Günaydın takımcım.. a.s.
Cumartesi günü takıma 69.6 olarak girmiştim, bu sabahki kilom 69 kaydirigubbakcemile2
Haftalık hedefim olan 500 gr dan 100 gr daha fazla vermişim.. :lepi:
her kese iyi akşamlar ben bu gün kendim ettim kendim buldum oldum sabah ebru şallı ile pletes yapayım dedim ama akıllı kafam bende ki boyun ve bel fıtıklarını unuttu şuan yataktan kalkamıyacak durumdayım ayağımı hareket ettiremiyorum çok canım yanıyor ve yarın yapmam gereken üç tane toplantım var ne yapacağım bilemiyorummm
yediklerime gelince
sabah 9:00 tost yaptım peynir ve domatesli yeşil çay içtim
11o de bir avuç kiraz yedim saymadım
13:00 2 kaşık semizotu yedim ve bir daha ayağa kalkamadım sürekli yattım ağlayarak
19:00 2 kaşık yoğurtlu semizotu
23:13 de 10 tane kiraz yedim
kızlar yarın anneme kahvaltıya gideceğim oradan da doktoruma.. bu sebeple sabah giremeyceğim kilomu şu an itibari ile paylaşmak istiyorum.. 66.20
herkese merhabalar,
esim cok sükür iyilesti,artik ise gidiyor,fakat öksürükleri hala devam ediyo.sonrasinda ben hastalandim.devaminda projelerimi yetistirmeye calistim.2 haftadir bi gün 2 saat uyku diger gün 4 saat uyku seklinde yasamaya calisiyorum,yogun kosusturmaca,dersleri yetistirmye calisma,bunun yaninda eve yemek yapma,camasir,bulasik bide esin nazini cekmek... bayagi zorlaniyorum su aralar,bide misafir gelmek istiyo,ne yapacagimi sasirmis durumdayim.keske ailem burda olsaydi da bana yardim etselerdi,en azindan annem ütü ve yemek yapardi,ne iyi olurdu.
cok özür diliyorum hepinizden.foruma giremedim,sizinle hicbirsey paylasamadigim icin,gecmiside okuyamadim,gercekten cok üzgünüm.
bu önümüzdeki ay icinde 3 proje yetistirmem,ve 4 sinavida gecmem gerekiyor.bu sebeple buraya vakit ayiramayacagim icin,takimdan ayrilmak istiyorum.
ama vaktim oldugunda girip sizinle sohbet etmek istiyorum.yani arkadasligimiz kopmasin,hepinizi ayri ayri cok sevdim.kendime cok yakin hissetim,özellikle ikracimi ve ebrucumu:)
ilginiz,alakaniz vede yardimlariniz icin cok cok tesekkür ediyorum.
ve tr ye geldigimdede görüsmek istiyorum sizlerle.samanyolucumda istanbulda oturuyordu sanirim,bi istanbul görüsme günü yapariz belki
doracim ve asicim sizlere gibta ile bakiyorum,cok güzel kilolar veriyorsunuz,umarim bende verebilirim.
hala ayni kiloda kaldim.zaten artik tartilmaya bile firsat bulamiyorum.
neyse uzun lafin kisasi,ben takimdan ayrilayim,bosunada yer isgal etmeyeyim.ama firsat buldukca size yazarim,fotograf eklerim.yani irtibati koparmamaya calisirim:)
hepinizi cok öpüyorum,
bol bol kilo vermeler diliyorum...
günaydın kızlar
modacım canım inşallah bütün sınavlarını projeleri sorunsuz bi şekilde verirsin
eşinin iyileşmiş olmasına cok sevindim rabbim takrarrını yaşatmasın inşallah ebrucum seni geri dönmek üzere ayrıldı yazdı istediğin zamn gelirsin canım ama yok yapamıycanm dersen ne zaman istersen burdayız buyur gel
zümrütcüm çok geçmiş olsun canım allah şifa versin boyun ve bel fıtığın olupda egzersiz yapman kötü olmuş canım sanırım dalgınlığını geldi doktora gitsen belki doktor kontrolunde bi tedavi yardımcı olur sana
doracım yine kilo vermen devam ediyo maşallah diyelimde her hafta gitsin kilocuklar
günaydın kızlar ben yine aynıyım 83 sanırım bu monti benim bünyeme uymuyo ve moralim çok bozuldu bu sabah yine ama düşünüyorum da başka bi diyet yapsam yine buna yakın şeyleri yiyeceğim ne yapacağım bende bilmiyorum aklım çok karışık
Günaydın takımcım.. a.s.
Cumartesi günü takıma 69.6 olarak girmiştim, bu sabahki kilom 69 kaydirigubbakcemile2
Haftalık hedefim olan 500 gr dan 100 gr daha fazla vermişim.. :lepi:
Ama bu durumu ne yazık ki kurallar gereği listemize yansıtamıyoruz..
Takım toplamını negatif etkilediğim için özür dileyerek kilo bildirimimi şu şekilde yapıyorum.
( 63,1 / 69,0 / -5,9 / -9,35% )
Aralık 2008 tarihinde yarışmadan ayrılış kilom 63.1 :çok üzgünüm:
Şimdi müslimi yer ve kahvemi içerken geçmiş mesajları okumaya başlayayım..
