- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
Selam canm evet kilo vermede D3,B12,Demir ve Magnezyum direk engel diyorlar benimde Dvit hep bir düşer bir dengelerim ama benim Magnezyum sorunum bir türlü normale dïlönmüyorgeçen hafta randevulara gidememiştim ve salıya randevu vermişlerdi yani yarına randevu ya gidicem bakalm bir aksilik olmassa bu hafta bende değerlerime bir baktırayım bu yıl baktırmadm bakalm gene ne oldu zatn halsizlik filan çok var bide 2 gündür annemde idim giremedim hafta sonu ipin ucu kaçtı bu hafta hemen doktor takibi ve vitamin minarel takviyeleri ile tekrardan başlıycam birde sürekli ayak kıramplarım oluyor kızlar migrende var zaten yani kesin gene magnezyum çok düşük bende
Selam canm evet kilo vermede D3,B12,Demir ve Magnezyum direk engel diyorlar benimde Dvit hep bir düşer bir dengelerim ama benim Magnezyum sorunum bir türlü normale dïlönmüyorgeçen hafta randevulara gidememiştim ve salıya randevu vermişlerdi yani yarına randevu ya gidicem bakalm bir aksilik olmassa bu hafta bende değerlerime bir baktırayım bu yıl baktırmadm bakalm gene ne oldu zatn halsizlik filan çok var bide 2 gündür annemde idim giremedim hafta sonu ipin ucu kaçtı bu hafta hemen doktor takibi ve vitamin minarel takviyeleri ile tekrardan başlıycam birde sürekli ayak kıramplarım oluyor kızlar migrende var zaten yani kesin gene magnezyum çok düşük bende
Sağol canm evt aslında öyle ama işte o 2aylık süreci bozmadan tamamlıyamıyorum bir türlü o var iştecanım testlerini bir yaptır, ihmal etme ,ayak krampları magnezyum eksikliğinden oluyor genelde, ah annelere gidince insan yemeden bırakmıyolar ama sen şuan gayet iyisin cnm , çok fazla kilon yok, bir iki aylık işin var:)
Evlendikten sonra kilo almisdim. Hamilelikten once 57 kiloydu. Evlendigimde 50 kiloydumHedefin kac hamilelik oncesi kilon yanı?
Bende hamilelik kilolarmı vermeye calışiyorum.
Tesekkur ederimçok sağlıklı bir menü çok beğendim cnm afiyet olsun
Sağliksiza baya guldumGÜNAYDIN KIZLAR;
1 aralık menüm:
sabah :1 yumurta ,5 zeytin , domates, salatalık, bir dilim tam buğday ekmeği
öğlen: 3 kaşık erişte, 3 kaşık tavuk sote,3 kaşık yoğurt(12.00)
ara:bitter çikolatalı Hindistan cevizi bar( çeyrek kibrit kutusu) ev yapımı yanında sütsüz kahve
akşam:salata ve istavrit (fırın)(18,00)
ara:1 cennet hurması yanında süt
2 litre su içtim , suyum az oldu , eğitimde olduğum için hafta sonu pek umduğum gibi gitmedi, 10 bardak çay içtim en az, belli bir noktadan sonra sayamadım maalesef..
2 aralık pazar:
sabaheynir , maydonoz, bir dilim tam buğdaylı ekmek
öğlen: üç kaşık bulgur pilavı, türlü yemeği (5 kaşık ) rendelenmiş mor lahana(12,00)
ara: yarım elma
akşam: 5 adet köfte( SAĞLIKSIZ), yanında salata ve ayran( 18.30)
Akşam yemeğini dışarda yedik, gerçekten hiç sevmedim kızlar ev köftem benim harika olur, bu bildiğin soyalı gibiydi, hiç sevmedim, Allah affetsin ama iki kez bu pişmemiş diye verdim , eşimin de eğitimi vardı, vaktim yoktu, halbuku cumartesi vakit ayırıp balık yapmıştım, ah eşek kafam kıymanı al yarım saatte yap, kendime çok kızdım çook, bir daha yemin ettim adam akıllı bir yer değilse asla dışarda yemiyeceğim, ayda bir sadece ev yemekleri olan esnaf lokantasından şaşmam, Ankara'da çok iyi yerler var, ben niye buraya geldim ve bu köfteleri yedim ki, hayır kalorisi değil mesele çok sağlıksızdı inanın damakta soya tadı vardı, sözde ünlü bi köfteci isim veremiyorum tabi..
