Öğlen yemeğini yeseydin akşam geç saatte böyle bişi yaşamazdın kuzum.Dunku menum
Sabah 08.30 haslanmis yumurta oeynir zeytin balli sut 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 11.00mandalina
Ara13.30 elma
Ara 14.30 nandalina (bugun misafirin var temzlik hazirlik derken yiyemedim birsey meyve atistirdim
Aksam15.30 corba patatesli pırasa 1 dilim avdar ekmegi
Aksam 22.30 1 cikolata 1 kek 1 limonlu soda
Su 3 litre spor yok kitap Kur'an'ı kerim
Sabah kahvaltında ye canım fıstığı. Magnezyum deposu fıstık. Krampları önler kasları besler.. Besleyici kısmı önemli kalorisi değil.. Sağlıklı besinlerde kaloriye bakma. Yediğin zamana ve miktara dikkat et sadece.Benimde dünki menum cok iç acıcı değil o fisdiği yediğöe cok pişmanım. Genelde ilk once kalorısını oğrenip ona hore yerdım ama dün fisdiğin ne kalorısı ola bilir diye yedim sonunda bir bakdim sok oldum 400 kalorı aldım bir daha yemem. Bir günümü 1 fistık yuzunden maf etdım
Kitap var Kurani Kerim unutuyorum yazmayi kusura bakma canimİşte harika bir menükitap?
Canim bende seninle ayni durumdaydim. Sorunu bulup cozdum. Sorun nerde biliyormusun? Sorun gun icinde az yemeyinde . Devami senin menunde anlatacagim.Kizlar ben yapamiyorum bu isi aksama kadar cok guzel gidiyor aksam bozuluyor napacagim bunu nasil asacagim bilmiyorum birakmak istemiyorum kendimden nefret ediyorum ama kendime dur diyemiyorum ben nasil insanim bogazima nefsime nasil hukmedemem hepinizncok guzel yapiyrsunuz masallah barekallah sizin yazdiklarinizi okuyunca kendime cok kiziyorum sali gunu guzel yaptım aksam 11 de kurabiyeye dayanamadim yyedim dun de cok guzel yaptim alisverise ciktik aksam dayanamadim cikolata kek limonlu soda tukettim sonrada oturup agladim neden böyleyim ben diye lp
Evet canin. Bak simdi sabah ekmegi artir 2 istersen 3 dilim ye ama sadece kahvaltida yumurtanin sayini artir 2 yada 3 tane bak ögleni atlamissin en buyuk hata yani firsat olmamis ama oglen yemediysen senin icin sonra sorun cikiyor aksam. Aksam ekmek tuketmeee. Bol salata ve bol corba oneriyorum sana .Yesil cayyyyyy aclik tatli krizlerine birebir. Vakit bulursan sporr yap. Bide aclik geldimi birseymi yemek istiyorsun su ic partlayana kadar su ic ki birseyler yiyemeyesinDunku menum
Ara 11.00mandalina
Ara13.30 elma
Ara 14.30 nandalina (bugun misafirin var temzlik hazirlik derken yiyemedim birsey meyve atistirdim
İşte meselenin özü buEvet canin. Bak simdi sabah ekmegi artir 2 istersen 3 dilim ye ama sadece kahvaltida yumurtanin sayini artir 2 yada 3 tane bak ögleni atlamissin en buyuk hata yani firsat olmamis ama oglen yemediysen senin icin sonra sorun cikiyor aksam. Aksam ekmek tuketmeee. Bol salata ve bol corba oneriyorum sana .Yesil cayyyyyy aclik tatli krizlerine birebir. Vakit bulursan sporr yap. Bide aclik geldimi birseymi yemek istiyorsun su ic partlayana kadar su ic ki birseyler yiyemeyesintabi aliskanlik haline getirme partlarsin sen benim dediklerimi yap faydasini gorursun.
Canm hayırlı olsun içini ferah tut ama tabi tedbiride elden bırakmamak lazım canm kamera mutlaka koy kamera olunca içinde rahat olur gözün arkada kalmaz
Dunku menum
Ara 11.00mandalina
Ara13.30 elma
Canan hocanın fikirlerine korkunç saygım var canım.. Diyetisyen olmadığını biliyorum. Zaten beni diyetisyenlerin birbirini tutmayan fikir ve listeleri ürkütür..
Bizim atalarımız hayvani yağlar ve sakatatla büyümüş, yaşamış. Ne obezlik ne de kötü hastalık.. Gayet de sağlıklı yaşamışlar.. Menülerinde bol şeker olmamış hamburger olmamış paketlenmiş ürünler olmamış. Gayet doğal olmuş..
Yoğurt hayvani yağ değilde nedir? Ağaçtan toplanmıyorki.. Özü süt.. Mayalanmış olması, faydasını müthiş artırıyor.. Tabii ev yoğurdu olduğu sürece..
Meselenin özü sağlığı yakalamak.. Zayıflamayı da sağlıkla başarmak...
Sağlıklı besinler, sağlıklı uyku, bol hareket, stresten uzak pozitif yaşam..
Aman sakın ne artısı. Almam takımdan içeri. Yeşilçay da iç faydası olurKimse yokmu?? Yarın cuma sakın kacamak falan yapmayın. Kaptanım cuma gunu artı gelenlere ceza verelimgaliba bende yarın artı gelicem cok fena sislik var maydanoz suyu iciyorum. İnsallah faydası olur yarın tartıda artı gormem
Yumurta yıyemiyorum ama denerim. Bu gün 2.75 lıtre içdim. Kıtap okumaya gercekden vaktım yok nede kitabim.Akşam ekmek olmasın, sabah da reçel yerine yumurta ye balım.
Suyu biraz daha fazlalaştır..
Kitap işine de çözüm bul lütfen.
O kadar kalorı almaya değmez bence, kendimi düzene sokucam artık.Sabah kahvaltında ye canım fıstığı. Magnezyum deposu fıstık. Krampları önler kasları besler.. Besleyici kısmı önemli kalorisi değil.. Sağlıklı besinlerde kaloriye bakma. Yediğin zamana ve miktara dikkat et sadece.
Senin adına sevindim canım. Diğer sonuçlar da güzel çıkar inşallahKızlar koltuk altı ultrasonu için ocağa randevu verdiler zaten boyun ultrasonunu da ocak ayına vermişlerdi ikisini aynı güne aldım. Doktor koltuk altı muaynede bir şey yok gibi bence ama genede bakılsın dedi .dünki kan testinide göstetdim normal birşey yok dedi .
Sağol canm benimSenin adına sevindim canım. Diğer sonuçlar da güzel çıkar inşallah