- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
Masallah canim ikiz gebelikleri birak tekil gebeliklerde bil 20 30 aliyor bayanlar ins biran once hedefinr ulasirsin senin cok azms masallah benim 40 kilom var
[QUOTE"gokyuzundekiturna, post: 58093637, member: 807850"]Kızlar hafta sonu eğitimim vardı demiştim, harika sunumlarda çeşit çeşit tatlılar, börekler, mini tartlar vardı, hepsi ev yapımı, harika beni ye diyen şeylerdi:) bir şey dikkatimi çekti, ben bir tane bitterli hindistan cevizli bardan aldım( benim iradem gidip gidip geldi hepsinden denemek istedim yalana gerek yok, iç sesim aman yee bir kerecik derken diğer iç sesim 50 kiloluk arkadaşım bir tane aldı çekildi, kilo almayayım diyor sen hala yemek peşindesin diyor:) )
İştahlı insanların diyet yapması hakikaten zor, orda dikkatimi çeken kilolu arkadaşlarım sildi süpürdü, fitler sek kahvesini bir iki tane atıştırmalığını aldı çekildi, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz, bazı insanlar bedenine çok iyi bakıyor, benim gibilerinse iştahı kabartıkça kabarıyor, neticede yemedim lakin zorlandım:)
9 da 1 dilim tam bugday ekmek 1 corba kasik tulum peynir 1 kupa cay
13 de 1 haslanmis yumurta 5 zeytin roka maydonoz
4 de 1 avuc yer fistigi form cay kayisili
6 da patates salatasi 1 bardak salgam
Iyi geceler saglicakla kalin bol bol kilo verelim bu hafta :)
Gercekdenmı? Bana su fazla içiyorsun o yuzden diyorlar, ayva cekirdeğim yok ama bulmaya calışırım, teşekur ederim bu gün en az 3 litre su içmeye calışıcam, hem su fazla tuketığımda sutumde fazla oluyor.Oksuruyorsan daha cok su ic canim ooksurugun en guzel ilaci hhtta varsa ayva cekirdegi ve kabuguyla detoks suyu gbi aksamdan hazırlayıp ic hicbrseyn kalmazn insallah
aayyy bukadar olamaz ablam başak burcu ve sanırsın ki biri yemeğin içine birşey sakladık bakalım bulabilicekmisin demiş öyle kurcalıyor inceliyor aynı koklamada var bizde aynı hep uyarırız annem çok sinir olur hatta bırak yeme madem birşeuly bulana kadar arıyosun der o salatalarıfelan didik didik eder tabağı çatalla bıcakla yakından iki saat artk araştırır araştırır arkelojik çalışma yapar demek başak diyeymiş
Sağol canım. Ekmek zayen fazla tuketmiyorum bir kahvaltıda birde sulu yemeklerde. Pilavda sevmem aslında, pilav tuzlu tuzsu muhabetı dondu dıye catalın ucunda tadına bakdım. Yoksa pılavda oyle sık yemem.kek dışında gayet iyi , pilav yediğinde ekmek yememişsin dikkat etmişsin tebrik ederim canım gayet güzel
Tamam canim bugunden basladim artik net bir sekilde su misafirler ve misafirlikler olmasa ah ben de batti balik yan gider mantigomi bir biraka ilsem
Yaaa bana bu sekilde sekilde soylememsti yapan kisi halbuki her ay yaptiriyrm bundan snra snra dikkat edeyim bende esime didiyet veriyr mesela ama yapildigi gun sadece yenmiyor ve bana da emzirdigim.icin vermiucem demsti
Sağol canım. Ekmek zayen fazla tuketmiyorum bir kahvaltıda birde sulu yemeklerde. Pilavda sevmem aslında, pilav tuzlu tuzsu muhabetı dondu dıye catalın ucunda tadına bakdım. Yoksa pılavda oyle sık yemem.
Sagol canımgayet güzel canım zaten fazlan çok değil, hızlıca verirsin, senin için bu menü çok ideal bence, afiyet olsun
Canm bu cuma için hedefin ???Kilo en son 72,6 dı şimdi ne kadar bilmiyorum cuma tartılı az diğilmi?
