Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kuzum gunde en az 4 saat ders calstiriyrm bebekte var tabi bana hic vakit kalmiyor inann dun gece 12 de esime ben yatyrm dedim tv izliyordu ayaga kalktim camasir serdim mutfak topladim esim yatti uyudu ben daha 1de ortalik topsrliyrdum genelde bebgmi sallarken falan okuyorum dun hic hic uyumadi sipa okuyamadim
Ee okuyosun o zaman canım.. Kuran en güzel kitap dimi :KK66:

Gercekdenmı? Bana su fazla içiyorsun o yuzden diyorlar, ayva cekirdeğim yok ama bulmaya calışırım, teşekur ederim bu gün en az 3 litre su içmeye calışıcam, hem su fazla tuketığımda sutumde fazla oluyor.
Aa olurmu canım.. Öksürükte su önemli.. Sütde de önemli..

Su hayatdır..

canım napacan misafiri, senin sağlığın önemli , inan bana misafir geliyor ben ocaktan beri diyet yapıyorum, herkes bana uyacak beni seviyolarsa benim sağlığımı düşünüyorlarsa poğaça börek çörek beklemesinler benden,aksine herkes bir zeytinyağlı yapsın getirsin, ben daha önce kızımın doğum gününü yaptım inan hep sağlıklı şeyler hep zeytinyağlılar yaptım..
Seni seven seni düşünür artık kızma ama şu menülerini değiştir, sabah hafif bir kahvaltı ile güne başla her gün tencere yemeğini yap ekmeği kes, inan yapman lazım, sağlığın için..
Harikasın canım. Kesinlikle katılıyorum.

aaa vallahi başak olup da bizim gibi olmayan varsa şaşarım:) Aşırı detaycı oluyoruz maalesef, birde görev adamıyız hakikaten bana bi görev ver gerisini bırak, en iyisini yapmaya çalışırım , ah bi didikleme devamlı eleştirme halim yok mu o çok fenaaa ama napim:) ablanıza selaaamlar canım :)
Kızım başak :110:

Bi akrep nasıl çıldırtılır proğramı çekiyoruz sanki:KK34:

Burdan tümm başaklara sesleniyorumm:cool: bu kadar detaycı olmayın ama yaa :KK67:dünyadaki insanların %99 undan nefret etmenize de gerek yok :KK11:

Günaydın kızlar ben de hemen 03/12/2018 menüm;

sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, tere roka , açık çay( 07,00 ) y

ara:1 kivi (11.00)

öğlen: haşlanmış tavuk göğsü 100 gram, 1 ayran ( 12,30

ara:yarım greyfurt ve bir bardak süt (fena gitmiyoo)

akşam: zeytinyağlı yeşil fasulye (3 kaşık) yanında yeşil salata(1 orta boy kase) , yarım dilim tam buğday (19,15 mesaim geç bitiyor maalesef bu saat değişmez, ancak izin ve hafta sonlarında öne alabiliyorum)

3 litre su içtim, 2 bardak yeşil çay, 2 sade türk kahvesi(bu arada türk kahvesi 4 kalori imiş kızlar) ,45 dakikalık bir yürüyüş yaptım, gece 12 de uyudum,5 de güne başladım yine, güzel bir gününüz olsun
Ooo erkenciyiz bayaa. Maşallah sana:KK200:

blonde ambition blonde ambition canim sende kendini ekle listeye yada hedefini soyle ben eklerim
Canm benim kilom çok oynadı onun için kaç olduğumdan emin olamadm.ve hedefte koyamadım yani geçen hafta 72.7 yide gördilüm 73.7 yide gördüm vucudum çok dengesiz şuan kaç kiloyum anlamadm yani bu haftalık benim hedefimi koymayalm kilom bir netleşsin de sonraki haftalar hedeflerimi hep yazarm :KK66: sanırm ben çok su tuttum bir iki güne inşlh atabilirim kızlar :KK66: şimdi doktor randevum gelmek üzere ben evden çıkıcam öpüyorum :KK15: dönünce görüşürüz :KK200::KK200::KK200:

Kızım başak :110:

