Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kahvaltı (12:00) = 2dilim tambuğday ekm. arasına salça ve avokado yanında çay

Ara: 100ml sütten yapılan kahve

Akşam (17:30) = şehriye çorbası,havuçlu turp salatası,3kaşık yoğurt

18:20= çay yanında 3-4 kuru üzüm

Spor = 40 dakika kds.bisikleti
Su= 2lt ye tamamlamaya çalışyrm

9 da 1 dilim tam bugday ekmek 1 corba kasik tulum peynir 1 kupa cay

13 de 1 haslanmis yumurta 5 zeytin roka maydonoz

4 de 1 avuc yer fistigi form cay kayisili

6 da patates salatasi 1 bardak salgam

Iyi geceler saglicakla kalin bol bol kilo verelim bu hafta :)

Masallah canim ikiz gebelikleri birak tekil gebeliklerde bil 20 30 aliyor bayanlar ins biran once hedefinr ulasirsin senin cok azms masallah benim 40 kilom var
[QUOTE"gokyuzundekiturna, post: 58093637, member: 807850"]Kızlar hafta sonu eğitimim vardı demiştim, harika sunumlarda çeşit çeşit tatlılar, börekler, mini tartlar vardı, hepsi ev yapımı, harika beni ye diyen şeylerdi:) bir şey dikkatimi çekti, ben bir tane bitterli hindistan cevizli bardan aldım( benim iradem gidip gidip geldi hepsinden denemek istedim yalana gerek yok, iç sesim aman yee bir kerecik derken diğer iç sesim 50 kiloluk arkadaşım bir tane aldı çekildi, kilo almayayım diyor sen hala yemek peşindesin diyor:) )
İştahlı insanların diyet yapması hakikaten zor, orda dikkatimi çeken kilolu arkadaşlarım sildi süpürdü, fitler sek kahvesini bir iki tane atıştırmalığını aldı çekildi, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz, bazı insanlar bedenine çok iyi bakıyor, benim gibilerinse iştahı kabartıkça kabarıyor, neticede yemedim lakin zorlandım:)[/QUOTE]
harikasin canm tebrik ederim insan 1 kere hayir deyince daha hevsli oluyor hayr demeye kendiisnr gubeniyor kendisiyle gruru duyuyor

migren icin hacamat tavsoye ederim canm ama tek seferle birakma 3 yada 7 ,seans uygula kurtulursun

Canim instagramda elif melek avci dursun var diyetema diye de cikar onu bi biastr istersen ankara da deglsen online diyet te uygulayabiliyrsun 2 haftada 1 diyetini desgtriyor her ogununu cekip atiyorsun sana yorum yapıyor az cok sunu ekle sunu cokart dye surekli surekli gozetim altinda olunca daha guzel oluyor aylik 120 lira basarilari paylasiyor bak istersen
TE=mevhibe ikra meyra tuana, post: 58099633, member: 722722"]9 da 1 dilim tam bugday ekmek 1 corba kasik tulum peynir 1 kupa cay

13 de 1 haslanmis yumurta 5 zeytin roka maydonoz

4 de 1 avuc yer fistigi form cay kayisili

6 da patates salatasi 1 bardak salgam

Iyi geceler saglicakla kalin bol bol kilo verelim bu hafta :)[/QUOTE]
Afiyet olsun cnm cok guzel

Kizlar ben bugun hacamat yaotrdigim icin biraz dengesiz yedim
Sabah 09.00 yumurtali keş(yogurt yizartmasi gbi girsey 1 tatli kasigi kasigi tereyagnda) 1 dilim ekmek bal
Aksam 19.00 iskembe corbasi paca yemegi (iyk ogh dediginizi duyar gibiyim ama sakatata bayilirim
2, dilim ekmek 1 bardak light kola(kolasiz yapamam birak dedemeyin noluuurr haftada 1 bardak light iceym )1 mamdalina

Değişik bir menü olmuş evet ben işkembe dendiği an ööğğğğ... diyenlerdenim ama seven seviyor tabi

Sabah (saat10:00) da 1 dilim kek 1 dilim ekmek cok az kaymak recel.

Oğle (saat14:00) domatesli 2 yumurta yanında peynır. İnce dilim ekmek

ara (saat 16:10) 1 elma

Ara (saat17:30) 1 mandalına 1 cevız

Aksam (saat19:00) 2 catal pilav. Kucuk parca et, lahana dolması 3 tane. Salata.

Spor 200 ip atlamak

Şimdi yazarken fark etım hic iyi bir menu değil ama yavaş yavaş duzeltıcem.
Su 2 litre.

Şimdi papatya cayı içmeye gidiyorum.

Menü güzel

Peki bu nasıl hacamat menüsü?

Hacamatta hayvani gıda ve ağır yenmez...

Sende yumurta var tereyağı var kola var işkembe var.. Var da var...

Emziriyosun ama sağlıklı beslenmiyosun canım..

Sabahları doyurucu sağlıklı olsun. Öğlen idare eder ama akşam dolma pilav olmamış..

Akşamları nişasta yükleme lütfen.. Su da çok az.. En az 3 litre su istiyorum senden

Guzel menu fakat salca beni rahatsiz etdi

Karisik bir menu olmus :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…