- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
Selam canm evet kilo vermede D3,B12,Demir ve Magnezyum direk engel diyorlar benimde Dvit hep bir düşer bir dengelerim ama benim Magnezyum sorunum bir türlü normale dïlönmüyor geçen hafta randevulara gidememiştim ve salıya randevu vermişlerdi yani yarına randevu ya gidicem bakalm bir aksilik olmassa bu hafta bende değerlerime bir baktırayım bu yıl baktırmadm bakalm gene ne oldu zatn halsizlik filan çok var bide 2 gündür annemde idim giremedim hafta sonu ipin ucu kaçtı bu hafta hemen doktor takibi ve vitamin minarel takviyeleri ile tekrardan başlıycam birde sürekli ayak kıramplarım oluyor kızlar migrende var zaten yani kesin gene magnezyum çok düşük bende
canım nerdesin diye merak etmiştim ben de, aslında sana da danışmak istiyorum nerdeyse 20 kiloya yakın kilo vermem gerek, artık bunu tek başıma halledemem diye bir endişeye kapıldım ,randevumu aldım ve çarşamba gideceğim, sen ne öneriyorsun ?
Magnezyum eksikliği için doktor bana bi ilaç tavsiye etmişti ama onlar birden iyi gelmiyor sanki bir süre kullandıktan sonra etkisi oluyor, benim ilaçım (boos +) magmezyum , vitamin b6 , hani vereceğim 3,5 kilo olsa kendim devam edeyim ama ciddi bir kilo kaybı lazım ve ikinci tur, artık zorlanıyorum, hafta sonu eğitimde bir sürü güzel tatlı vardı canım istedi mesela, yemedim ama gözüm kalmadı değil:)
Bir diyetisyeni uzun zamandır takip ediyordum biraz pahalı ama, ayda 4 kere gitmicem, bir muayne bi kontrol şeklinde, 350 lira, eğer aylık kontrol olsaydı 4 kontrol 4 muayne 950 liraymış, iş yerime de yakın, zaten kızım var ayda 4 kere gidemem, en azından 6 ayda kilolarımdan kurtulabilsem, napim artık, maddi olarak külfet ama, başka çarem yok gibi.350 liralık pakete başlayacağım.