Neyse işte böyle iki günlük menümde cumartesi daha iyi ama hakikaten pazar akşamı çok sağlıksızdı, yemeği yedikten sonra eve geldik bir ton laf ettim eşim tabi sinirlendi o zaman yapacaktın evde dedi tabi sonuna kadar haklıydı...
Evde yapılan bir çok şey sağlıklı, evde yapılan kanata bile karşı değilim, biliyorsun içinde ne var diye.. neyse çok laf ettim ,
bu arada sabah tartıldım 80,00 kiloya düşmüşüm, umarım cumaya kadar daha çok gider..sevgileer
Cok haklisin bence. Ben zaten disardan hicbirsey tuketmedim bu zamana kadar :/ hijyen konusunda baya bir hassasim.GÜNAYDIN KIZLAR;
1 aralık menüm:
ara:bitter çikolatalı Hindistan cevizi bar( çeyrek kibrit kutusu) ev yapımı yanında sütsüz kahve
2 litre su içtim , suyum az oldu , eğitimde olduğum için hafta sonu pek umduğum gibi gitmedi, 10 bardak çay içtim en az, belli bir noktadan sonra sayamadım maalesef..
2 aralık pazar:
öğlen: üç kaşık bulgur pilavı, türlü yemeği (5 kaşık ) rendelenmiş mor lahana(12,00)
Akşam yemeğini dışarda yedik, gerçekten hiç sevmedim kızlar ev köftem benim harika olur, bu bildiğin soyalı gibiydi, hiç sevmedim, Allah affetsin ama iki kez bu pişmemiş diye verdim , eşimin de eğitimi vardı, vaktim yoktu, halbuku cumartesi vakit ayırıp balık yapmıştım, ah eşek kafam kıymanı al yarım saatte yap, kendime çok kızdım çook, bir daha yemin ettim adam akıllı bir yer değilse asla dışarda yemiyeceğim, ayda bir sadece ev yemekleri olan esnaf lokantasından şaşmam, Ankara'da çok iyi yerler var, ben niye buraya geldim ve bu köfteleri yedim ki, hayır kalorisi değil mesele çok sağlıksızdı inanın damakta soya tadı vardı, sözde ünlü bi köfteci isim veremiyorum tabi..
Neyse işte böyle iki günlük menümde cumartesi daha iyi ama hakikaten pazar akşamı çok sağlıksızdı, yemeği yedikten sonra eve geldik bir ton laf ettim eşim tabi sinirlendi o zaman yapacaktın evde dedi tabi sonuna kadar haklıydı...
