Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım ben katılmıyorum bu görüşüne..

Kilo verirken hayvansal yağlar da, sakatat da tüketilir.. Bizim için tehlikeli olan margarin yağlarıdır..

Hayvani yağlar, zeytinyağından bi tık önde kasları beslediği gibi kemikleri de besler..

Bize zararlı olan şeker ve beyaz un ikilisi..

O yüzden diyet yoğurt yerine ev yoğurdu tercihimizdir. Zaten tüm diyet ürünler ve paketli gıdalardan uzak bir şekilde sağlıklı beslenirsek hedefimize daha doğru bir şekilde ulaşırız.

Öğünlerinin yanında çiğ sebze de tüket balım. Yeşil soğan, turp, salata gibi.. Kilona göre 2 litre su az.. Kitap da yok.

10 da 2 dilim fistikli dana salam soganli yumurta 3 zeytin 1 bardak sut

1 de mandalina

3 de form cay

6 da yogurtlu ispanak 2 kasik bulgur pilav

9 da sut tarcinli

21.30 - 22 da hikaye okunacak :)

Hedefim 65.0 den 64.60 dusmek :)
Güzel menü. Sen de çiğ sebze ekle canım öğünlerine. Su? Spor?

Güzel menü. Sen de çiğ sebze ekle canım öğünlerine. Su? Spor?
Su iciyorum 2.5 litre maydonoz roka tuketiyorum bugun yoktu sadece spora vaktim yok hoplatiyorum kizlari dans ediyoruz disari cikamiyorum tek ikisine yetismek mumkun degil biri bir tarafa biri bir tarafa kosuyorlar hafta sonu cikiyoruz esimle gezmece kosmaca

Menü

Sabah 7:00
1 fincan sade kahve

Sabah 9:00
Sade kahve 1 çay bardağı

Sabah 10:00
3 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 çatal dut reçeli
1 dilim haşlanmış yumurta
Çay

Öğle 13:00
1 fincan sade kahve

Akşam 17:00
2 kaşık tereyağlı erişte
1 dilim tavuk fileto
Kara lahana salatası
Turşu

Su
3 litre

Spor
1,5 saat yürüyüş
500

Kitap
Siyaset Tarihi

Canım o zaman suyuna onu da ekle ve spor olarak o aktiviteni de yaz.

Herkesin menusu cok guzel tebrikler kizlar
Sabah 09.00omlet peynir zeytin
Ara 11.30 1 cay kasigu balli turkkahveli sut 2 ceviz
Oglen 14.00 salata 2 kofte ayran corba
Ara 1 caykasigi balli balli nescafe li sut 1 mandalina
Aksam karnabahar kavurmasi tarhana corbasi 2 kasik salcasiz sade makarna 2.5 litre su spor yine yok kitap kuraniKu kerim ve bagirmayan anneler

Öğünlerinin yanında çiğ sebze de tüket balım. Yeşil soğan, turp, salata gibi.. Kilona göre 2 litre su az.. Kitap da yok.
Sebze sevmem ki zaten, suda içmek cok cabalıyorum.
Kitabim yok nede okuycak zamanım. Gürcustanda yaşadığım için turk yada azerıce kotapda yok ki aliyım.

Afiyet olsun cnm cok guzel[/QUOTE]

canım online diyetler bana göre değil, ben zaten bana v erilen diyeti harfiyen uygularım, o konuda iyiyimdir o yüzden devamlı kontrole gerek yok, ayda iki kere gitsem iyi olur, o yüzden iş yerime yakın bi yer seçtim,önerin için teşekkür ederim canımcım:)[/QUOTE]
Guzel.

harika bir menu :)

Tamam canim.

Hecmis olsun canim. İyi dusun iyi olsun.

Guzel bir menu. Afiyet olsun

Guzel menu sporda harika . :)

canım yoğurt hayvansal yağ olmaz ki, sakatat hiç bir diyette önerilmez, ben öneren duymadım, canan karatay dışında o da diyetisyen değil. Sana katılamıyorum akrepciiim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…