- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
Ah keşke bizde oyle vere bilseydik ama nerde yavaşda olsa verelimde.Evt canm bende aynı düşünüyorum vucudum yavas verdiği için 200-300 veriyrm aahh keske500 versem yeter diyorum canmbu grupda pek gormedim ama diğer guruplarda vardi canm onceki grubumda her hafta 1 kilo 1.200 hatta bazi haftalar da 1.500 bile veren arkadaslarim vardi ben niye boyle gıdım gıdım veriyorum diye onları gördükçe isyan ederdim ama tabi vitamin mineral eksikliği yada insilün direnci vs. Olunca 200gram bile vermek çok büyük bir başarı oluyor yoksa biraz kalori azaltp biraz sporla da kalori yakip günlük 1000kalori açığı verilince haftada 1 kilo gidiyor 7000kalori=1kilo canım yani diyete ek olarak spor yapan biri için çok rahat verilebilir tabi kilo verme engelleciyi yada yavslatici sağlk sorunu yoksa
Nette bazı yerlerde 7000 bazılarında 7700 olarak geçiyor canım o aralıklarda galiba 7000 - 8000 arası sanırmAh keşke bizde oyle vere bilseydik ama nerde yavaşda olsa verelimde.
Hem ben kilo verdığım de goz altlarım cokup kapkara karalıyor yuzum benbeyaz oluyor cok cırkınleşiyorum o yuzden de cok hizli veremiyorum. İstahta olunca tabi.
Bu arada ben 8000=1 kılo diye biliyordum.
Canm bunlarla nasl doydunSabah (saat 10:30) 1 haşlanmış yumurta kucuk dilim peynir 1 bardak cay
Öğle (saat 13:00) 5 kofte 1 dilim peynır cok az ketcap.
Akşam(19:20) 5,5 kofte yanında - dilim peynir 1 salatalık turşusu cok az keccap.
Su 3 litre
Spor bolgesel hareketler: mekik, bacak hareketleri vs.
Sanırım hamilelikde en son bakmişdi dr iyi dedi gecdi. Az yedığımde kilo veriyorum tamamen yemekle alakalı.Nette bazı yerlerde 7000 bazılarında 7700 olarak geçiyor canım o aralıklarda galiba 7000 - 8000 arası sanırmoooofff ya bende iştahlıyım ondan zorlanıyorum ama zaten daha yaza 6 ay var hazirana kadar filan sürem var yaza artk fazlalıkları atmış olarak girmek istiyorum canm bu arada sen Dvit3,b12,Demir,insülin direnci,kolestrol ve şeker baktırdın mı? Bunları kilo vermeyi direk etkiliyor canm .
Bu gun nefsimi kontrol için sadice 3 oğun yıycem diye soz verdim ama öğunlerde baya yedim. Şimdi az mi yedim cokmu anlamadım.Canm bunlarla nasl doydunay ben çok yiyorum menünde hiç sebze ve lif yok bu arada dukan filan mı?
Canm kofte ve peynirden başka birşey yememişsin bana göre tabiki cok az ama asıl sorun tek tip olduğu için sağlıklı değil yani sebze,meyve,yoğurt ve sağlıklı karbonhidrat gruplarının hiç biri yok tüm gün sadece protein alışsın ondan dedim.Bu gun nefsimi kontrol için sadice 3 oğun yıycem diye soz verdim ama öğunlerde baya yedim. Şimdi az mi yedim cokmu anlamadım.
2 hafta canımEllssa kaptanim izne ayirmissiniz. Tesekkur ederim. İzin surem ne kadar? Ne zaman istersem geri done bilirmiyim? Bir iki hafta kendimi toparlayayim donucem tekrardan. Bu durumda diyete odaklanamam.
İşde bende onu yapamıyorum hem sağlıkdı beslenıp hem zayıflayamıyorum.Canm kofte ve peynirden başka birşey yememişsin bana göre tabiki cok az ama asıl sorun tek tip olduğu için sağlıklı değil yani sebze,meyve,yoğurt ve sağlıklı karbonhidrat gruplarının hiç biri yok tüm gün sadece protein alışsın ondan dedim.
Canim cok geçmiş olsun, sağlık gibusu yok diğer kontroller de col iyi cikar insallah.Kızlar koltuk altı ultrasonu için ocağa randevu verdiler zaten boyun ultrasonunu da ocak ayına vermişlerdi ikisini aynı güne aldım. Doktor koltuk altı muaynede bir şey yok gibi bence ama genede bakılsın dedi .dünki kan testinide göstetdim normal birşey yok dedi .
