doracım evde bir degil yemin ediyorumkocişin kafası yüzünden dört bilgisayar var ama oturcaka vkit yokkkkkk cıldırcam
ay tamam diyorum bu hafta döert dörtlük diyorum herşey olagan güzel herşey yolunda diyorıum ertesi hafta bozuyorummmmm
ben beni bile anlamakta güçlük çekerken size kendimi anlatamıyorum öpüyorum sizi gelcem
canımmmmm seni çok iyi anlayabiliyorum eğerki ben montiyi tam analamıyla senin gibi yapabilseydim 3 kilom gitmişti bile..
her bünye farklıdır.........
ben bu aralar çok aktif yaşıyorum sanırım o yüzdende kilo verebildim bu regl haftasında. bu sabah tartıldığımda 68 e bile yaklaşmıştı ibre....
hiç oturmadan yatağıma yattığımı biliyorum..
benim naçizhane fikrim bir iki hafta daha devam et olmazsa başka diyete geç derim. başka diyetten kastım az ve sık yenen bizim klasik diyetimiz oluyor
ay canım benim. hassas arkadaşım. geçmiş olsun:1hug::1hug:
her kese iyi akşamlar ben bu gün kendim ettim kendim buldum oldum sabah ebru şallı ile pletes yapayım dedim ama akıllı kafam bende ki boyun ve bel fıtıklarını unuttu şuan yataktan kalkamıyacak durumdayım ayağımı hareket ettiremiyorum çok canım yanıyor ve yarın yapmam gereken üç tane toplantım var ne yapacağım bilemiyorummm
canım bi iki hafta devam edeyim sonuçlarını göreyim diye karar aldım bi ay yaptım bi iki haftada yaparım sanırım sonucu hüsran olsada niye bıraktım diye hayıflanmam
ebruyu sana havale ediyorum canım onun dilenden en iyi sen anlarsın yine karışık bi anı sanırım ani karar veriyo dinlensin gelsin olmazsa ama bizi bırakmasın
kendim yazıp bilmiyorumkismilekendim okuyorumalsanaalsanasmile
en iyisi çıkayımda birde başkasına söz hakkı vereyim
alttayımboshayallersmile ama yokum burdakaydirigubbakcemile2
ara ara gelip okurum sizi. görüşürüzzzz.....:1ninca:
Bölük pörçük oldu ama pc ye kaydettiğim mesajlarınıza devam ediyorum şimdi yerimseniben
asi_bulutcum.. Ceyda çok güzel ve doğru tiyolar vermiş.. Ben de bir ekleme yapayım istersen.. Arabanın stop edeceğini, yığıldığını, kontrolünden çıktığını düşündüğün anda debriyaja bas.. Bu seni kurtarır, arabayı stop ettirmemiş olursun.. Bir sonraki hamlen için sana az da olsa bir zaman kurtarır canım.. benim trafikte en çok kullandığım pedal debriyajdır.. İkraaaya dediğin şey ilginç.. Sahiden bu kadar az yemeye insan anlamıyor neden kilo verilmediğini.. Ceydanın alıntıladığı mesaj bilimsel yanı ama senin tartının bozuk olma ihtimali yönündeki düşüncen de yabana atılır gibi değil.. Kilo almana üzüldüm.. bari Cumaya yakın günlerde dikkat etseydin tatlım.. Hem akşam hem bulgur pilavı yani… yerimseniben
bende aldım ozman bayrağı püskütcüm turkbayragi
haklısın canım sporumu arttırıp montiye devam edicem kırıcam zincirleri diye herhafta umut ediyorum ama sonuç hüsran
kızlar bugun ebruyu ne duyduk ne gördük tamam mı gelsin bize kilo bildirimi yapsın tünaydın arkadaşlar geç kaldım kusura bakmayın desin sonra ne işi varsa görsün onun takımdan ayrıldı yazısını görmek bile moralimi bozuya zaten kilo veremedim bende gideyim ozman kaç haftadır kilo veremiyorum diye :sinifsinif:
ya püskütüün yazısını okuyunca kendimi kötü hisseettim
neden m,i
ben püskütü cagırdım takımdan gidiyorum sanki özelliklemi yapmışım gibi oldu
((((((((((((((((((((((((((((
of var ya bugün yediklerimi görseniz boğarsınzı beniiiiiiiiiiiiiii boğarsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?