Evde yapılan bir çok şey sağlıklı, evde yapılan kanata bile karşı değilim, biliyorsun içinde ne var diye.. neyse çok laf ettim ,
bu arada sabah tartıldım 80,00 kiloya düşmüşüm, umarım cumaya kadar daha çok gider..sevgileer
Menulerimde guzel afiyet olsunGÜNAYDIN KIZLAR;
1 aralık menüm:
2 aralık pazar:
Yememen harika olmus boyle boyle alistiricaksin canim kendini .Kızlar hafta sonu eğitimim vardı demiştim, harika sunumlarda çeşit çeşit tatlılar, börekler, mini tartlar vardı, hepsi ev yapımı, harika beni ye diyen şeylerdi:) bir şey dikkatimi çekti, ben bir tane bitterli hindistan cevizli bardan aldım( benim iradem gidip gidip geldi hepsinden denemek istedim yalana gerek yok, iç sesim aman yee bir kerecik derken diğer iç sesim 50 kiloluk arkadaşım bir tane aldı çekildi, kilo almayayım diyor sen hala yemek peşindesin diyor:) )
İştahlı insanların diyet yapması hakikaten zor, orda dikkatimi çeken kilolu arkadaşlarım sildi süpürdü, fitler sek kahvesini bir iki tane atıştırmalığını aldı çekildi, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz, bazı insanlar bedenine çok iyi bakıyor, benim gibilerinse iştahı kabartıkça kabarıyor, neticede yemedim lakin zorlandım:)
Diyetisyene gitmen iyi olmus . Kontrollu olir senin icin. En azindan ne yiyeyim derdi olmuyor . Ne yiceni biliyorsun. Cok sukur tahlillerinde cok buyuk bir sorun cikmamis.Kızlar yazan yok mu ya((
ben diyetisyene başlıyorum çarşamba günü, aslında kendim verebilirim diyodum ama fikrim değişti daha sağlıklı ve daha kontrollü vermek istiyorum, tüm testlerimi de yaptırdım d3 düşük çıktı, ara ara muhakkak baktırın kızlar, d3 düşük olunca kilo vermek duruyomuş, neyse görüşürüz
Sağol canm evt aslında öyle ama işte o 2aylık süreci bozmadan tamamlıyamıyorum bir türlü o var iştetam istikrarlı bir devam edebilsem keşke
Menulerimde guzel afiyet olsungozlerim spor aramadi diil yani
Sağliksiza baya guldumo nasil oluyor diye dusundum aciklamasini yazmissin canim sonra gordum
İnsaAllah. Zayiflamak istiyorsan tembelligi birakman gerek :)yapacağım canım , çarşambadan sonra çok tembelim been inanılmaz :)
Aslinda dogru yapiyorsun. Bana gore insan yedikleriyle biraz ilgilenmeli icinde ne var diye. Ben aldigim herseyim ambalajina bakiyorum tarihine icerigine. Kiyma en tiksindiyim. Bu zamana kadar hic bir zaman kiyma almadim et alip kensi kiymammi kendim yapiyorum. Baska turlu yiyememo köfteyi yedim ama masadakilerin huzurunu kaçırdım , sonra utandım ama iş işten geçtihakikaten evde yapılanın yerini hiç bir şey tutmuyoor canım sana katılıyorum, ben başak burcuyum allahım takıntı takıntı, salataların içini bile kurcalarım acaba bişey var mı diye, nası düzelecem bilmiyorum bazen annem veya eşim uyarıyor, ya da kokluyorum, bunda kesin soya var veya şu var diyorum, kötü bişey ama inşallah bi gün akıllanırım
o köfteyi yedim ama masadakilerin huzurunu kaçırdım , sonra utandım ama iş işten geçtihakikaten evde yapılanın yerini hiç bir şey tutmuyoor canım sana katılıyorum, ben başak burcuyum allahım takıntı takıntı, salataların içini bile kurcalarım acaba bişey var mı diye, nası düzelecem bilmiyorum bazen annem veya eşim uyarıyor, ya da kokluyorum, bunda kesin soya var veya şu var diyorum, kötü bişey ama inşallah bi gün akıllanırım
aayyy bukadar olamaz ablam başak burcu ve sanırsın ki biri yemeğin içine birşey sakladık bakalım bulabilicekmisin demiş öyle kurcalıyor inceliyor aynı koklamada var bizde aynı hep uyarırız annem çok sinir olur hatta bırak yeme madem birşeuly bulana kadar arıyosun der o salatalarıfelan didik didik eder tabağı çatalla bıcakla yakından iki saat artk araştırır araştırır arkelojik çalışma yapar demek başak diyeymiş