- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
700 gram bir hafta için fazla o kadar vermen saglıklı olmaz. 500 gram iyidirHerkese merhaba kızlar sabah şiddetli baş ağrısı ile uyandım kötüudüm ondan vitamin değerlerine baktırmaya gitmedim sonra aklıma geldi ve ajandama baktm bugün regle günümmüş ondan migren hemen kendini hatırlattı tabi ama henüz reglem gelmedi bekliyorum şişim tabi zaten bu hafta duzenli beslenemedim bide regle şişkinliği eklendi73.5 birde zaten benim hep düşük oluyor diye dün eczaneden magnezyum sitrat ve Dvit3 ampüller almıştm bugün onlara da başladm iyiki listede değildim bundan sonra düzenli kilo vericem inslh
Buhafta: 73.5
Haftaya hedef: 72.8
Canm tam okumamışsn galiba ama bugün regle günüm ve daha regle olmadım yani zaten bugün ki rakam zaten kilom değil ondan 700grm az çıkınca ben zaten kilo vermiş olmiycam regle öncesi sonrası zaten en az okadar fark oluyor hatta bazen 1-2 kilo fazla çıkılabiliyor zaten bugun adet olursam kilom bir iki güne normal kiloya düşücek ondan aslında az yazdm ve geçen haftalarda ki tartıdaki kendi kilomu hedef olarak yazdım zaten ben700 gram bir hafta için fazla o kadar vermen saglıklı olmaz. 500 gram iyidir
Ben de 72,4. 200 gram vermişim.
Başınız sağolsun canm ayrıca kilo verdikçe ve total kilo azaldıkça verme hızılı azalır oyüzden sana ekstra tebriklerKusura bakmayin kaptanim. Bugun sabah kotu bir haberle uyandik kayinpederimi kanserden kaybetdik.
Kilomu yazip cikayim 57.5Ellssa sen halledermisin ben cikiyorum
Süper düşünmüşsün canm harika olur zaten vucut arada durabiliyor boyle bir farklilik yapinca kilo vermen tekrar harekete geciyor ondan cok iyi olucak haftaya guzel sonuç görürsünHerkrse merhaba 101 kilo geldm ve bugun o hısımla yuruyurs basladim bns herhun bu seklde yurumeye calisacam cikamadgmda zunva ve leslie yapacam ebmvde inşallah 1 saat 5 dakika yurudum 6 km 9 bin 400 adim 500 kalori
Canim bende seninle ayni durumdaydim. Sorunu bulup cozdum. Sorun nerde biliyormusun? Sorun gun icinde az yemeyinde . Devami senin menunde anlatacagim.
Cok tesekkur ederimcanim sen anlatinca gercekten de oturdu kafamda birseyler hepsini uygayacam insallahEvet canin. Bak simdi sabah ekmegi artir 2 istersen 3 dilim ye ama sadece kahvaltida yumurtanin sayini artir 2 yada 3 tane bak ögleni atlamissin en buyuk hata yani firsat olmamis ama oglen yemediysen senin icin sonra sorun cikiyor aksam. Aksam ekmek tuketmeee. Bol salata ve bol corba oneriyorum sana .Yesil cayyyyyy aclik tatli krizlerine birebir. Vakit bulursan sporr yap. Bide aclik geldimi birseymi yemek istiyorsun su ic partlayana kadar su ic ki birseyler yiyemeyesintabi aliskanlik haline getirme partlarsin sen benim dediklerimi yap faydasini gorursun.
İşte meselenin özü bu
Bir motor gibi düşünün vücudunuzu ve en hızlı sabah çalışıyor..
O yüzden sabah bol zengin ve doyurucu yiyin. Doyana kadar..
Öğle daha bi karbonhidratsız ama yine doyun.
Akşam kısıtlayın azaltın..
Akşam sonrası ise sadece sıvı tüketin..
Yağ yakmak, sağlıklı kalmak için böyle..
