- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
- Konu Sahibi emerald3425
Çünkü onlara göre evlerine giren nikahsız kadın olamaz. Ben sonradan öğrendim bir kadın varmış anne babasına kızına bakan ben hayatında yokken kendisinden yaşça büyükmüş. Onlara baksın diye eve sokmuş ama ilişkisi de olmuş. Hatta evlendikten sonra eşimi rahatsız bile etti. Takıntı haline getirmişti. Kadını görünce hem göz zevkim hem de ruh şevkim yerle bir olmuştu. Evlenmiş adama evlenmişsin kıskanıyorum biliyorsun kıskancım ama işte ne yapabilirim falan yazmıştı. Sadece şunu biliyorum eşler sorun yaşasa çözer ya da çözemezler fakat bir kadının düşmanı yine bir kadın oluyor. Kayınvalide, diğer kadın, görümce, elti vb …Kusura bakmayın konu açılınca bu olay da aklıma geldi örnek vermek istedim..
Nikahsız zina yapabiliyor gayet. Ee ne anladım bu adam içi gerçekten çürük mide bulandırıcı. Evine gelen herkese yan gözle bakacak bir tip kendine güvenmiyor demek ki Kusura bakmayın ama uckuruna düşkün biri birde ahkam kesiyor dinden minden. Hiç şaşıramadım. Güya yardımcı diye yutturuyor sevgilileri işte.