Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım hayvansal yağlar , tereyağ, kokoreç , kelle paça, beyin kavurma vb. yüksek yağ içeren hayvansal proteinlerdir ama onları diyet boyunca yemiyoruz, kilo koruma döneminde yiyebiliriz tabi, zaten kilo vermeye çalışırken neden tereyağı yiyelim ki zaten vücudumuz yeterince yağlı, ayrıca bu besinlerin tüketimi fazlaysa karaciğer pankreas yağlanması damar tıkanıklığı gibi sorunlara yol açar, bitkisel yağlar mesela zeytinyağı, bağırsak hareketi sağlar,cilde iyi gelir sağlık deposu ama onun bile ölçüsü var diyetteyken gereksiz yağlı besin tüketmeye gerek yok, mesela ben doktoruma Hindistan cevizi yağı kullanayım mı dediğimde bana gülmüştü neden demişti,yağa intiyacın mı var demişti, doğru hakikaten, sadece zeytinyağı tüketmekte fayda var, olabildiğince yağsız et, kıyma, yumurta , tavuk balık, balıkda mesela yağ var mı ne kadar sağlıklı bir besin kaynağı.Et süt yumurta balık ürünlerine yönel bence canım, yani diyet süresince kelle paça yok:) kilo verirsin 7,8 kilo kendini ödüllendirmek için yiyebilirsin.
Canım ben katılmıyorum bu görüşüne..

Kilo verirken hayvansal yağlar da, sakatat da tüketilir.. Bizim için tehlikeli olan margarin yağlarıdır..

Hayvani yağlar, zeytinyağından bi tık önde kasları beslediği gibi kemikleri de besler..

Bize zararlı olan şeker ve beyaz un ikilisi..

O yüzden diyet yoğurt yerine ev yoğurdu tercihimizdir. Zaten tüm diyet ürünler ve paketli gıdalardan uzak bir şekilde sağlıklı beslenirsek hedefimize daha doğru bir şekilde ulaşırız.

Sabah (saat10:00) 1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir, yarım dilim ekmek 2 bardak cay.

Öğlen (saat13:20)1 tabak patates yemeyı, 1 dilim peynir, yanında 250 ml komposto.

Ara (15:30) 1 hurma

Akşam (18:40 ) bir kucuk tabak menemen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
(Yemek yapmaya zamanım olmadı diye hizlica menemen yapa bildim :KK43:. Ne yazıkkı)

Su 2 litre içtim yarım litre daha içmeye calışıcam.

Spor: 200 ip atladım.

Not:
Gürgüstan satıne gore yazıyorum.
Öğünlerinin yanında çiğ sebze de tüket balım. Yeşil soğan, turp, salata gibi.. Kilona göre 2 litre su az.. Kitap da yok.

10 da 2 dilim fistikli dana salam soganli yumurta 3 zeytin 1 bardak sut

1 de mandalina

3 de form cay

6 da yogurtlu ispanak 2 kasik bulgur pilav

9 da sut tarcinli

21.30 - 22 da hikaye okunacak :)

Hedefim 65.0 den 64.60 dusmek :)
Güzel menü. Sen de çiğ sebze ekle canım öğünlerine. Su? Spor?

Güzel menü. Sen de çiğ sebze ekle canım öğünlerine. Su? Spor?
Su iciyorum 2.5 litre maydonoz roka tuketiyorum bugun yoktu sadece spora vaktim yok hoplatiyorum kizlari dans ediyoruz disari cikamiyorum tek ikisine yetismek mumkun degil biri bir tarafa biri bir tarafa kosuyorlar hafta sonu cikiyoruz esimle gezmece kosmaca

Menü

Sabah 7:00
1 fincan sade kahve

Sabah 9:00
Sade kahve 1 çay bardağı

Sabah 10:00
3 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 çatal dut reçeli
1 dilim haşlanmış yumurta
Çay

Öğle 13:00
1 fincan sade kahve

Akşam 17:00
2 kaşık tereyağlı erişte
1 dilim tavuk fileto
Kara lahana salatası
Turşu

Su
3 litre

Spor
1,5 saat yürüyüş
500 :spor:

Kitap
Siyaset Tarihi

Su iciyorum 2.5 litre maydonoz roka tuketiyorum bugun yoktu sadece spora vaktim yok hoplatiyorum kizlari dans ediyoruz disari cikamiyorum tek ikisine yetismek mumkun degil biri bir tarafa biri bir tarafa kosuyorlar hafta sonu cikiyoruz esimle gezmece kosmaca
Canım o zaman suyuna onu da ekle ve spor olarak o aktiviteni de yaz.

Herkesin menusu cok guzel tebrikler kizlar
Sabah 09.00omlet peynir zeytin
Ara 11.30 1 cay kasigu balli turkkahveli sut 2 ceviz
Oglen 14.00 salata 2 kofte ayran corba
Ara 1 caykasigi balli balli nescafe li sut 1 mandalina
Aksam karnabahar kavurmasi tarhana corbasi 2 kasik salcasiz sade makarna 2.5 litre su spor yine yok kitap kuraniKu kerim ve bagirmayan anneler

Öğünlerinin yanında çiğ sebze de tüket balım. Yeşil soğan, turp, salata gibi.. Kilona göre 2 litre su az.. Kitap da yok.
Sebze sevmem ki zaten, suda içmek cok cabalıyorum.
Kitabim yok nede okuycak zamanım. Gürcustanda yaşadığım için turk yada azerıce kotapda yok ki aliyım.

