- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dilekleri için çok çok teşekkür ederim inslh iyi düşünelim iyi olsun doğru diyorsunuzinslh iyi olur bakalm kan verdim sonuçları bekliyorum
Canm benim cok sağol sonuçları aldım ama doktorum bugün olmadigı için gösteremedim maleseffcanım belli oldu mu , hemen yaz lüften merak içindeyim güzel haberlerini bekliyorum
Canm hayırlı olsun içini ferah tut ama tabi tedbiride elden bırakmamak lazım canm kamera mutlaka koy kamera olunca içinde rahat olur gözün arkada kalmaz04/12/2018 menüm;
sabah:1 yumurta ,5 zeytin, biraz yeşillik(tere roka maydanoz), bir kaşık lor peyniri,1 dilim tam buğday ekmek (7.00)
ara:5 tane badem bir bardak süt
öğlen: yarım porsiyon mercimek çorbası, yarım bardak ayran(12,30)
ara:1 haşlanmış yumurta, yarım greyfurt
akşam: yeşil salata ve fırında istavrit (19,45 )
Kızlar merhaba ; dün kızıma bakıcı bulmaya karar verdim, aklımda biri vardı zaten, annem artık dönmek istiyor memleketine , bizim için elinden geleni yaptı Allah razı olsun 14 aydır evinden ayrı, yorulduğunu hissediyorum, nisana kadar bakarım dese de yorgundu, bu konuyu ona söyleyince çok sevindi, hemen gidip kadınla tanıştık, anlaştık, annem de başında duraraktan bugün bakıcıya başladık, o yüzden çok gergin bi gece geçirdim, sık sık ağladım benim kararım olmasına rağmen bir türlü kabullenemedim, korktum, bakıcı abla çok yakın arkadaşımın annesinin arkadaşı, çok sevecen güler yüzlü bir kadın ama bilinmiyor işte , bir kamera koyacağım, alibabadan alıp..Kızımın çok üzerine düşüyorum bazen kendime kızıyorum herkes de uyarıyor beni haklı olarak, bu bakıcı aslında benim de psikolojime iyi gelecek, biraz gevşeyeceğim, annemi çok seviyorum ondan da ayrılmak istemiyorum ama kadın devamlı bizimle nasıl kalsın, onun da düzeni var anneme daha fazla bunu yapamam ki..Bayağı bi karışık ruh halim var , dün çok çok az yedim, lokmalarımı yutamadım resmen, napalım artık hayırlısı olsun..
Menüme gereken özeni gösteremedim, salatamın içinde pek bir şey yoktu, zaten geç saatte yedik maalesef, 3 litreyi aşkın su içtim, spor yok, sabah 200 gram daha kaybetmişim 79 a cumaya kadar düşerim herhalde..
Bu akşam yakın arkadaşım gelecek, ona Tekirdağ köftesi yapacağım, mantar sote ve yeşil salata, annemden de rica ettim tam buğday eriştesinden yeşil mercimek yemeği yapacak..
Buarada bugün diyetisyene gidemedim,iptal ettim, bakıcı için 1500 e anlaştık, 350 lira da diyetisyene vermeyeyim dedim, çünkü çocuğun başkaca masrafları da oluyor, kendi imkanımla 70 e ineyim de, son 10 kilo da düşürüm birşeyler...
Hepinize güzel günler diliyorum...
Menun guzel . Afiyet olsun. Kamerayi guzel dusunmussun. Hemen al takdir.04/12/2018 menüm;
sabah:1 yumurta ,5 zeytin, biraz yeşillik(tere roka maydanoz), bir kaşık lor peyniri,1 dilim tam buğday ekmek (7.00)
Kızlar merhaba ; dün kızıma bakıcı bulmaya karar verdim, aklımda biri vardı zaten, annem artık dönmek istiyor memleketine , bizim için elinden geleni yaptı Allah razı olsun 14 aydır evinden ayrı, yorulduğunu hissediyorum, nisana kadar bakarım dese de yorgundu, bu konuyu ona söyleyince çok sevindi, hemen gidip kadınla tanıştık, anlaştık, annem de başında duraraktan bugün bakıcıya başladık, o yüzden çok gergin bi gece geçirdim, sık sık ağladım benim kararım olmasına rağmen bir türlü kabullenemedim, korktum, bakıcı abla çok yakın arkadaşımın annesinin arkadaşı, çok sevecen güler yüzlü bir kadın ama bilinmiyor işte , bir kamera koyacağım, alibabadan alıp..Kızımın çok üzerine düşüyorum bazen kendime kızıyorum herkes de uyarıyor beni haklı olarak, bu bakıcı aslında benim de psikolojime iyi gelecek, biraz gevşeyeceğim, annemi çok seviyorum ondan da ayrılmak istemiyorum ama kadın devamlı bizimle nasıl kalsın, onun da düzeni var anneme daha fazla bunu yapamam ki..Bayağı bi karışık ruh halim var , dün çok çok az yedim, lokmalarımı yutamadım resmen, napalım artık hayırlısı olsun..
Menüme gereken özeni gösteremedim, salatamın içinde pek bir şey yoktu, zaten geç saatte yedik maalesef, 3 litreyi aşkın su içtim, spor yok, sabah 200 gram daha kaybetmişim 79 a cumaya kadar düşerim herhalde..
Bu akşam yakın arkadaşım gelecek, ona Tekirdağ köftesi yapacağım, mantar sote ve yeşil salata, annemden de rica ettim tam buğday eriştesinden yeşil mercimek yemeği yapacak..