Gün içinde alamamışsa vücut yakıtını, akşam fazlası ile ister. Önlenemeyen krizler bu yüzdendir.. Aman dikkat.Yaaa gercekten micnm bu duymak cok iyi geldi daha iyisini yapmak icin kapi aralandi resmen insallah daha da iyiye gidecek hepinize soQveryrnKesinlikle haklisinben ne zmn diyet yaosan aksama kadar az yiyip yiyip aksam patlama yasayip butun gubden daha cok yiyorum buna ozen gostercem canim ccok tesekkur edeeim
[/QUOTE="gokyuzundekiturna, post: 58131245, member: 807850"]afiyet olsun canım, ballı süt yerine sade sütü tercih etmelisin ve 1 çikolata/ 1 kek onlardan birini yiyeydin daha iyi olurdu ama menülerin daha iyiye gidiyo bence :)
Bende iskembe ve parçayı 3 4 ayda 1 yerim canm agir gercektende ikisi de ama ciger falan ayda 1 yerimÇok güzel yazmışssın Akrepçim , inan bana şuan bi kase işkembe olsa hüpletirim, kokoreçe bayılırım, eşim iki kase kelle paça içer, kilo koruma döneminde olabilir ama benim fazlam çok, onun yerine daha az kalorili yağları ve besinleri tercih ediyorum, Canan hocaya bazı konularda katılıyorum, mesela ekmek zehir diyor haklı ceviz yiyin diyor yerine , ah devamlı cevizim olsa (ben asla kırık almam , kendim kırarım), ben de inan 1 dilim ekmek yerine 3 cevizi tercih ederim , ben haftada bir kez muhakkak ciğer yerim, sakatat diyince kimsenin aklına sadece işkembe bağırsak gelmesin, karaciğer , böbrek , yürek hepsi çok faydalı onlara hiç lafım yok, az yağda sotelenip çok güzel bir öğün olabilir, ama kelle paça ve işkembe biraz ağır oluyo:)
Gecmis tekrardan cnm insallah dger sonuclarda temz cikarKızlar koltuk altı ultrasonu için ocağa randevu verdiler zaten boyun ultrasonunu da ocak ayına vermişlerdi ikisini aynı güne aldım. Doktor koltuk altı muaynede bir şey yok gibi bence ama genede bakılsın dedi .dünki kan testinide göstetdim normal birşey yok dedi .
Basin Basin sagolsun cnm meksni cennet olsunKusura bakmayin kaptanim. Bugun sabah kotu bir haberle uyandik kayinpederimi kanserden kaybetdik.
tesekkur edrm canm insallh devamini getrrsin bu seklde haftalik ortLana 1 1.5 gidiyirdu bendeb bakalm bu sefer ne olacakSüper düşünmüşsün canm harika olur zaten vucut arada durabiliyor boyle bir farklilik yapinca kilo vermen tekrar harekete geciyor ondan cok iyi olucak haftaya guzel sonuç görürsün
Başın sağolsun canımKusura bakmayin kaptanim. Bugun sabah kotu bir haberle uyandik kayinpederimi kanserden kaybetdik.
Ukudum canımda bende oyle bir şey olmadığı için anlamadım. O kadar fark ede bileceğiniCanm tam okumamışsn galiba ama bugün regle günüm ve daha regle olmadım yani zaten bugün ki rakam zaten kilom değil ondan 700grm az çıkınca ben zaten kilo vermiş olmiycam regle öncesi sonrası zaten en az okadar fark oluyor hatta bazen 1-2 kilo fazla çıkılabiliyor zaten bugun adet olursam kilom bir iki güne normal kiloya düşücek ondan aslında az yazdm ve geçen haftalarda ki tartıdaki kendi kilomu hedef olarak yazdım zaten ben
Sahol canım az da olsa bir başarı aslında.boyle boyle gıder kılolar inşallah, 1 kılo veren varmı acaba gercekden 1 haftada, ben yapamam her halde ama her hafta 200-300 gram zayıflasan 1 yıl boyle devam etse butun kılolarda kurtulurum.Milana firuze canm buarada kilo vermişsin tebrikler bende keşke 200gramda olsa versem havalara uçurm yani kesinlikle böyle böyle gidiyor kesinlikle ozellikle yağdan 100grm bile vermek başarı ama ayrıca şunu belirtmek isterim ki kilo verme durumu yaptığın spor,diyet ve total kilona göre hesaplanır yani 50li kilolarda birinin 200gram vermesi sağlıklı bizim için çok az ama 100kilo ve üzeri olanların haftada 2 kilo vermesi aynı oranda sağlıklı canm zaten metobolizmaları 2kat hızlı çalışıyor ve vucuttaki yağ verme yüzdesi de normal olmus oluyor yani 70li kilolarda birinin haftalık 1 kilo vermesi ideal diyor uzmanlar 1 kilonun üzerine çıkarsak sağlıksız olur yani ama sıkı spor yapılıyor ve bol su ve sağlıklı diyet ile sağlıklı bir şekilde 1.200gram filana çıkılada bilir yani evet bende okadar iyi kilo verebilen biri diilim malessf bende çok yavaş veriyorum ama gerçek bu uzmanlar haftalık 1 kilo ya normal diyorlar
Başın sagolsun. Mekanı cenet olsun canım.Kusura bakmayin kaptanim. Bugun sabah kotu bir haberle uyandik kayinpederimi kanserden kaybetdik.
Evt canm bende aynı düşünüyorum vucudum yavas verdiği için 200-300 veriyrm aahh keske500 versem yeter diyorum canmSahol canım az da olsa bir başarı aslında.boyle boyle gıder kılolar inşallah, 1 kılo veren varmı acaba gercekden 1 haftada, ben yapamam her halde ama her hafta 200-300 gram zayıflasan 1 yıl boyle devam etse butun kılolarda kurtulurum.
İnşallah başarırız
WwwooooowwwKızlar hemen paylaşıp çıkayım sabahtan beri yoldayım trenden önemi bir kaç saat oldu eşimin telinden giriyorum şarjım bitti
Geçen haftaki kilom 80.5
Bu haftaki kılom 79.2 menümü gece paylaşıp yazılanları okuyacağım