2.Evlilikler ve eşimin ailesi ile yaşama ısrarı

O kadar dindarsa dine göre beni kimseyle birlik oturmaya zorlayamazsın de ama işine gelmez tabi

Oğlunuzu asla ve asla bu adamla yalnız bırakmayın evde. Hatta gece yatarken bile bir gözünüz açık uyuyun. Benim midem bulanır çok huylanırım böyle tiplerden. Herkese din satıp kendi uygulamayanlardan nefret ediyorum. Kılıfına uydurmak için her şeyi yapıyorlar. Çocukla yanyana gelmemesi gerekir, ben tehlikeli buluyorum.

6 yaşındaki çocuğa benim kızım sana istediğini yapabilir istediğini söyleyebilir sen yapamazsın diyen adam çocuğunuz zarar görse kılı kıpırdamaz. Değersiz çünkü sizin oğlunuz. Bunu söylemesine nasıl müsade ettiniz? Öz babaları kızlarıma böyle bir şey diyemez. Yarın "ben senin çocuğuna bakıp besliyorsam sen de annemin babamın işini görmek zorundasın yoksa ver annen baksın bundan sonra" da diyecek.

Çalışıyormuşsunuz işi bırakmışsınız, açıkmışsınız kapanmışsınız. Kendi isteğimle diyorsunuz olabilir bu sizinle Allah arasında ama çalışmayı bırakarak büyük hata etmişsiniz. Evliliğiniz sallantıda. Ya siz çocuğunuzla beraber adamın istediği şekli alacaksınız, her lafı yutup her kısıtlamayı kabul edeceksiniz ya da alıp oğlunuzu çekip gideceksiniz. Sürece siz karar verin eşiniz değil. Belli ki bu ailemin yanına taşınalım lafı tekrar tekrar gelecek önünüze.

Yani neyi bekliyorsunuz,daha ne kadar bu iğrenç adama katlanacaksın, oğlunuza yazık değil mi.Bi de bu adamı babası olarak görüyor, adam eski karısını düşünüp sizle olmuş gerçekten leş leşten de öte,ama sizin bu sakin tavrinizda çok tuhaf.anneniz zaten yalnizmis yazık ya bu adamı çekeceğinize gidin annenizi kardeşinizi çekin, en azından oğlunuz daha sağlıklı Bi ortamda buyur, hâlâ diyorsunuz ki bir daha beraber yaşama konusunu acarsa ayrılmayı teklif edicem, şimdi çoktan bir avukat bulup bu adamı pis dünyasında bırakmanız lazimdi

kesinlikle, bu yoruma katılıyorum.ne kızla yalnız bırakın ne de bu adamla.oglunuz daha çok küçük

2. yapılmıyor diye bunları düşünmenizi bile dehşet verici buldum. şiddete karlıyım ama öyle bi kocayı eşşek sudan gelene kadar dövmek lazım.

Merhaba yeni yorumlar gelmiş fakat öyle kötüyüm ki tabiri caizse yerimden kalkamıyorum. Eşim akşam geldi yemeğini vs koydum. Sonra telefonumu aldı internet üzerinden bir şey açıp tvye bağladı. Benim YouTube üzerinden yaptığım bir yorum vardı bir dizi hakkında ( bu arada YouTube kanalında eşimin ismi ve resmî var) buraya nasıl yorum yaparsın falan demeye başladı kavga etmeye başladı bende size dün anlattığım ne varsa tekrar gündeme getirdim eteğimdeki taşların hepsini döktüm. Ve evimden çık git dedim zaten kira kontratı benim üzerime eşyalar bana ait. Senin hiçbir şeyin yok bu evde. Hemen dava açıyorum anlaşmalı boşanalım ben seni istemiyorum dedim. Salonda uzandı gitmiyorum demeye başladı. Gidecek yerim yok. Ananın evi seni bekliyor git ailene bak. Yok gidemem burası benim evim istediğim zaman gelirim giderim benim sinirimi bozma. Dayak yeme benden zaten yemin etmişim eski halime döndüm bak en yakınım sensin finale senden başlarım sonra o (bizi dolandıran dayısının oğlunun ismini söyledi) onu da hallederim ikinizi yan yana gömerim dedi. Beni rezil mi edeceksin. Senin dediğinle olmaz. Ben kimseye ayrıldım diyemem. Ölürsün. Seni ölmüşlerine kavuştururum vs üzerine gitsem vuracaktı. Yukarı çıkıp odaya gittim oğlumun yanına uyumadım hiç. Korktum uykuda bişey yapar diye. Sabah gelmiş yüzsüz gibi benden çorap istiyor cevap bile vermedim. Yüzüğümü ben çıkardım o çıkarmıyor. Whatsaptan tarihleri isimleri silmiyor. Telefonuma hemen kades indirdim o gittikten sonra. Anneme gitmek istiyorum ama oraya gelir diye korkuyorum. Annemin huzurunu da bozmak istemiyorum

