Bismillahirrahmanirrahim!!!
güya mesajlarınız okuyamadım misafir geldi şimdide çok uykum var diyip kaçayım diye geldim ama aşağıdakini görünce gözlerm fal taşı gibi oldu.naaptın sen megicim sen ya :) konu buraya nerden geldi mesajları daha okumdım ama artık yine bi aksilik olmazsa bakcaz yarına. ama kesinlikle yanlış yere komuşsun.insanın gece gece bile canı çekiyo...
evet hanımlar birazda gülelimmi kaydirigubbakcemile
ANTEPLİ BİR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
Kolestrol, kebapları yedikten sonra
iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!
bu ne yacokacimcoook megi bu yapılacak şeymi ablam. canım çekti valla:sm_cool:
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.
bu ne yacokacimcoook megi bu yapılacak şeymi ablam. canım çekti valla:sm_cool:
bu ne ya çok güldümsırnaşık şey nedense aklıma babam geldi. oda bana sen tvde kızlara bakıp özeniyorsun onlar gibi tazıya benzemek istiyrosun diyor. benim annem antepli hakikaten yemekleri bir harika off antep yuvarlaması olsada yesekcokacimcoook
dün arkadaşlrımla buluştum acaip moralim bozuldu. neymiş efendim benim bu kilolarım yıllardır bendeymiş veremezmişim.bunlar vücuduma yerleşmiş. gösteririm ben onlara verlirimiymiş verilemezmiymiş. of ya neden gitmiyor bu kilolar sanki onu bunu bilmem metabolizmamı çok kötü bozmuşum. onu harekete geçirecek birşeyler yapmam gerek ama neCADIARZU
Sakın bu oyuna düşmeyin.
ayyy walla koymasaydım keşkem,siliim desem ama herkes gördü zaten :)bu ne yacokacimcoook megi bu yapılacak şeymi ablam. canım çekti valla:sm_cool:
dün arkadaşlrımla buluştum acaip moralim bozuldu. neymiş efendim benim bu kilolarım yıllardır bendeymiş veremezmişim.bunlar vücuduma yerleşmiş. gösteririm ben onlara verlirimiymiş verilemezmiymiş. of ya neden gitmiyor bu kilolar sanki onu bunu bilmem metabolizmamı çok kötü bozmuşum. onu harekete geçirecek birşeyler yapmam gerek ama neCADIARZU
ayyy canım benim oğlunun doğumgünü kutlu olsun,nice sağlıklı uzun yaşlara inşallahbugün oglumun dogüm günü teyzeleri 4 yaşına giriyor dün geceden pastasını kurabiyelerrini felan hep yapmıştım ..ama çocukta bir heyecan sormayın gitsin sanırsın evleniyor kerata ..inanamıyorum kızlar ben nezaman büyüdüm evlendim 2 çocugum oldu hala şaşkınım delikafadulden ..bu sene bi degişiklik yapacam d. gününü köydeki çocuklarla kutlıcam büyüklerede akşam ..okulun anasınıfına toplıcam çocukları eve sıgmazlar 2 tane koca yaş pasta yaptım.kızlar sabahtan beri 100 kere kapı çaldı d.günü ne zaman zavallıcıklar hayatlarında görmemişlerki naapsınlar neyse kızlarr görüşmek üzere ... durun burdanda kutlıyım ogluşumun d.gününü
CANIMIN TAAAA İÇİ BİTANECİK KARATURPUM AHMETEFEM UMARIM ÖNCE ALLAHA SONRA VATANA SONRADA BİZE HAYIRLI AHLAKLI BİR EVLAT OLURSUN ..SENİ ÇOOOKK SEVİYORUM ..
ayyy walla koymasaydım keşkem,siliim desem ama herkes gördü zaten :)
bu arada arkadaşlarının bu tavrı seni kamçılasın canım,onlara hadlerini kilolardan kurtularak bildir,görsünler bahar isteyince nasıl da kilo veriyormuş
evet megilaracım bencede canım başkaları için zayıflamıyoruz ama insanıda etkiliyor bu yanlış tutumlar
ayyy canım benim oğlunun doğumgünü kutlu olsun,nice sağlıklı uzun yaşlara inşallah
bu arada çok ince düşünmüşsün köydeki çocuklarla kutlamayı,bravo walla
SİLVİŞİM VALLA BEN PCM yüzünden pekte düzenli giremiyorum.ama bu aralar bayağı iyi gidiyor.ben yardımcın olmak isterim ama beni bu sorumluluk korkutuyor.bide haftaya ayın 12sinde kaynımın düğünü için diyarbakıra gideceğim.10 gün kadar yokum.eğer benden başka gönüllü olmazsa ben olabilirim.aslında megi gayet iyi gidiyordu ama onunda yoğun dönemi başladı.nalansu da hergün giriyor muhakak siteye oda oalbilir.yani ben en son seçenek olayım.
Silvişim,arım balım peteğim
ben de yardımcın olmak isterim,aslında takımın her ferdi kaptanın yardımcısıdır.
sanırım ben önümüdeki haftadan itibaren rahatlarım ama temmuz ayında 3 hafta kadar
tatilde olacağımdan ben bu görev için pek uygun olmam heralde,diğer gönüllüleri de değerlendir bakalım...
Silvişim bu arada hayatım yardımcı demişsin ama canım ben olim dicemde daha bi tabloyu anlıyamadım acaba sana yardım edebilirmiyiki diyorum yani nebilim benden yardımcı zor gibi çocuk hasta olduğu zamanlar pek ilgilenemiyorum ama isterseniz bi denerim yani nebilim yardımcuı deneme süresi felan gibi bişey olsa
yani kimse olmazsa ben olmaya çalışırım diyim artık
zayıf bi adayım ama ama hiç yokdan iyimdir belkide
ay nebiçim cümle kurdum ya
uzun lafınm kısası hayatım kimse olmazsa gönüllü ben olurum
silviyacım yardımcı arar olmussun ben bu aralar cok yogunum dogruduzgun paylasımda bile bulunamıyorum ama amaç yardımlasmaksa elimden geleni yaparım aslında eminim herkes sana yardım etme konusunda cok isteklidir ama kusursuz bi lider olmandan kaynaklı yeterli olabilirmiyiz korkusu war benim içimde ama düşün tasın elimden geldigince zaman buldukca yardımcı olurum sana ama haftasonları hariç biliyosun kursum war nete giremiyorum hiç..
evet kızlar umdugum gibi olmadı yani uyuyamadım bugün oglumun dogüm günü teyzeleri 4 yaşına giriyor dün geceden pastasını kurabiyelerrini felan hep yapmıştım ..ama çocukta bir heyecan sormayın gitsin sanırsın evleniyor kerata ..inanamıyorum kızlar ben nezaman büyüdüm evlendim 2 çocugum oldu hala şaşkınım delikafadulden ..bu sene bi degişiklik yapacam d. gününü köydeki çocuklarla kutlıcam büyüklerede akşam ..okulun anasınıfına toplıcam çocukları eve sıgmazlar 2 tane koca yaş pasta yaptım.kızlar sabahtan beri 100 kere kapı çaldı d.günü ne zaman zavallıcıklar hayatlarında görmemişlerki naapsınlar neyse kızlarr görüşmek üzere ... durun burdanda kutlıyım ogluşumun d.gününü
CANIMIN TAAAA İÇİ BİTANECİK KARATURPUM AHMETEFEM UMARIM ÖNCE ALLAHA SONRA VATANA SONRADA BİZE HAYIRLI AHLAKLI BİR EVLAT OLURSUN ..SENİ ÇOOOKK SEVİYORUM ..