- 12 Nisan 2016
- 1.984
- 7.929
- 158
- 24
- Konu Sahibi kaderminackk
Birde aklıma takıldı köyde görüştüğü başka bir kız olabilir mi? sadece oraya gittikçe konuştuğu vs? Aklıma bu seçenekte geldi nedense
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler evet… bekliyordum böyle bir şey yapmasını yaparsa geri dönüşü yok çünkü hatta bence planladı giderken bunu mesleği gereği evde yedek silah var hiç alıp gitmez ilk defa alıp gitti ayrılacağını biliyordu onu da atarım diye düşündü
Ailesi istemiyor biliyorum bende görüştüm her aradıklarında da söylüyorlardı . Abisiyle o yüzden kavgalı konuşmuyordu aylardır köye gidince barıştılar sonra benimle ayrıldı . Ama son zamanlarda annesiyle yanımda konuşmuyordu hep işteylen konuştu nedense . Ama planlıydı adım kadar eminim ….Her şeyi planlamış. Ailesininde sizi istendiğine asla inanmayın. Kendisi istememiş. Konuyu aileye açmamıştır bile. Silahınıda götürmesi bu yüzden.
Köyde çoğu kişi bizi biliyordu . Köyden konuştuğum amca gelini var ona sormuştum bunu hiç duymadım dedi . Bilmiyorum telefonu elimdeydı hep ama yapmak isteyen yapar . Abisiyle benim yüzümden 6 aydır konuşmuyor köye gidince barışmıştı . Ben onların dolduruşuna geldiğini düşünüyorum . Belki de vardır her şeyi bekliyorum….Birde aklıma takıldı köyde görüştüğü başka bir kız olabilir mi? sadece oraya gittikçe konuştuğu vs? Aklıma bu seçenekte geldi nedense
Kaç yaşında bu adam?Ailesi istemiyor biliyorum bende görüştüm her aradıklarında da söylüyorlardı . Abisiyle o yüzden kavgalı konuşmuyordu aylardır köye gidince barıştılar sonra benimle ayrıldı . Ama son zamanlarda annesiyle yanımda konuşmuyordu hep işteylen konuştu nedense . Ama planlıydı adım kadar eminim ….
28 aynı yaştayızKaç yaşında bu adam?
28 aynı yaştayız
Ailesi tamamen bahane seni kullanmış seninle de işi bitince gitmiş sevdiğini düşünmüyorum. Umarım bundan sonraki ilişkilerinde önceligin kendin olursun.Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını
Seni kullanmış canım ya cinsellik vb kullanmış. Üzgünüm.Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını
Bu hiç de güzel bir ilişki değilmiş kiArkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını
Bosanmis olunca ne oluyor anlamıyorum ne diyorlar tam olarak seni istememek için ? Merak ettiğim için soruyorum. Hadi çocuğunuz olsa istememekte bir nevi haklı başkasının çocuğuna bakmak kolay değil ama siz sadece acı bir tecrübe yaşamışsınız hepsi bu. Şey mi diyorlar acaba “oglusum yatar kalkar ama karisinin şeyi bozulmamış olsun” gerçekten böyle diyorlar mı ya ? Gerçekten bu kadar iğrenc ve vicdansız insan var mı28 aynı yaştayız
Evlenip ayrılmayı bırak nişan atan kızı bile istemeyen aileler var. Dediğin gibi erkek yatar kalkar sorun yok ama kız kimseyle el ele bile tutuşmamış olmalı.Bosanmis olunca ne oluyor anlamıyorum ne diyorlar tam olarak seni istememek için ? Merak ettiğim için soruyorum. Hadi çocuğunuz olsa istememekte bir nevi haklı başkasının çocuğuna bakmak kolay değil ama siz sadece acı bir tecrübe yaşamışsınız hepsi bu. Şey mi diyorlar acaba “oglusum yatar kalkar ama karisinin şeyi bozulmamış olsun” gerçekten böyle diyorlar mı ya ? Gerçekten bu kadar iğrenc ve vicdansız insan var mı![]()
masalah cok guzelmis hakkaten.Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi
Asker nişanlısı yok eminim köyden görüştüğüm arkadaşım var…Ne iş yapıyor bu adam ?
Köyde nişanlısı falan olabilir mi?
İmkansız… son raddeye geldim, evde 4 bavul eşyası vardı bir iğne bile bırakmadım attım affedecek insan onları atar mıBence siz affedersiniz