- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Canm menűn çok dengeli,çok sağlıklı, kaloriside çok iyi ,su da harikaDünkü menüm ( cuma)
Sabah: haslanmis yumurta zeytin peynir domates açık çay bir dilim tam bugday
Öğlen bir kase tarhana çorbası bir ayran
Ara bir greyfurt
Aksam etli yaprak sarma 5 adet bes kasik yoğurt bol yesil salata
3 litre su
Kahvaltıda ekmek+peynir yerine mısır gevreği+süt olur canm yine karbonhidrat+protein almış oluyorsun ama porsiyon ölçüsü ve şeker oranï filan önemli bazıları şeker ilaveli oluyor seçerken şeker içermiyenlerinden al diyetisyenler kahvaltı seçeneği olarak bazı günler mısır gevreği+süt+1meyve veriyorMisır gevreyı diyetdeyken yenırmı kızlar.
Evde vardı yemiş bulundum cokda tuketdiğim bir şey değil aslındaKahvaltıda ekmek+peynir yerine mısır gevreği+süt olur canm yine karbonhidrat+protein almış oluyorsun ama porsiyon ölçüsü ve şeker oranï filan önemli bazıları şeker ilaveli oluyor seçerken şeker içermiyenlerinden al diyetisyenler kahvaltı seçeneği olarak bazı günler mısır gevreği+süt+1meyve veriyor
Ok canmEvde vardı yemiş bulundum cokda tuketdiğim bir şey değil aslında
Öncelikle nice yaşlara gün boyunca dikat edersen 1 dilim pastadan bir şey olmaz.Kızlaryarın benim doğum günüm oofff nasl olucak yaaaa yasak gıdalar olucak masada ayrıca kendi pastamdan bir dilim yiyemiycekmiyim neyapıcam beeennnnn??????
Dikkat etmeye çalışıcam canm zaten şu yarınıda atlattım mı tamam yaza kadar bidaha ipleri sımsıkı tutuyorumÖncelikle nice yaşlara gün boyunca dikat edersen 1 dilim pastadan bir şey olmaz.
Sagolcanim. Amin.Başın sagolsun. Mekanı cenet olsun canım.
Tamam..tesekkur ederim.2 hafta canım
Sagol. CanimBaşın sağolsun canum Allah sabır versin
nşallah canım aynı seyı bende yapsam iyi olurDikkat etmeye çalışıcam canm zaten şu yarınıda atlattım mı tamam yaza kadar bidaha ipleri sımsıkı tutuyorum
Dogum gunun kutlu olsun. Nice yaslaraKızlaryarın benim doğum günüm oofff nasl olucak yaaaa yasak gıdalar olucak masada ayrıca kendi pastamdan bir dilim yiyemiycekmiyim neyapıcam beeennnnn??????
Teşekkür ederim canımDogum gunun kutlu olsun. Nice yaslara
Nice yıllara canımTeşekkür ederim canım