Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese merhaba kızlar sabah şiddetli baş ağrısı ile uyandım kötüudüm ondan vitamin değerlerine baktırmaya gitmedim sonra aklıma geldi ve ajandama baktm bugün regle günümmüş ondan migren hemen kendini hatırlattı tabi ama henüz reglem gelmedi bekliyorum şişim tabi zaten bu hafta duzenli beslenemedim bide regle şişkinliği eklendi 73.5 birde zaten benim hep düşük oluyor diye dün eczaneden magnezyum sitrat ve Dvit3 ampüller almıştm bugün onlara da başladm iyiki listede değildim bundan sonra düzenli kilo vericem inslh
Buhafta: 73.5
Haftaya hedef: 72.8

700 gram bir hafta için fazla o kadar vermen saglıklı olmaz. 500 gram iyidir
Ben de 72,4. 200 gram vermişim.

700 gram bir hafta için fazla o kadar vermen saglıklı olmaz. 500 gram iyidir
Ben de 72,4. 200 gram vermişim.
Canm tam okumamışsn galiba ama bugün regle günüm ve daha regle olmadım yani zaten bugün ki rakam zaten kilom değil ondan 700grm az çıkınca ben zaten kilo vermiş olmiycam regle öncesi sonrası zaten en az okadar fark oluyor hatta bazen 1-2 kilo fazla çıkılabiliyor zaten bugun adet olursam kilom bir iki güne normal kiloya düşücek ondan aslında az yazdm ve geçen haftalarda ki tartıdaki kendi kilomu hedef olarak yazdım zaten ben

Kusura bakmayin kaptanim. Bugun sabah kotu bir haberle uyandik kayinpederimi kanserden kaybetdik.
Kilomu yazip cikayim 57.5 Ellssa sen halledermisin ben cikiyorum

Kusura bakmayin kaptanim. Bugun sabah kotu bir haberle uyandik kayinpederimi kanserden kaybetdik.
Kilomu yazip cikayim 57.5 Ellssa sen halledermisin ben cikiyorum
Başınız sağolsun canm ayrıca kilo verdikçe ve total kilo azaldıkça verme hızılı azalır oyüzden sana ekstra tebrikler maşallah canım 57lerdesin ama hala düzenli veriyorsun takır takır gidihor seni mezun edeceğimiz garanti

Milana firuze canm buarada kilo vermişsin tebrikler bende keşke 200gramda olsa versem havalara uçurm yani kesinlikle böyle böyle gidiyor kesinlikle ozellikle yağdan 100grm bile vermek başarı ama ayrıca şunu belirtmek isterim ki kilo verme durumu yaptığın spor,diyet ve total kilona göre hesaplanır yani 50li kilolarda birinin 200gram vermesi sağlıklı bizim için çok az ama 100kilo ve üzeri olanların haftada 2 kilo vermesi aynı oranda sağlıklı canm zaten metobolizmaları 2kat hızlı çalışıyor ve vucuttaki yağ verme yüzdesi de normal olmus oluyor yani 70li kilolarda birinin haftalık 1 kilo vermesi ideal diyor uzmanlar 1 kilonun üzerine çıkarsak sağlıksız olur yani ama sıkı spor yapılıyor ve bol su ve sağlıklı diyet ile sağlıklı bir şekilde 1.200gram filana çıkılada bilir yani evet bende okadar iyi kilo verebilen biri diilim malessf bende çok yavaş veriyorum ama gerçek bu uzmanlar haftalık 1 kilo ya normal diyorlar

Herkrse merhaba 101 kilo geldm ve bugun o hısımla yuruyurs basladim bns herhun bu seklde yurumeye calisacam cikamadgmda zunva ve leslie yapacam ebmvde inş
allah 1 saat 5 dakika yurudum 6 km 9 bin 400 adim 500 kalori
Süper düşünmüşsün canm harika olur zaten vucut arada durabiliyor boyle bir farklilik yapinca kilo vermen tekrar harekete geciyor ondan cok iyi olucak haftaya guzel sonuç görürsün

Canim bende seninle ayni durumdaydim. Sorunu bulup cozdum. Sorun nerde biliyormusun? Sorun gun icinde az yemeyinde . Devami senin menunde anlatacagim.

Cok tesekkur ederimcanim sen anlatinca gercekten de oturdu kafamda birseyler hepsini uygayacam insallah

*** 2. Takım 599. Etap***

Akrrep( 70,3 / 70,2 / 0,1 / 0,14%)
_happy_mom_( 57,7 / 57,5 / 0,2 / 0,35%)
İzne ayrıldı
gokyuzundekiturna( 80,5 / 79,2 / 1,3 / 1,61%)

2. Takım ortalaması: % 0,700

Ukudum canımda bende oyle bir şey olmadığı için anlamadım. O kadar fark ede bileceğini

Sahol canım az da olsa bir başarı aslında.boyle boyle gıder kılolar inşallah, 1 kılo veren varmı acaba gercekden 1 haftada, ben yapamam her halde ama her hafta 200-300 gram zayıflasan 1 yıl boyle devam etse butun kılolarda kurtulurum.
İnşallah başarırız

Evt canm bende aynı düşünüyorum vucudum yavas verdiği için 200-300 veriyrm aahh keske500 versem yeter diyorum canm bu grupda pek gormedim ama diğer guruplarda vardi canm onceki grubumda her hafta 1 kilo 1.200 hatta bazi haftalar da 1.500 bile veren arkadaslarim vardi ben niye boyle gıdım gıdım veriyorum diye onları gördükçe isyan ederdim ama tabi vitamin mineral eksikliği yada insilün direnci vs. Olunca 200gram bile vermek çok büyük bir başarı oluyor yoksa biraz kalori azaltp biraz sporla da kalori yakip günlük 1000kalori açığı verilince haftada 1 kilo gidiyor 7000kalori=1kilo canım yani diyete ek olarak spor yapan biri için çok rahat verilebilir tabi kilo verme engelleciyi yada yavslatici sağlk sorunu yoksa

Kızlar hemen paylaşıp çıkayım sabahtan beri yoldayım trenden önemi bir kaç saat oldu eşimin telinden giriyorum şarjım bitti
Geçen haftaki kilom 80.5
Bu haftaki kılom 79.2 menümü gece paylaşıp yazılanları okuyacağım

Wwwooooowww 1.300gram tebrik ederim canm harikazın hem süper vermişsin hemde 80lerede veda edip 70lere geçmişsin çifte başarı çok secindim arkadaşımmaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…