Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Saydiklarında sadıce havuc turp seviyorum. Bide lahana oda yemeynı diğerleri evimize bile uğramaz. Brokolı karnıbahar pirasada burda satılmiyor en azından ben görmedim. Kabakda sadice bal kabağı satılıyor sizin yemeklerde kulandiğniz kabaklardanda hiç gormedim. Hanı yeşil kucuk olan.
Bu arada senin deneme suren ne zaman bitiyor takıma ne zaman alınacaksın bende kendimi listede gormek isdiyorum artık.
Canm benim sen nerde yaşıyordun ben o kısmı atlamışım ? Bu arada 15.gün listeye aliniyor sen girersinde ben giremiyorum canm cünki ben önceden başka takımdaydım orda 69 kiloda iken izne ayrılmıştm sonra o takım kapandı . Şimdi de kurallar gwreği izne ayrılmış biri olarak ayrıldığım kiloda olamam gerekiyor yani 69da tekrar takıma girebilicem ben :KK43:

Kızlar regle olcam diyip duruyordum dün de hala olamamştm ama şükür bu sabah oldum :rapci: rahatladm valla sişliğimde iner artk bir iki güne oohh :KK66: aayy bide şu günü atlatsam fena geçiyor:olamaz: az önce mum üflettiler bir dilim de pasta yedim bugün menüm fena gidiyo akşamda daha tehlikeli:silah: mumu üflerken 3 dilek ard arda diledim biri zayıflamakdı düşünün artk psikolojimi :KK47:

Canm benim sen nerde yaşıyordun ben o kısmı atlamışım ? Bu arada 15.gün listeye aliniyor sen girersinde ben giremiyorum canm cünki ben önceden başka takımdaydım orda 69 kiloda iken izne ayrılmıştm sonra o takım kapandı . Şimdi de kurallar gwreği izne ayrılmış biri olarak ayrıldığım kiloda olamam gerekiyor yani 69da tekrar takıma girebilicem ben :KK43:
Gürgüstanda canım.

Cok kotu kuralmiş o,
Neden ayrılmışdin izne?

Kızlar regle olcam diyip duruyordum dün de hala olamamştm ama şükür bu sabah oldum :rapci: rahatladm valla sişliğimde iner artk bir iki güne oohh :KK66: aayy bide şu günü atlatsam fena geçiyor:olamaz: az önce mum üflettiler bir dilim de pasta yedim bugün menüm fena gidiyo akşamda daha tehlikeli:silah: mumu üflerken 3 dilek ard arda diledim biri zayıflamakdı düşünün artk psikolojimi :KK47:
Bu gün cok kafana takma canım keyfine bak.

Sabah
10:30 1 hacapurının 1/4 1 bardak cay

Öğlen(saat:KK15:00) haşlanmiş sucuk cok az ketcapla turp.

Akşam ( saat19:00) 1 tabak patates bir kac dilim sucuk yanında turp

Su 2 litre daha içicem.
Spor bu gün hiç valdim olmadı ama spor yapsam bu kadar yorulmazdım.

sen bir de dogum sancilariyla bogusurken dualar kabul oluyormus diye Allahim zayflat beni diyr dua eden benim psikolojimi dusun canm

Acıkcası bende bilmiyorum nedenini kışin sebze tatsız gelıyor. Hem biz sebzeyı bahcesinden taze taze yıyıyoruz. Dişarda satıla tamamı hormon. tatı yok bu yuzden kışın, yaz yapdığmız turşuyu tuketıyoruz.
Oda diyetde zayıflamak isdiyorum diye cok tuketmiyorum ben. Ama bu ara durp yemeye calışıyorum sırf sebze yemek için yıyıyorum oda onunda tadı yok.
Canım turşu çok faydalı. Akşam değilde öğle menünde tüketebilirsin.

Sen de odaklan artık ve gir listeye balım.

Doğum günün kutlu olsun canım:KK200:

Sabah
10:30 1 hacapurının 1/4 1 bardak cay

Öğlen(saat:KK15:00) haşlanmiş sucuk cok az ketcapla turp.

Akşam ( saat19:00) 1 tabak patates bir kac dilim sucuk yanında turp

Su 2 litre daha içicem.
Spor bu gün hiç valdim olmadı ama spor yapsam bu kadar yorulmazdım.
Sabah çok az olmuş. Zeytin peynir yumurta da ekleseydin canım.

Arap saçı birçeşit ot yemeği canım ege taraflarında filan çok olur.çok şifalıdır. yaprakaklarının görüntüsü dereotuna benzer yani onun köklü büyük hali gibi görüntü ama otun tadı ve türü ondan cok farklıdır bizim buralarda (izmir) malum ot çeşitleri çok yaparız biraz zeytin yağı ile kavrulup üzerine yoğurtla çok güzel oluyor hem şifalı hem diyet :KK66: doğm günü için de tşkr edrm caanm benim
İzmir’in neresindensin? Daha önceden de İzmir’de yaşıyordum :KK43: bolbol ot yiyordum oradayken ben de engeliyim sma bizde izmiraydınkadar ot yenmez

Yavaş yavaş ketojenik beslenmeye geçiyorum bugün ilk günümde gayet iyi geçti

Kahvaltı (12:00)
  • 3 yumurtadan bulut ekmek ( 9 tane çıktı 8 ini ben yedim )
  • Zeytin
  • Ceviz
  • Peynir
  • Çemen
Ara
  • Sade Türk kahvesi
  • Maden suyu
Akşam (19:00)
  • Unsuz stevialı bitter kek

X