Hedefim şimdilik 67. Ama 62 asıl hedefim.
A.s canmaaa vallahi başak olup da bizim gibi olmayan varsa şaşarım:) Aşırı detaycı oluyoruz maalesef, birde görev adamıyız hakikaten bana bi görev ver gerisini bırak, en iyisini yapmaya çalışırım , ah bi didikleme devamlı eleştirme halim yok mu o çok fenaaa ama napim:) ablanıza selaaamlar canım :)
Su her derde deva canim canim ic sen 1 bardak su 25 kalori yakarmis zayiflamaya destek sutu de cok guzel destekliyor dedgin gbi bir de ben birsey gozlemledim kendimde ben gece sabaha kadar 1 litre su icince gunduz sutum dolu dolu oluyorGercekdenmı? Bana su fazla içiyorsun o yuzden diyorlar, ayva cekirdeğim yok ama bulmaya calışırım, teşekur ederim bu gün en az 3 litre su içmeye calışıcam, hem su fazla tuketığımda sutumde fazla oluyor.
cok haklisin canimcanım napacan misafiri, senin sağlığın önemli , inan bana misafir geliyor ben ocaktan beri diyet yapıyorum, herkes bana uyacak beni seviyolarsa benim sağlığımı düşünüyorlarsa poğaça börek çörek beklemesinler benden,aksine herkes bir zeytinyağlı yapsın getirsin, ben daha önce kızımın doğum gününü yaptım inan hep sağlıklı şeyler hep zeytinyağlılar yaptım..
Seni seven seni düşünür artık kızma ama şu menülerini değiştir, sabah hafif bir kahvaltı ile güne başla her gün tencere yemeğini yap ekmeği kes, inan yapman lazım, sağlığın için..
Diyet suresince derken zayiflama suresince suresince mi hacamat icin diyet suresince mi canin cunku orotein kilo vermeye yardmci diye biliyorum danerde yaptırdığını bilmediğim için bişey diyemiyorum canım, yalnız hayvansal gıdalardan diyet süresince uzak durman gerekiyor, lütfen bunu dikkate al
cok.hqrika kuzumGünaydın kızlar ben de hemen 03/12/2018 menüm;
sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, tere roka , açık çay( 07,00 ) y
ara:1 kivi (11.00)
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü 100 gram, 1 ayran ( 12,30
ara:yarım greyfurt ve bir bardak süt (fena gitmiyoo)
akşam: zeytinyağlı yeşil fasulye (3 kaşık) yanında yeşil salata(1 orta boy kase) , yarım dilim tam buğday (19,15 mesaim geç bitiyor maalesef bu saat değişmez, ancak izin ve hafta sonlarında öne alabiliyorum)
3 litre su içtim, 2 bardak yeşil çay, 2 sade türk kahvesi(bu arada türk kahvesi 4 kalori imiş kızlar) ,45 dakikalık bir yürüyüş yaptım, gece 12 de uyudum,5 de güne başladım yine, güzel bir gününüz olsun
Su her derde deva canim canim ic sen 1 bardak su 25 kalori yakarmis zayiflamaya destek sutu de cok guzel destekliyor dedgin gbi bir de ben birsey gozlemledim kendimde ben gece sabaha kadar 1 litre su icince gunduz sutum dolu dolu oluyor
cok haklisin canim
Normalde evimde hic hamur isi yapmam abur cubur almam kizimda yemesin diye misafir gelince girer bunlar eve ona da ozen gostercen insallah bundan sonra yaosam da yemeyecem zaten 1 kere nefsime galio gelince devami.geliyor o 1 kereyi yaoacam insallah coo sagl cnm
Diyet suresince derken zayiflama suresince suresince mi hacamat icin diyet suresince mi canin cunku orotein kilo vermeye yardmci diye biliyorum da
cok.hqrika kuzum
canım hayvansal yağlar , tereyağ, kokoreç , kelle paça, beyin kavurma vb. yüksek yağ içeren hayvansal proteinlerdir ama onları diyet boyunca yemiyoruz, kilo koruma döneminde yiyebiliriz tabi, zaten kilo vermeye çalışırken neden tereyağı yiyelim ki zaten vücudumuz yeterince yağlı, ayrıca bu besinlerin tüketimi fazlaysa karaciğer pankreas yağlanması damar tıkanıklığı gibi sorunlara yol açar, bitkisel yağlar mesela zeytinyağı, bağırsak hareketi sağlar,cilde iyi gelir sağlık deposu ama onun bile ölçüsü var diyetteyken gereksiz yağlı besin tüketmeye gerek yok, mesela ben doktoruma Hindistan cevizi yağı kullanayım mı dediğimde bana gülmüştü neden demişti,yağa intiyacın mı var demişti, doğru hakikaten, sadece zeytinyağı tüketmekte fayda var, olabildiğince yağsız et, kıyma, yumurta , tavuk balık, balıkda mesela yağ var mı ne kadar sağlıklı bir besin kaynağı.Et süt yumurta balık ürünlerine yönel bence canım, yani diyet süresince kelle paça yok:) kilo verirsin 7,8 kilo kendini ödüllendirmek için yiyebilirsin.