:halay:
:KK9:harikasin canm tebrik ederim insan 1 kere hayir deyince daha hevsli oluyor hayr demeye kendiisnr gubeniyor kendisiyle gruru duyuyor

migren icin hacamat tavsoye ederim canm ama tek seferle birakma 3 yada 7 ,seans uygula kurtulursun

Canim instagramda elif melek avci dursun var diyetema diye de cikar onu bi biastr istersen ankara da deglsen online diyet te uygulayabiliyrsun 2 haftada 1 diyetini desgtriyor her ogununu cekip atiyorsun sana yorum yapıyor az cok sunu ekle sunu cokart dye surekli surekli gozetim altinda olunca daha guzel oluyor aylik 120 lira basarilari paylasiyor bak istersen
TE=mevhibe ikra meyra tuana, post: 58099633, member: 722722"]9 da 1 dilim tam bugday ekmek 1 corba kasik tulum peynir 1 kupa cay

13 de 1 haslanmis yumurta 5 zeytin roka maydonoz

4 de 1 avuc yer fistigi form cay kayisili

6 da patates salatasi 1 bardak salgam

Iyi geceler saglicakla kalin bol bol kilo verelim bu hafta :)
Afiyet olsun cnm cok guzel:KK72:[/QUOTE]

canım online diyetler bana göre değil, ben zaten bana v erilen diyeti harfiyen uygularım, o konuda iyiyimdir o yüzden devamlı kontrole gerek yok, ayda iki kere gitsem iyi olur, o yüzden iş yerime yakın bi yer seçtim,önerin için teşekkür ederim canımcım:)[/QUOTE]
Guzel. :KK200:

Günaydın kızlar ben de hemen 03/12/2018 menüm;

sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, tere roka , açık çay( 07,00 ) y

ara:1 kivi (11.00)

öğlen: haşlanmış tavuk göğsü 100 gram, 1 ayran ( 12,30

ara:yarım greyfurt ve bir bardak süt (fena gitmiyoo)

akşam: zeytinyağlı yeşil fasulye (3 kaşık) yanında yeşil salata(1 orta boy kase) , yarım dilim tam buğday (19,15 mesaim geç bitiyor maalesef bu saat değişmez, ancak izin ve hafta sonlarında öne alabiliyorum)

3 litre su içtim, 2 bardak yeşil çay, 2 sade türk kahvesi(bu arada türk kahvesi 4 kalori imiş kızlar) ,45 dakikalık bir yürüyüş yaptım, gece 12 de uyudum,5 de güne başladım yine, güzel bir gününüz olsun
:KK200: harika bir menu :)

Canm benim kilom çok oynadı onun için kaç olduğumdan emin olamadm.ve hedefte koyamadım yani geçen hafta 72.7 yide gördilüm 73.7 yide gördüm vucudum çok dengesiz şuan kaç kiloyum anlamadm yani bu haftalık benim hedefimi koymayalm kilom bir netleşsin de sonraki haftalar hedeflerimi hep yazarm :KK66: sanırm ben çok su tuttum bir iki güne inşlh atabilirim kızlar :KK66: şimdi doktor randevum gelmek üzere ben evden çıkıcam öpüyorum :KK15: dönünce görüşürüz :KK200::KK200::KK200:
Tamam canim.

Kızlar ben geldim kan tahlilim yarın sabah yapılıcak bohazımda ki bezeleride de doktor ultrasonla görmek istedi ama 1ay sonraya randevu vermiş kan tahlili için de yarın sabah gel dedi başka yrinde varmı koltiluk altında filan dedi :KK43: evet zaten tam koltuk altım da var ama kontrole de onu gitmemistim ve hemen genel cerraha gidip onuda ultrason yaptırman lazm dedi :KK43: baya korktum şimdi yaaaaaaa oooffff :KK43: yarın kandan belli olur heralde kötü birşey olup olmadığı dimi
Hecmis olsun canim. İyi dusun iyi olsun.

Sabah (saat10:00) 1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir, yarım dilim ekmek 2 bardak cay.

Öğlen (saat13:20)1 tabak patates yemeyı, 1 dilim peynir, yanında 250 ml komposto.

Ara (15:30) 1 hurma

Akşam (18:40 ) bir kucuk tabak menemen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
(Yemek yapmaya zamanım olmadı diye hizlica menemen yapa bildim :KK43:. Ne yazıkkı)

Su 2 litre içtim yarım litre daha içmeye calışıcam.

Spor: 200 ip atladım.

Not:
Gürgüstan satıne gore yazıyorum.
Guzel bir menu. Afiyet olsun

Menü

Sabah 7:00
1 fincan sade kahve

Sabah 9:00
Sade kahve 1 çay bardağı

Sabah 10:00
3 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 çatal dut reçeli
1 dilim haşlanmış yumurta
Çay

Öğle 13:00
1 fincan sade kahve

Akşam 17:00
2 kaşık tereyağlı erişte
1 dilim tavuk fileto
Kara lahana salatası
Turşu

Su
3 litre

Spor
1,5 saat yürüyüş
500 :spor:

Kitap
Siyaset Tarihi
Guzel menu sporda harika . :)

Canım ben katılmıyorum bu görüşüne..

Kilo verirken hayvansal yağlar da, sakatat da tüketilir.. Bizim için tehlikeli olan margarin yağlarıdır..

Hayvani yağlar, zeytinyağından bi tık önde kasları beslediği gibi kemikleri de besler..

Bize zararlı olan şeker ve beyaz un ikilisi..

O yüzden diyet yoğurt yerine ev yoğurdu tercihimizdir. Zaten tüm diyet ürünler ve paketli gıdalardan uzak bir şekilde sağlıklı beslenirsek hedefimize daha doğru bir şekilde ulaşırız.

canım yoğurt hayvansal yağ olmaz ki, sakatat hiç bir diyette önerilmez, ben öneren duymadım, canan karatay dışında o da diyetisyen değil. Sana katılamıyorum akrepciiim kusura bakma:KK43:

X