Bi akrep nasıl çıldırtılır proğramı çekiyoruz sanki:KK34:

Burdan tümm başaklara sesleniyorumm:cool: bu kadar detaycı olmayın ama yaa :KK67:dünyadaki insanların %99 undan nefret etmenize de gerek yok :KK11:

ha vallahi işin zor şimdiden söyleyeyim:) sen akrep burcu musun benim kızım da akrep, bir akreple başak nasıl olur bilemedim:) yalnız şu var maaselef ki hayatı boyunca kızın hep önde olmak isteyecek , mükemmeliyetçilik en kötü yanımız olmayınca da saldırgan oluyoruz maalesef...

Kızlar ben geldim kan tahlilim yarın sabah yapılıcak bohazımda ki bezeleride de doktor ultrasonla görmek istedi ama 1ay sonraya randevu vermiş kan tahlili için de yarın sabah gel dedi başka yrinde varmı koltiluk altında filan dedi :KK43: evet zaten tam koltuk altım da var ama kontrole de onu gitmemistim ve hemen genel cerraha gidip onuda ultrason yaptırman lazm dedi :KK43: baya korktum şimdi yaaaaaaa oooffff :KK43: yarın kandan belli olur heralde kötü birşey olup olmadığı dimi

Kızlar ben geldim kan tahlilim yarın sabah yapılıcak bohazımda ki bezeleride de doktor ultrasonla görmek istedi ama 1ay sonraya randevu vermiş kan tahlili için de yarın sabah gel dedi başka yrinde varmı koltiluk altında filan dedi :KK43: evet zaten tam koltuk altım da var ama kontrole de onu gitmemistim ve hemen genel cerraha gidip onuda ultrason yaptırman lazm dedi :KK43: baya korktum şimdi yaaaaaaa oooffff :KK43: yarın kandan belli olur heralde kötü birşey olup olmadığı dimi

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN,tiroid değerlerin nası, nodül mü varmış ne dedi tam olarak,hemen bir randevu al ihmal etme canm, önemli bir konu çünkü , inşallah bir şey çıkmaz

Sabah (saat10:00) 1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir, yarım dilim ekmek 2 bardak cay.

Öğlen (saat13:20)1 tabak patates yemeyı, 1 dilim peynir, yanında 250 ml komposto.

Ara (15:30) 1 hurma

Akşam (18:40 ) bir kucuk tabak menemen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
(Yemek yapmaya zamanım olmadı diye hizlica menemen yapa bildim :KK43:. Ne yazıkkı)

Su 2 litre içtim yarım litre daha içmeye calışıcam.

Spor: 200 ip atladım.

Not:
Gürgüstan satıne gore yazıyorum.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN,tiroid değerlerin nası, nodül mü varmış ne dedi tam olarak,hemen bir randevu al ihmal etme canm, önemli bir konu çünkü , inşallah bir şey çıkmaz
Sağol canım yarın kan alıcaklar bakalm boyun ultrasonu içindr gün verdiler zaten ama koltuk altı için genel cerraha randevu almam onada ultrason çektirmem lazimmış onuda alayım hemen doğru canm şimdilik yorum yapmadı istediği tahlilleri söyledi bide süphelendiyi şeylerle ilgili şeyler sordu işte başka lenfimde kitle filen varmı koltuk altı yada kasıkta filan diye sordu ateş yaptımı hiç filan diye sordu

Bu Hafta Hedeflerimiz

happy_mom_ happy_mom_ 57,7 den 57, 3 eee

G gokyuzundekiturna 80,5 daan

Ellssa Ellssa 70,3 deen 70 eee

Milana firuze Milana firuze 72,6 dan 72,3 eee

İnmek istiyoruuzz :KK73::KK31::spor::halay::rolleyes:

Gizembetulyusa Gizembetulyusa canim sende hedefini soyle ekleyelim senide
canim ben en son 99.9 dum hedefim de 99.4 olsun cok tutmayım ulasmasi kolay olsun
gecmis olsun cnm insallakkotu brsey yoktur simdidien endiselenme belki bosuna sstrese giriyorsun

X