selamlar canlarım.hpiniz iyisinizdir umarım.2 gündür işlerim dolayısıyla girememiştim ama sizleri çok özledim.nalanım suyum yalnız kalmış hafta sonu.ama hemende fırsatını bulmuş gibi kendi deyimiyle aldatmış bizi.yaramaz şey....
silvişim nalansu yardımcın olsun canım.bende ona yardım edeyim.hehehe:))))maşaallah onun daha çok vakti geçiyor kk da.hem bizi başka yopiklerle aldatacağına paylaşım alanımızı takip etsin.değilmi ama???
moon cum buluşmanız eğelnceli oldu demek ne güzel sevindim.yeni arkadaşlıklar kurmak güzel tabi.bu arada senin iradenide tebrik ediyorum canım.
singing abla bak yapamam dedin ama ne güzel uyguluyorsun spor programını.helal sana:))))
ya kızlar ben iyice tatil moduna girdim inanın.annem şimiden sana neler yapayım diyor ben ne yapacağım ya.ama fazla yememek için kendimi tutacağım inşaallah yani umarım.
ay ben c.tesi ne yediğimi yazmamışım ve inanır mısınız unuttum.aklıma gelince eklerim ama vallahi unuttum.pazar günümüze gelince,çok keyifli geçti.2 yeni arkadaş edindim.çok tatlılardı.eşimin bi arkadaşının çalıştığı yer bahar şenliği düzenlemiş kahvaltı şeklinde.tabii gıda bölümü kermes gibiydi.yardım parası topladılar yani.biz fazla kalmayız diye düşünüdk ama saat 11 den akşm üstü 5 e kadar oturduk.açık havada oğluşum koştur koştur helak oldu.hatta bi ara kalabalıkta onu bulamayacağımızı düşündüm ve bir uçan balon alıp pantolon kemerine bağladım.her gittği yerde boy henüz kısa olduğu için baldondan rahatça bulduk onu.ayy bi ara bi baktım,az ilerimixdeki masaya misafirliğe gitmiş.adam kucağına almış furkanı salatalık soyup veriyor.ayy çok sıcakkanlı olsun,mızmız bir çocuk olmasın diye hep dua ettim ama bu kadarıda çok fazla ya.herkese gidiyor eşşşek herif...