Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bişey sorabilir miyim? samsundaki buluşma resimlerimizin olduğu topiği buraya eklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...r/286111-samsunun-gulleri-bulustuuuuu-35.html
günaydın kızlar,bakın bakalım beni tanıyabilecek misiniz? bu arada teşekkür ederim silviyacığım yardımın için.benim annemle babam tatilde olduğu için kardeşimle başbaşayız.iki kişiye yemek yapmak ne kadar zor şeymiş yaa , birde yemek seçen varsa daha da zor .kardeşim et ve türevlerinin olduğu yemekleri seviyor bende sebze ağırlıklı beslenmeyi severim.bende etli sebze yemekleri yapıp sebze kısmını tüketmeye çalışıyorum .
08,06,2009 pazartesi
mekik:30
squat:20
kardiyo: yok
günlük beslenme :
sabah :klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara:250 ml süt
öglen :bir kase bezelye yemeği,2 kaşık bulgur pilavı
ara:1 avuç kiraz
akşam:4 kaşık patates oturtma
ara:yok
tüketilen sıvı miktarı:2,5 lt litre su
herkese kolaylıklar dilerim
aa buldum seni mooncum siyah tişört ve saçlar bırakılmış...e anam sen zapzayıfmışın ..ne işin var kı burda ..
bende gordum:)) gercekten cok gusel gorunuyosun ve cok imrendim ne gusel bisey yapmıssınız böle sehirlerin gruplarımı war burda ben hiç bilmiyorum.. bu arada oturdugunuz mekanın manzarasına bayıldım ankarada oturan biri olarak süpermiş gerçekten canım ..
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...r/286111-samsunun-gulleri-bulustuuuuu-35.html
günaydın kızlar,bakın bakalım beni tanıyabilecek misiniz? bu arada teşekkür ederim silviyacığım yardımın için.
merhaba arkadaşlar yokum yine bi kaç gündür biliyorum bende bu konuda sizlere takımdan ayrılmak istediğimi yazmak istiyorum oğlum beni pc başına hiç bırakmıyor artık ve bende gereksiz yer işgal etmek istemiyorum takımda çünkü takım adına yapmam gerekenleri yapamıyorum ve hakkınıza giriyorum üzülerek ayrılıyorum kızlar aranızdan ama tabiki klo vermeye devam edicem rabbimin izni ile
hepinize herşey için teşekkür ediyorum bana verdiğiniz destek için yine uğricam fırsatım oldukça ama en azından yerime daha aktif biri geçer umarım sizi daha çok motive eder hepinizi çok seviyorum
buranın dışında eğer varsa msn adreslerinizi yazarsanız eklerim sizi ordanda görüşebiliriz yada ben yazim istiyen eklesin hepinizi çok sevdim ve görüşmek iterim çok çok öpüyorum sizi çıtırlar
günaydın arkadaşlar..
malesef bende ayrılmak istediğimi açıklayacağım. nedenine gelince biliyorsunuz okul bitiyor önümde hazırlanmam gereken bir sınavım var. takımda aktif olacağıma inanmıyorm bende handemi gibi boşuna yer kaplamak istemiyorum yerime daha aktif biri geçerse takım için daha yararlı olur.. hepinizi çok sevdim kızlar arada gelip neler başardığınızı görmek istiyorum. tabiki bende kilo vermeye spor yapmaya devam edeceğim. hepinizi çok sevdim allaha emanet olun.. başarılara.s.