ses kaydı filan alsanız suç olur mu acaba, sizi tehdit ettiğine dair, uzaklaştırma alırsınız belki eğer cidden boşanmayi kafanıza koyduysaniz.

Anlattıkların kabus gibi.
İkinci evlilik için bu kadar körü körüne evlenmen de tuhaf. Kızını ve ailesini sorunca boşver onları biz bize bakalım demesi zaten ayrılık sebebiymiş.
Kızını atmış anasına çocuk orda rezalet içinde büyümüş. Evladını sevmeyen kimseyi sevmez. Sen bir şekilde plan yap kendine. Yarın öbür gün oğlunu da istemez bu. Ayrıca okulu orda diye başka birine gönderilmez çocuk. 11 yaşında maksimum 5 e gidiyordur. Her yerde 5. Sınıf var. Benim çocuklarım 40 km yol giderek okula kreşe gidiyor. Aracım ve maddi durumum olmasa evin yanındaki okula giderler. Çocuk başkasına gitmez!
Başta çocuğun olmaması senin de işine gelmiş. İşte çocuğu ve ailesini başta tanısaydın koşarak uzaklaşırdın. Ben sonunuzu parlak görmüyorum. Seni de çalıştırmıyor ki muhtaç kal diye ona.

Bu can size emanet. Siz kendinize sahip çıkmazsanız kim çıkacak?

Tehdit edildiginizi soyleseniz uzaklastirma karari cikartsaniz olmaz mi? Boyle korkarak nasil yasicaksiniz ayni evde?

Bu adam çok tehlikeli. Lütfen oğlunuza dikkat edin. Cünüp gezip içki içiyor, evlilik dışı çocuğu var ama baskı yaparak size müslümanlık öğretiyor .Oğlunuz rol model olarak bu adamı görüyor. Çok yazık o çocuğa.

Bi nokta bi virgül koyun ya, bu ne biçim yazı, okuyup anlamaya çalışırken birbirine giriyor.

Nerden buluyorsunuz bu herifleri ?

O eve giderseniz zaten boşanacaksınız bari aynı eve geçmeden kendinizi hasta etmeden boşanın.
Kaynana, 4 tane görümce üvey kız sizi boğar evde bunlar
Nefes alacak haliniz kalmaz.
Niye dik oturdun, niye şu saatte uyudun, niye şu yemeği yaptın, oğlun şöyle yaptı böyle yaptı lafları bitmez.
Ama ben maalesef eşinin arkanda duracak bir adam olduğunu sanmıyorum.
Laflarından nasıl zihniyette bir adam olduğu anlaşılıyor.
Ayağını yere sağlam basıp asla demen lazım
Ayrılıktan korkma ayrılacaksan sen kendinde parçalasam her şeyinde tutsan 20 senede geçse ayrılıyorsun.

Annenizle yaşamak bu adamla yaşamaktan daha zor olmaz. Anneniz çocuğa bakar siz de işe gidersiniz. Ev annenizin evimi yoksa kiradamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…