Buarada bugün diyetisyene gidemedim,iptal ettim, bakıcı için 1500 e anlaştık, 350 lira da diyetisyene vermeyeyim dedim, çünkü çocuğun başkaca masrafları da oluyor, kendi imkanımla 70 e ineyim de, son 10 kilo da düşürüm birşeyler...
Guzel menu. Fakat ekmegi sadece kahvaltida tuketirsen iyi olurSabah 09:30 da 1 barda sut 200 ml.
1 dilim ekmek 1 csy kaşığı recel 1 dilim ekmek cok az kaymak.
Ara saat 13:00 1 elma
Öğle 14:00 et sote 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim turp
Ara:18:30 1 avuc fistık 2 mandalına
Akşam: saat: 19:30et soyuzu 1 dilim ekmek. Salata peynır.
Spor 300 ip
Su:2,25 litre.
Benimde dünki menum cok iç acıcı değil o fisdiği yediğöe cok pişmanım. Genelde ilk once kalorısını oğrenip ona hore yerdım ama dün fisdiğin ne kalorısı ola bilir diye yedim sonunda bir bakdim sok oldum 400 kalorı aldım bir daha yemem. Bir günümü 1 fistık yuzunden maf etdımKizlar ben yapamiyorum bu isi aksama kadar cok guzel gidiyor aksam bozuluyor napacagim bunu nasil asacagim bilmiyorum birakmak istemiyorum kendimden nefret ediyorum ama kendime dur diyemiyorum ben nasil insanim bogazima nefsime nasil hukmedemem hepinizncok guzel yapiyrsunuz masallah barekallah sizin yazdiklarinizi okuyunca kendime cok kiziyorum sali gunu guzel yaptım aksam 11 de kurabiyeye dayanamadim yyedim dun de cok guzel yaptim alisverise ciktik aksam dayanamadim cikolata kek limonlu soda tukettim sonrada oturup agladim neden böyleyim ben diye lp
Çıktı mı sonuçlar canım?Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dilekleri için çok çok teşekkür ederim inslh iyi düşünelim iyi olsun doğru diyorsunuzinslh iyi olur bakalm kan verdim sonuçları bekliyorum
Canan hocanın fikirlerine korkunç saygım var canım.. Diyetisyen olmadığını biliyorum. Zaten beni diyetisyenlerin birbirini tutmayan fikir ve listeleri ürkütür..canım yoğurt hayvansal yağ olmaz ki, sakatat hiç bir diyette önerilmez, ben öneren duymadım, canan karatay dışında o da diyetisyen değil. Sana katılamıyorum akrepciiim kusura bakma
Tam ben de nasıl da az yemişsin ve akşam geç olmuş diye.04/12/2018 menüm;
Gösterebilirsin tabi ama kendi doktoruna da göster mutlakaCanm benim cok sağol sonuçları aldım ama doktorum bugün olmadigı için gösteremedim maleseffama yarın da genel cerraha çıkıcaktım onada görünmem gerekiyormus da acaba diyorum bu sonucu onada gostersem bakar mı ??
Akşam ekmek olmasın, sabah da reçel yerine yumurta ye balım.Sabah 09:30 da 1 barda sut 200 ml.
1 dilim ekmek 1 csy kaşığı recel 1 dilim ekmek cok az kaymak.
Ara saat 13:00 1 elma
Öğle 14:00 et sote 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim turp
Ara:18:30 1 avuc fistık 2 mandalına
Akşam: saat: 19:30et soyuzu 1 dilim ekmek. Salata peynır.
Spor 300 ip
Su:2,25 litre.
İşte harika bir menüİyi akşamlar..
Kahvaltı 09:00 sahanda 2 adet yumurta, salatalık, domates, ceviz, 2 dilim çavdar ekmeği.
Öğle 12:00 Fırında et yemeği + salata
Ara Süt 3 adet hurma
Akşam 5:00 salata+ yoğurt çorbası
Su 3 litre
Spor 2 saat yürüyüş.
Suyu fazlalaştır canım. Menü güzel.9 da 1 bardak sut
12 de 1 haslanmis yumurta 5 yesil zeytin 1 kasik tulum peynir yesillik 1 dilim tam bugday ekmek
3 de bir avuc yer fistigi 1 kupa kayisili form cay
6 da yesil mercimek yemegi 2 kasik bulgur pilavi 1 kase salata
20 mekik
9-10 arasi kizlara hikaye okunacak 2.5 litre su
Canım kısıtlandığını düşünerek yapma. Akşam yerine sabah ye o bir kurabiyeyi. Nefsini köreltirsin hem. Zamanla aşarsın. Akşam cıss yememek için sözler verebilirsin kendine.Kizlar ben yapamiyorum bu isi aksama kadar cok guzel gidiyor aksam bozuluyor napacagim bunu nasil asacagim bilmiyorum birakmak istemiyorum kendimden nefret ediyorum ama kendime dur diyemiyorum ben nasil insanim bogazima nefsime nasil hukmedemem hepinizncok guzel yapiyrsunuz masallah barekallah sizin yazdiklarinizi okuyunca kendime cok kiziyorum sali gunu guzel yaptım aksam 11 de kurabiyeye dayanamadim yyedim dun de cok guzel yaptim alisverise ciktik aksam dayanamadim cikolata kek limonlu soda tukettim sonrada oturup agladim neden böyleyim ben diye lp