Leylacım.. Ay seninde mi canını dondurma çektirttim ya.. Yuf olsun bana.. Herkeste bir dondurma heyecanı yarattım iyi mi? Süper motive etmişim.. :roflol: Beni hep takımda tutun, kilolarca dondurma lüpleyelim.. :roflol:
hayırlı cumalar 2. takımın güzel hatunları ........
ceydacım gittin mi doktara ne dediler
yok tatlım doktor randevum 16.00'da kardeşimin bilgisayarındayım şuan bi göz atayım sizlere dedim.. ayrı kalamıyorum sizlerden :asigim: sırnaşık şey
ben yazarken sen cevaplamışın ikracıma.scanım sadece yediklerimi dikkat ettim 88 girdim sanırım tabi önceki yediklerimle takıma girdikten sonraki yediklerimin arasında bayağı bi fark olduğu için bir ayda 3-4 kilo falan verdim sanırım sonra 5 günde 5 kilo diyetini yaprım onunlada 1,5 kilo verdim sonra tekrar yediklerime dikkate ettim ama 1,5 kilonun 1 kilosunu geri aldım sonrada montiye başladım
:1shok: genemi 5. takım yazmışım ya ..ALLAHHHHH Ebru görmesin tefte koyar beni .:roflol:.BEN GERÇEKTEN YAŞLANDIM GALıBA ...hayırlı cumalar canımcıma.s. bak ben msjına cevap yazarken 5. takımın yerine 2. takımı iliştiriverdimkaydirigubbakcemile3
ben yazarken sen cevaplamışın ikracıma.s
sanırım tahminlerim dogru yöndeymiş .:1hug:
sana tavsiyem ara ögünlerini tekrar ekle .ve menenülerinde salatayı baya bir artır ,suyu bol bol iç
yapabildigin kadar sporda ekle derim bak sökülecek kilolar
ama sana kalmış tabi .:1hug:
ne yaprsan yap ama sok diyetlere baş vurma .
:1hug:BENCEDE KEŞKEN KALMASIN TAM VERECEKKEN NEDEN BIRAKTIM DEMEYESİN 1 AY KISA BİR ZAMAN DEYİL 2 HAFTA DAHA ZAMAN VER KENDİNE BAKALIM NE OLACAK ...Şenizabencim seni dinliycem canım bikaçhafta daha yapmak istiyorum en azından ne olucağını görürüm sonra keşke yapsaydım demem saol canım ya çok sağololumunekankayizsmileŞeniza.s.a.s.
:1shok: genemi 5. takım yazmışım ya ..ALLAHHHHH Ebru görmesin tefte koyar beni .:roflol:.BEN GERÇEKTEN YAŞLANDIM GALİBA ...
selam leylacım nasılsın .:1hug:
canımmmmm seni çok iyi anlayabiliyorum eğerki ben montiyi tam analamıyla senin gibi yapabilseydim 3 kilom gitmişti bile..günaydın kızlar
modacım canım inşallah bütün sınavlarını projeleri sorunsuz bi şekilde verirsin
eşinin iyileşmiş olmasına cok sevindim rabbim takrarrını yaşatmasın inşallah ebrucum seni geri dönmek üzere ayrıldı yazdı istediğin zamn gelirsin canım ama yok yapamıycanm dersen ne zaman istersen burdayız buyur gel
zümrütcüm çok geçmiş olsun canım allah şifa versin boyun ve bel fıtığın olupda egzersiz yapman kötü olmuş canım sanırım dalgınlığını geldi doktora gitsen belki doktor kontrolunde bi tedavi yardımcı olur sana
doracım yine kilo vermen devam ediyo maşallah diyelimde her hafta gitsin kilocuklar
günaydın kızlar ben yine aynıyım 83 sanırım bu monti benim bünyeme uymuyo ve moralim çok bozuldu bu sabah yine ama düşünüyorum da başka bi diyet yapsam yine buna yakın şeyleri yiyeceğim ne yapacağım bende bilmiyorum aklım çok karışık
ay canım benim. hassas arkadaşım. geçmiş olsun:1hug::1hug:Annem kilo bildirimi yapmamı istedi..
Kilosunda bir değişiklik yokmuş. Hastanede olduğu için yazamıyor..
olumunekankayizsmileŞenizkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canııımmm iyiyim çok şüküryerimseniben sen de iyisindir inşallah yerimseniben dalgınlık,unutkanlık hepimizde oluyor boshayallersmile
YOK ÖYLE EBRU HANIM MAÇIN ORTASINDA HAVLU ATMAK .:mymeka:*** 2.TAKIM 158 .ETAP ****
dora( 69.0 / 68.5 / 0.5 / 0.72% )
samanyolu( 64.4 / 64.4 / 0.0 / 0.00% )
moda makyaj ( 67.0 / 67.0 / 0.0 / 0.00% ) Geri Dönmek Üzere Takımdan Ayrıldı
EBRULUM takımdan ayrıldı
asi_bulut( 59.1 / 59.3 / -0.2 / -0.34% )
LeyL35 ( 72.5 / 72.7 / -0.2 / -0.28%)
ikraaa( 83.0 / 83.0 / 0.0 / 0.00% )
zümrütüanka ( 76.3 / 76.0 / 0.3 / 0.39% )
pembecik diskalifiye edildi
CEYDACAKMAK (66.5 / 66.2 / 0.3 / 0.45% )
püsküüt ( 63,1 / 69,0 / -5,9 / -9,35% ) Yeni Üye delikafadulden
2.TAKIM TOPLAM KİLO (
eevt takımdan ayrılıyorum kızlar daha fazla devama edemeyecegim bu yogunlugun içinde bu hafta diyette yapamadım zaten tartı şamar attı bugün bana
burdayım
hiç bir yere gittiğim gideegimde yok ama lisetede kalmamın bir anlamı yok artık yeni birileri gelsin
pembecik için üzgünüm
keşke böyle olmasaydı hiç birimizin haberi yok günlerdir ortada yok
neyse
benim şu an cokkkkkk işim var
başımda fena halde kalabalık
ben bildiirmleri yapcam
ama zamn verin akşama kadar hallederim
öpyüroum sizi
zaten ben verimsiz halimle sizede bir kar saglayamıyorum üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?