Uzun zamandı tartılmadığım için emin değilim. Ama 72,3 inerim yanı 0,3Canm bu cuma için hedefin ???
Muhteşem yazmışsın canm hakikaten çok doğru bende sadece zeytin yağı kullanıyorum birde avokado ve fıstık,ceviz v.s den alıyorum onlarda ölçülü olması gerekiyor hatta cok faydası olsada genede bu haftadan sonra eve avokadoda almıyım diyorum belki daha iyi olurcanım hayvansal yağlar , tereyağ, kokoreç , kelle paça, beyin kavurma vb. yüksek yağ içeren hayvansal proteinlerdir ama onları diyet boyunca yemiyoruz, kilo koruma döneminde yiyebiliriz tabi, zaten kilo vermeye çalışırken neden tereyağı yiyelim ki zaten vücudumuz yeterince yağlı, ayrıca bu besinlerin tüketimi fazlaysa karaciğer pankreas yağlanması damar tıkanıklığı gibi sorunlara yol açar, bitkisel yağlar mesela zeytinyağı, bağırsak hareketi sağlar,cilde iyi gelir sağlık deposu ama onun bile ölçüsü var diyetteyken gereksiz yağlı besin tüketmeye gerek yok, mesela ben doktoruma Hindistan cevizi yağı kullanayım mı dediğimde bana gülmüştü neden demişti,yağa intiyacın mı var demişti, doğru hakikaten, sadece zeytinyağı tüketmekte fayda var, olabildiğince yağsız et, kıyma, yumurta , tavuk balık, balıkda mesela yağ var mı ne kadar sağlıklı bir besin kaynağı.Et süt yumurta balık ürünlerine yönel bence canım, yani diyet süresince kelle paça yok:) kilo verirsin 7,8 kilo kendini ödüllendirmek için yiyebilirsin.
O zaman su ben gideyim de su içeyim hem kizim için hem kendim için.Su her derde deva canim canim ic sen 1 bardak su 25 kalori yakarmis zayiflamaya destek sutu de cok guzel destekliyor dedgin gbi bir de ben birsey gozlemledim kendimde ben gece sabaha kadar 1 litre su icince gunduz sutum dolu dolu oluyor
cok haklisin canim
Normalde evimde hic hamur isi yapmam abur cubur almam kizimda yemesin diye misafir gelince girer bunlar eve ona da ozen gostercen insallah bundan sonra yaosam da yemeyecem zaten 1 kere nefsime galio gelince devami.geliyor o 1 kereyi yaoacam insallah coo sagl cnm
Diyet suresince derken zayiflama suresince suresince mi hacamat icin diyet suresince mi canin cunku orotein kilo vermeye yardmci diye biliyorum da
cok.hqrika kuzum
Bende gerci daha deme surem ama 72,6 da 72,3 inmek isdiyorum.Bu Hafta Hedeflerimiz
happy_mom_ 57,7 den 57, 3 eee
G gokyuzundekiturna 80,5 daan
Ellssa 70,3 deen 70 eee
İnmek istiyoruuzz