- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Evet balım..Kitap her gun var kizlara hikaye okuyorum hergun yazmalimiyiz
Enteresan.. Bunu bilmiyordum..Tesekkurler canim
kuzum emzirdigim icin perhizim yok hacamatta
Anlayamadımki canım. Senin küçüğün öğrenimi ile senin kitap okuyamamanın arasındaki bağıKitap bugun okuyamadim misafirim falan vardı bir de kizim krese gidiyor Kur'an i kerim ogreniyor kitao kitmaya hic vaktım kalmiyor
Akşam boyle yemezdım misafirlildeydik ne vardı ondan yedım, suda oksuruyorum diye az, kendime ozel yemek yapmiyorum sonucda, kv ve eşi de var, bu yuzden ne pişse az yesemde az yıyıyorum.Emziriyosun ama sağlıklı beslenmiyosun canım..
Sabahları doyurucu sağlıklı olsun. Öğlen idare eder ama akşam dolma pilav olmamış..
Akşamları nişasta yükleme lütfen.. Su da çok az.. En az 3 litre su istiyorum senden
Kilo en son 72,6 dı şimdi ne kadar bilmiyorum cuma tartılı az diğilmi?Yeni Kızlar kendinizi ve hedefinizi ekleyin
Kuzum gunde en az 4 saat ders calstiriyrm bebekte var tabi bana hic vakit kalmiyor inann dun gece 12 de esime ben yatyrm dedim tv izliyordu ayaga kalktim camasir serdim mutfak topladim esim yatti uyudu ben daha 1de ortalik topsrliyrdum genelde bebgmi sallarken falan okuyorum dun hic hic uyumadi sipa okuyamadimAnlayamadımki canım. Senin küçüğün öğrenimi ile senin kitap okuyamamanın arasındaki bağı
Kizlar ben bugun hacamat yaotrdigim icin biraz dengesiz yedim
Sabah 09.00 yumurtali keş(yogurt yizartmasi gbi girsey 1 tatli kasigi kasigi tereyagnda) 1 dilim ekmek bal
Aksam 19.00 iskembe corbasi paca yemegi (iyk ogh dediginizi duyar gibiyim ama sakatata bayilirim
2, dilim ekmek 1 bardak light kola(kolasiz yapamam birak dedemeyin noluuurr haftada 1 bardak light iceym )1 mamdalina
Oksuruyorsan daha cok su ic canim ooksurugun en guzel ilaci hhtta varsa ayva cekirdegi ve kabuguyla detoks suyu gbi aksamdan hazırlayıp ic hicbrseyn kalmazn insallahAkşam boyle yemezdım misafirlildeydik ne vardı ondan yedım, suda oksuruyorum diye az, kendime ozel yemek yapmiyorum sonucda, kv ve eşi de var, bu yuzden ne pişse az yesemde az yıyıyorum.
Ama duzeltmeye calışıcam
Peki bu nasıl hacamat menüsü?
Hacamatta hayvani gıda ve ağır yenmez...
Sende yumurta var tereyağı var kola var işkembe var.. Var da var...
Tamam canim bugunden basladim artik net bir sekilde su misafirler ve misafirlikler olmasa ah ben de batti balik yan gider mantigomi bir biraka ilsemcanım evet dediğin gibi dengesiz bir menü olmuş, hiç sebzenin olmadığı bir menü düşünemiyorum ben, kilo vermenin tek yolu sağlıklı beslenmek, sabah 1 tatlı kaşığı tereyağı da tüketmişssin ayrıca bal da var, işkembe çorbası kelle paça hakikaten çok sağlıklı ben de severim evimizde de yapar yeriz ama diyet zamanlarında olmaması lazım, aşırı kalorili, yine madem içtin yanında iki dilim ekmek yemeseydin keşke, Hayvansal yağlar fazla, şeker var, karbonhidrat fazla, bu yediklerinle kilo alabilirsin.Senden daha diyet ve sağlıklı menüler bekliyorum canım bize de fikir olabilecek cinsten..
Kahvaltı 9:00 2 dilim çavdar ekmeği , peynir, haslanmis yumurta 1 adet salatalik , 4 adet ceviz
Ara 11:00 Yoğurt
Öğle 1:00 sebze yemeği
Ara 3:00 Yesil cay
Aksam 5:00 sebze çorbası
Ara 6:00 Yesil cay
Su 2 litre
Spor 2 saat yuruyuş
Yaaa bana bu sekilde sekilde soylememsti yapan kisi halbuki her ay yaptiriyrm bundan snra snra dikkat edeyim bende esime didiyet veriyr mesela ama yapildigi gun sadece yenmiyor ve bana da emzirdigim.icin vermiucem demstikesinlikle akrepçim ben de hacamat yaptırdım, hayvansal gıda kesinlikle yasak..yaptırman 7 gün önce bırakıyosun ve takip eden bi iki gün de dikkat ediyosun
Sabah (saat10:00) da 1 dilim kek 1 dilim ekmek cok az kaymak recel.
Oğle (saat14:00) domatesli 2 yumurta yanında peynır. İnce dilim ekmek
ara (saat 16:10) 1 elma
Ara (saat17:30) 1 mandalına 1 cevız
Aksam (saat19:00) 2 catal pilav. Kucuk parca et, lahana dolması 3 tane. Salata.
Spor 200 ip atlamak
Şimdi yazarken fark etım hic iyi bir menu değil ama yavaş yavaş duzeltıcem.
Su 2 litre.
Şimdi papatya cayı içmeye gidiyorum.