Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben gunluk sekerli birsey tuketmiyorum recel bal cikolata sekerli cay cayida pek icmiyorum sevmiyorum icersem kisin arada acik cay icerim sicak sicak diye yoksa aramam cayi 1 yilda belki 3 bardak kola icerim onuda aramam farancitim var asit yasak bana bazen icersem ciger olursa severim onuda yavas yavas icerimki asiti gitsin ilisin diye dondurmada yiyemem oda faranjitime iyi gelmiyor onu bile yazin adana gibi yerde 4 defa yerim canim cekiyir ama farancitim engel oluyor tutuyorum

Zencefil bal limon da zayiflamaya yardimci oluyor gunde 2-3 defa icildiginde metebolizmamizi hizlandiriyor bagirsaklari calistiriyor yag yakiyor odem atiyor

2 cay kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi bal hakiki yoksa( katamaya bilirsiniz)
Yarim limon suyu
200 cc kupa bardaga toz zencefili katalim
10 dkk sonra icmeye baslamadan bal ve limonu ekleyip karistirip icelim
Afiyet olsun bol bol.zayiflayalim :)

Ben birde bazen aksam 5 gibi yulafli icecek hazirliyorum

2 corba kasik yulaf ezmesi
Istediginiz meyve olabilir ben cennet meyvesi yada portakalli yapiyorum portakalin kabugunu soyup direk yulafa katip blendirliyorum
1 cay kasigi tarcin
1-2 adet ceviz yada badem 3-4 adet
1 bardak sut
2 kasik yogurt
Cia tohumu 1 kasik
Hepsini katip blendirliyorum super oluyor
Afiyet olsun

Kac kilosunuz su an ben 75-76 kiloydum subatta basladim arada kacamak yaptim yoksa daha cok verirdim ilk oglumda 80 kiloydum 5 ayda sporla birlikte 56 kiloya dustum :)
Benim cok canm ya 101 ile basladim buraya yeni katildim suan 99.5 geliyorum ben heo kiloluydum hic 75 in altina inmedim son 6 yldrda 97 ve uzeriyim daha dgrus gecen yil 88 e kadar dustum snra hamile kaldim oogluma hanilelikte cok akmadim Allahtan dogumda heosi gtmisti ama emzirirken 12 kilokilo aldm

Bende ikizlerde hamilelikte cok almadim 75 le doguma girdim 65 le ciktim ikiz emzirince kilo aldim 75-76 ciktim cok sukur verdim 65 kiloyum hedef 56-58 insallah sende hedefine ulasirsin cnm irade cok onemli bol bol kilo vermeli haftalarimiz olsun insallah

Aslinda baslarda zor oluyor ama sonra alisiyorsun . 155 boyum 61.5 le basladim suan 57.7 yim insaAllah biran once eski kiloma kavusurum. Dogumdan kalan kilolarim bunlar :)
Hedefin kac hamilelik oncesi kilon yanı?
Bende hamilelik kilolarmı vermeye calışiyorum.

çok sağlıklı bir menü çok beğendim cnm afiyet olsun

yine çok güzel bir menü canım protein var, sebze var, yoğurt var yumurta var harika bence

GÜNAYDIN KIZLAR;

1 aralık menüm:

sabah :1 yumurta ,5 zeytin , domates, salatalık, bir dilim tam buğday ekmeği

öğlen: 3 kaşık erişte, 3 kaşık tavuk sote,3 kaşık yoğurt(12.00)

ara:bitter çikolatalı Hindistan cevizi bar( çeyrek kibrit kutusu) ev yapımı yanında sütsüz kahve

akşam:salata ve istavrit (fırın)(18,00)

ara:1 cennet hurması yanında süt

2 litre su içtim , suyum az oldu , eğitimde olduğum için hafta sonu pek umduğum gibi gitmedi, 10 bardak çay içtim en az, belli bir noktadan sonra sayamadım maalesef..