Kusura bakmayin kaptanim. Bugun sabah kotu bir haberle uyandik kayinpederimi kanserden kaybetdik.
Kilomu yazip cikayim 57.5Ellssa sen halledermisin ben cikiyorum
Evt canm bende aynı düşünüyorum vucudum yavas verdiği için 200-300 veriyrm aahh keske500 versem yeter diyorum canmbu grupda pek gormedim ama diğer guruplarda vardi canm onceki grubumda her hafta 1 kilo 1.200 hatta bazi haftalar da 1.500 bile veren arkadaslarim vardi ben niye boyle gıdım gıdım veriyorum diye onları gördükçe isyan ederdim ama tabi vitamin mineral eksikliği yada insilün direnci vs. Olunca 200gram bile vermek çok büyük bir başarı oluyor yoksa biraz kalori azaltp biraz sporla da kalori yakip günlük 1000kalori açığı verilince haftada 1 kilo gidiyor 7000kalori=1kilo canım yani diyete ek olarak spor yapan biri için çok rahat verilebilir tabi kilo verme engelleciyi yada yavslatici sağlk sorunu yoksa
Sabah (saat 10:30) 1 haşlanmış yumurta kucuk dilim peynir 1 bardak cay
Öğle (saat 13:00) 5 kofte 1 dilim peynır cok az ketcap.
Akşam(19:20) 5,5 kofte yanında - dilim peynir 1 salatalık turşusu cok az keccap.
Su 3 litre
Spor bolgesel hareketler: mekik, bacak hareketleri vs.
Koftenın yanında seviyorum. Sebze tuketemedim sut ürünü olarak peynır sadıce.Ketçap neden? Sebze ve yoğurt süt ürünü göremedim
Cok sağol canm benim gerçwkten öyle insan arada bir iki hastaneye gidince daha iyi anlıyor değerini herşeyin başı sağlıkCanim cok geçmiş olsun, sağlık gibusu yok diğer kontroller de col iyi cikar insallah.
Evet canm çok doğru inslh biran önce toparlar daha iyi asılırızCanım cok guzel açıklamissin..
Herseyi yiyerek bol kalori alarak hareket etmeyerek kilo verilmez, kilo verme hali regl doneminde resmen düşüyor aksine bir kac kilo da ben hep fazla çıkarım zayıflamanın birbedeli var elbette, hic bir sey yemeyerek degil de tencere yemeği ağırlıklı yogurt ayran süt kefir gibi sut yumurta ve et gibi urunlerle desteklemek lazim trans yağ tüketen biri kilo veremez ambalajli gıdaların içinde ınsulin direncini artiran katki maddeleri var onları tüketen de kilo veremez , ne kadar kilo verdiğimiz o hafta yapılan kalori hesabına göre yapilir vücudumuz hakikaten çok akilli, saglikli bir bünye diyetine tam olarak uyarsa 75 kilo biri ayda 5 kilo rahatlikla verir, 100 kilo biri de 9 kiloya verebilir..Hic kacamaksiz bol hareketli gramaja göre yapilmis bir diyet diyorum..Ben her zaman uyamiyorum sik sik meyve kaçamakları yapiyorum meyve firek seker ve kilo demek..Diyetime tam uyuyorum ama kilo veremiyorum diyen doktora gitsin degerlerine baktirsin kesin bir d3, tiroid bisey vardir.. Benim is yerinde de arkadaşlarım var menulerimizi konusuyrouz inanilmaz saglikli müthiş menüler çıkıyor ben burda diyet menü çok göremiyorum bir kac kisiden geliyor, ornek olabilecek hadi bugun de şunu yapalım diyebileceğimiz cok az..
Belki de kış ayi olduğu icin asılmıyor olabilir insanlar bir iki kilo fazlanız varsa hakli olabilirsiniz ama 10 kilo ve uzeri arkadaşlar anca gider kilolar
G gokyuzundekiturna akşam okadar dans ettik değiştir hadi durumunuWwwooooowww1.300gram tebrik ederim canm harikazın hem süper vermişsin hemde 80lerede veda edip 70lere geçmişsin çifte başarı çok secindim arkadaşım maşallah