EBRULUM;13237287
[COLOR="red" .!.:
canım benim kıyamam sana böyle olacgını biliyordum dicem
çünki zman zaman hepimizin başına geliyor maalesefbilmiyorumkismile
ağla ağlaa bir rahatla iyice lakin eşin görmesin agladıgını sonra oda üzülürrrr
senin herşey üst üste geliyor derslerin yogun projeler falan ev işi sorumluluklar hastalıklar aman yarabiiibilmiyorumkismile
allahım kolaylıklar versin bir tanem hiç canını sıkma olurmu gececkkkk bu günlerde ne günler atlatmıyoruz degilmi
herşeyin ötesinde saglık olsun gerisi boşşopuyorumnanaktan
ayrıca sorumluluklarına düşkün oldugun da en zor kısıtlı vakitlerinde bile buraya gelmenden belli canm olumunekankayizsmile
sakın unutma bizi hep gel
kilo almamış olmanda cok güzel sen az dikkat et göreceksin başaracaksınnnnkaydirigubbakcemile5[/COLOR]
ebrucum simdi senin yazini okudum gözlerim doldu.bi bilsen canim ne kadar zorlaniyorum,konusacak derdimi anlatacak insan yok.zaten almancamda o kadar iyi degil ki bi avusturyali arkadasim olsun.
bi tane kiz arkadasim var,onunlada görüsmege vakit bulamiyorum.esimle de hersey konusulmuyo,zaten bütün slklntlslnl benden cikartiyor sagolsun,iyidir hostur ama....
cok slkldlm ebrucum anlatamam,offff offff .
artik söyle ayaklarimi uzatim dinlenmek istiyorum.istedigimsaate kadar uyumak istiyorum.
bugun projeyi teslim ettim,eve geldim,bulasik,camasir,ütü.helede ütü,tabi onca zamandir yapmayinca toplandi,saat 16.00 dan aksam 21.00 kadar ütü yaptim,onlari yerlestirdim.etrafi topladim.daha banyo yapamadim bile,sabah erken kalkip banyo yapicam,alisverisde yapmam lazim ama vakit yok.simdi yazicidan yeni ödevi cikardim,bunu yetistirmem gerek,off,nasil yetisicem bunlara bilmiyorum,diyette yapamiyorum,ama Allahtan kiloda almadim.
bide hergen dinmek bilmeyen bas agrilari,bu kadar uykusuzluk yorgunluktan sonra olacagi buydu tabikide.son bir haftada hergun durmadan 11 saat boyunca proje üzerinde calistik.bu proje grupce yapilacaktida.yemegi bile büro ya söyledik,yani yemege bile vakit ayirmadik.grup arkadasimizin babasi mimardida sagolsun bürosunu acti.cok iyi oldu bizim icin,bütün cizimler,üc boyutlu calismalari orada gerceklestirdik.tatil günlerinde bile calsitik.
o yüzden o kadar yoruldumki anlatamam.bide buraya yazda hala gelmedi.günese hasret kaldik.2 aydir durmaksizin yagmur yagiyor.
hava 9 ila 14 derece arasinda oynuyor.tabi bu yüzden bende melankolik oldum biraz
ebrucum keske komsum olsaydinda ben seninle sabah kahvesi icseydim.
burada apartmanda sadece karsi komsumu taniyorum,yasli misirli bi amca yasiyor tek basina,arada yemek götürüyorum ona,kapidan veriyorum,o kadar.baska kimseyi tanimiyorum.
neyse benim yine gözlerimden yaslar süzülüyor,fazlasiyla dolmus vaziyetteyim,ailemi özledim,istanbulumu özledim,arkadaslarimi özledim,sicak havayi özledim,vede en cok ta tatil yapmagi özledim.hayilisiyla su okulu yoluna koyayimda,hersey olur sonrasinda.
ebrucum arkadasligini cok sevdim,ve devam etmesinide cok isterim,o yüzden firsat buldukca buraya girip yazmaga calisacagim.
diger arkadaslarim alinmasinlar,hepinizin arkadaslagini cok sevdim.