Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım nerdesin diye merak etmiştim ben de, aslında sana da danışmak istiyorum nerdeyse 20 kiloya yakın kilo vermem gerek, artık bunu tek başıma halledemem diye bir endişeye kapıldım ,randevumu aldım ve çarşamba gideceğim, sen ne öneriyorsun ?
Magnezyum eksikliği için doktor bana bi ilaç tavsiye etmişti ama onlar birden iyi gelmiyor sanki bir süre kullandıktan sonra etkisi oluyor, benim ilaçım (boos +) magmezyum , vitamin b6 , hani vereceğim 3,5 kilo olsa kendim devam edeyim ama ciddi bir kilo kaybı lazım ve ikinci tur, artık zorlanıyorum, hafta sonu eğitimde bir sürü güzel tatlı vardı canım istedi mesela, yemedim ama gözüm kalmadı değil:)
Bir diyetisyeni uzun zamandır takip ediyordum biraz pahalı ama, ayda 4 kere gitmicem, bir muayne bi kontrol şeklinde, 350 lira, eğer aylık kontrol olsaydı 4 kontrol 4 muayne 950 liraymış, iş yerime de yakın, zaten kızım var ayda 4 kere gidemem, en azından 6 ayda kilolarımdan kurtulabilsem, napim artık, maddi olarak külfet ama, başka çarem yok gibi.350 liralık pakete başlayacağım.

canım testlerini bir yaptır, ihmal etme ,ayak krampları magnezyum eksikliğinden oluyor genelde, ah annelere gidince insan yemeden bırakmıyolar ama sen şuan gayet iyisin cnm , çok fazla kilon yok, bir iki aylık işin var:)

canım testlerini bir yaptır, ihmal etme ,ayak krampları magnezyum eksikliğinden oluyor genelde, ah annelere gidince insan yemeden bırakmıyolar ama sen şuan gayet iyisin cnm , çok fazla kilon yok, bir iki aylık işin var:)
Sağol canm evt aslında öyle ama işte o 2aylık süreci bozmadan tamamlıyamıyorum bir türlü o var işte tam istikrarlı bir devam edebilsem keşke

Sağliksiza baya guldum o nasil oluyor diye dusundum aciklamasini yazmissin canim sonra gordum

Cok haklisin bence. Ben zaten disardan hicbirsey tuketmedim bu zamana kadar :/ hijyen konusunda baya bir hassasim.

Menulerimde guzel afiyet olsun gozlerim spor aramadi diil yani

Yememen harika olmus boyle boyle alistiricaksin canim kendini .

Diyetisyene gitmen iyi olmus . Kontrollu olir senin icin. En azindan ne yiyeyim derdi olmuyor . Ne yiceni biliyorsun. Cok sukur tahlillerinde cok buyuk bir sorun cikmamis.

Sağliksiza baya guldum o nasil oluyor diye dusundum aciklamasini yazmissin canim sonra gordum

o köfteyi yedim ama masadakilerin huzurunu kaçırdım , sonra utandım ama iş işten geçti hakikaten evde yapılanın yerini hiç bir şey tutmuyoor canım sana katılıyorum, ben başak burcuyum allahım takıntı takıntı, salataların içini bile kurcalarım acaba bişey var mı diye, nası düzelecem bilmiyorum bazen annem veya eşim uyarıyor, ya da kokluyorum, bunda kesin soya var veya şu var diyorum, kötü bişey ama inşallah bi gün akıllanırım

Aslinda dogru yapiyorsun. Bana gore insan yedikleriyle biraz ilgilenmeli icinde ne var diye. Ben aldigim herseyim ambalajina bakiyorum tarihine icerigine. Kiyma en tiksindiyim. Bu zamana kadar hic bir zaman kiyma almadim et alip kensi kiymammi kendim yapiyorum. Baska turlu yiyemem

aayyy bukadar olamaz ablam başak burcu ve sanırsın ki biri yemeğin içine birşey sakladık bakalım bulabilicekmisin demiş öyle kurcalıyor inceliyor aynı koklamada var bizde aynı hep uyarırız annem çok sinir olur hatta bırak yeme madem birşeuly bulana kadar arıyosun der o salatalarıfelan didik didik eder tabağı çatalla bıcakla yakından iki saat artk araştırır araştırır arkelojik çalışma yapar demek başak diyeymiş

Bugun pazartesii tartildim ama yazmayi unutmusum . Artilardayim dun regl oldum :/
Cuma 57.7
Bugun 58
Cumaya duser herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…