2 aralık pazar:

sabaheynir , maydonoz, bir dilim tam buğdaylı ekmek

öğlen: üç kaşık bulgur pilavı, türlü yemeği (5 kaşık ) rendelenmiş mor lahana(12,00)

ara: yarım elma

akşam: 5 adet köfte( SAĞLIKSIZ), yanında salata ve ayran( 18.30)

Akşam yemeğini dışarda yedik, gerçekten hiç sevmedim kızlar ev köftem benim harika olur, bu bildiğin soyalı gibiydi, hiç sevmedim, Allah affetsin ama iki kez bu pişmemiş diye verdim , eşimin de eğitimi vardı, vaktim yoktu, halbuku cumartesi vakit ayırıp balık yapmıştım, ah eşek kafam kıymanı al yarım saatte yap, kendime çok kızdım çook, bir daha yemin ettim adam akıllı bir yer değilse asla dışarda yemiyeceğim, ayda bir sadece ev yemekleri olan esnaf lokantasından şaşmam, Ankara'da çok iyi yerler var, ben niye buraya geldim ve bu köfteleri yedim ki, hayır kalorisi değil mesele çok sağlıksızdı inanın damakta soya tadı vardı, sözde ünlü bi köfteci isim veremiyorum tabi..

Neyse işte böyle iki günlük menümde cumartesi daha iyi ama hakikaten pazar akşamı çok sağlıksızdı, yemeği yedikten sonra eve geldik bir ton laf ettim eşim tabi sinirlendi o zaman yapacaktın evde dedi tabi sonuna kadar haklıydı...

Evde yapılan bir çok şey sağlıklı, evde yapılan kanata bile karşı değilim, biliyorsun içinde ne var diye.. neyse çok laf ettim ,
bu arada sabah tartıldım 80,00 kiloya düşmüşüm, umarım cumaya kadar daha çok gider..sevgileer

Kızlar hafta sonu eğitimim vardı demiştim, harika sunumlarda çeşit çeşit tatlılar, börekler, mini tartlar vardı, hepsi ev yapımı, harika beni ye diyen şeylerdi:) bir şey dikkatimi çekti, ben bir tane bitterli hindistan cevizli bardan aldım( benim iradem gidip gidip geldi hepsinden denemek istedim yalana gerek yok, iç sesim aman yee bir kerecik derken diğer iç sesim 50 kiloluk arkadaşım bir tane aldı çekildi, kilo almayayım diyor sen hala yemek peşindesin diyor:) )
İştahlı insanların diyet yapması hakikaten zor, orda dikkatimi çeken kilolu arkadaşlarım sildi süpürdü, fitler sek kahvesini bir iki tane atıştırmalığını aldı çekildi, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz, bazı insanlar bedenine çok iyi bakıyor, benim gibilerinse iştahı kabartıkça kabarıyor, neticede yemedim lakin zorlandım:)

Kızlar yazan yok mu ya((

ben diyetisyene başlıyorum çarşamba günü, aslında kendim verebilirim diyodum ama fikrim değişti daha sağlıklı ve daha kontrollü vermek istiyorum, tüm testlerimi de yaptırdım d3 düşük çıktı, ara ara muhakkak baktırın kızlar, d3 düşük olunca kilo vermek duruyomuş, neyse görüşürüz

Selam canm evet kilo vermede D3,B12,Demir ve Magnezyum direk engel diyorlar benimde Dvit hep bir düşer bir dengelerim ama benim Magnezyum sorunum bir türlü normale dïlönmüyor geçen hafta randevulara gidememiştim ve salıya randevu vermişlerdi yani yarına randevu ya gidicem bakalm bir aksilik olmassa bu hafta bende değerlerime bir baktırayım bu yıl baktırmadm bakalm gene ne oldu zatn halsizlik filan çok var bide 2 gündür annemde idim giremedim hafta sonu ipin ucu kaçtı bu hafta hemen doktor takibi ve vitamin minarel takviyeleri ile tekrardan başlıycam birde sürekli ayak kıramplarım oluyor kızlar migrende var zaten yani kesin gene magnezyum çok düşük bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…