İşte meselenin özü bu
Bir motor gibi düşünün vücudunuzu ve en hızlı sabah çalışıyor..
O yüzden sabah bol zengin ve doyurucu yiyin. Doyana kadar..
Öğle daha bi karbonhidratsız ama yine doyun.
Akşam kısıtlayın azaltın..
Akşam sonrası ise sadece sıvı tüketin..
Yağ yakmak, sağlıklı kalmak için böyle..
Gün içinde alamamışsa vücut yakıtını, akşam fazlası ile ister. Önlenemeyen krizler bu yüzdendir.. Aman dikkat.
Kesinlikle haklisinben ne zmn diyet yaosan aksama kadar az yiyip yiyip aksam patlama yasayip butun gubden daha cok yiyorum buna ozen gostercem canim ccok tesekkur edeeim
[/QUOTE="gokyuzundekiturna, post: 58131245, member: 807850"]afiyet olsun canım, ballı süt yerine sade sütü tercih etmelisin ve 1 çikolata/ 1 kek onlardan birini yiyeydin daha iyi olurdu ama menülerin daha iyiye gidiyo bence :)
Yaaa gercekten micnm bu duymak cok iyi geldi daha iyisini yapmak icin kapi aralandi resmen insallah daha da iyiye gidecek hepinize soQveryrn
Çok güzel yazmışssın Akrepçim , inan bana şuan bi kase işkembe olsa hüpletirim, kokoreçe bayılırım, eşim iki kase kelle paça içer, kilo koruma döneminde olabilir ama benim fazlam çok, onun yerine daha az kalorili yağları ve besinleri tercih ediyorum, Canan hocaya bazı konularda katılıyorum, mesela ekmek zehir diyor haklı ceviz yiyin diyor yerine , ah devamlı cevizim olsa (ben asla kırık almam , kendim kırarım), ben de inan 1 dilim ekmek yerine 3 cevizi tercih ederim , ben haftada bir kez muhakkak ciğer yerim, sakatat diyince kimsenin aklına sadece işkembe bağırsak gelmesin, karaciğer , böbrek , yürek hepsi çok faydalı onlara hiç lafım yok, az yağda sotelenip çok güzel bir öğün olabilir, ama kelle paça ve işkembe biraz ağır oluyo:)
Bende iskembe ve parçayı 3 4 ayda 1 yerim canm agir gercektende ikisi de ama ciger falan ayda 1 yerim
Kızlar koltuk altı ultrasonu için ocağa randevu verdiler zaten boyun ultrasonunu da ocak ayına vermişlerdi ikisini aynı güne aldım. Doktor koltuk altı muaynede bir şey yok gibi bence ama genede bakılsın dedi .dünki kan testinide göstetdim normal birşey yok dedi .
Gecmis tekrardan cnm insallah dger sonuclarda temz cikar
Kusura bakmayin kaptanim. Bugun sabah kotu bir haberle uyandik kayinpederimi kanserden kaybetdik.
Kilomu yazip cikayim 57.5
Ellssa sen halledermisin ben cikiyorum
Basin Basin sagolsun cnm meksni cennet olsun
Süper düşünmüşsün canm harika olur zaten vucut arada durabiliyor boyle bir farklilik yapinca kilo vermen tekrar harekete geciyor ondan cok iyi olucak haftaya guzel sonuç görürsün
tesekkur edrm canm insallh devamini getrrsin bu seklde haftalik ortLana 1 1.5 gidiyirdu bendeb bakalm bu sefer ne olacak