteğiyle daha da iyi ilerlersin bazen köstek olanlar var da gel ye bişey olmaz illa ye diye zorlayan ve sürekli tatlı,tuzlu diyet olmıyan herşeyi eve alıp gelen kocalar var birtabesi bende yyasak ne varsa önüm de yiyor benide kandırmaya çalışıyor ama tekliflerini kabul etmiyorum

Canm ben bunun bire bir aynısını fırın da yapıyorum sağlıklı ve lezzetli olsun diye hep bu tarz yaparm ama tavada da bu şekilde yapilabildiğni bilmiyordum bende deniycem bu arada menün de bir problem yok gayet dengeli ve sağlıklı

canım , diyet desteksiz olmuyor, insan biri yiyince de canı istiyo, ben öğlenleri yemeğe çıkmıyorum mesela, canım istiyor gözüm kalıyor, ben zaten iştahlı biriyim canım, ben yemek yapmayı çok severim bir süre yurtdışında aşçı olarak çalıştım, yemeklerim fena olmaz, ama ye ye nereye kadar, eşim de ben de evlendikten sonra duba gibi olduk, ben birde doğum yapınca üzerine tam oldu, şimdi fena değil biraz çırpıldım ama, iri olmak istemiyorum ince olmak istiyorum canım, aşırı bi hareketsizlik var bende tembelim ben, gün içinde çok koşturduğum için spor yapmak işime geliyor, tembellik etmek hoşuma gidio, aman spor yapacağıma az yerim diyenlerdenim ama artık metabolizmam çok durdu, koşu bandı veya eliptik bisiklet arayışına girdim bakalım ne olacak, günde bi saat spor yapsam incelecem ama nerde:) canım sen iyisin ama sen on kilo versen çok daha fit olursun, senin diyetini okudum geçen nette, 16 saatlik bi açlık gerekiyormuş sanırım, aslında çok mantıklı geldi bana, bende öğleni bitiriyorum bugündün itibaren sadece sabah ve akşam yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…